zgodnie z projektem (1) U mnie montaz kuchni skonczyl sie w zeszlym tygodniu, wszystko ok, zgodnie z... Gosia W. meble kuchenne (1) rzetelnie, dokładnie,bez żadnych zastrzeżeń doradztwo fachowe wszystkim polecam Basia Z czystym sumieniem - POLECAM (1) Przy remoncie między innymi kuchni wykonanie nowych mebli wraz z dostawą... Tomek
pełna profeska (1) Pełen profesionalizm szczerze polecam domel Profesjonalna Firma (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości materiałów, wykonania i podejścia do... Mariusz POLECAM (1) Polecam wszystkim ceniącym jakość , terminowość , i uczciwość . Dziękuję andrzej meble kuchenne (1) podziekowania za świetnie wykonaną kuchnie i bezstresową obsługę od ad do z Izabella C. Najlepszy stolarz w Trójmieście (1) Pan Adam wykonywał mi zabudowy w pokojach dzieci, meble do łazienki i całą... Katarzyna Kompletny brak planowania (2) Nawet i 3 miesiące opóźnienia - informacja od monterów (u mnie pięć tygodni... klient Kuchnia wg projektu Pani Doroty (1) Bardzo polecamy kuchnie projektowane i montowane przez Fama Design. Projekt... Olaf Najlepsze studio projektowe w 3mieście (1) Śmiało mogę polecić każdemu studio Alaska. Firma rzetelna, komunikatywna i... Cezary Najlepsze biuro projektowe (1) Zleciłem projekt apartamentu i jestem bardzo zadowolony ze współpracy i... Dominik Aranżacja Nowe Orłowo (2) w tym roku skorzystaliśmy z usług pań projektantek Natalii i Agaty, w celu... alicja i michał.k Apartament Nowe Orłowo (2) Skorzystałem z usług firmy. Z uwagi ,iż nie ma mnie na miejscu... Marek Solidni fachowcy z dobrym podejściem do biznesu (1) Bardzo podobał mi się we współpracy z Aredo kontakt z klientem. Czułem, że... Adam Polecam bez wahania (1) W Świecie Kuchni zamówiliśmy meble kuchenne na wymiar i jesteśmy bardzo... Agnieszka Świetny fachowiec, jakich ze świecą szukać na rynku (1) Pan Sławek robił dla nas zabudowę kuchenną. Był jedynym z podwykonawców,... Rafał z pętli podwykonwca (1) Firma Konar była podwykonawcą wykonującym meble w naszym mieszkaniu.... Gdańsk Polecam (1) Oceniam dopiero po czterech miesiącach, żeby była możliwość porządną ocena... Dawid Szmigiel 5- (1) Pani Zuzanna dojeżdża do klienta i radzi co i jak. Ja miałam swoją wizję,... Aneta