Projekt funkcjonalny (1) Jesteśmy wraz z mężem w trakcie korzystania z usług p. Magdy. Kupiliśmy dom i... Ola POLECAM! (1) Polecam gorąco współpracę z P3Studio. Zamówiliśmy tam komplet mebli do kuchni... Michał POLECAMY (1) Polecam gorąco. Począwszy od projektu, w którym Pani Aurelia uwzględniła... DOROTA
Male mieszaknie : meble kuchenne i szafa do przedpokoju (1) Projekt udany, ergonomiczny, choć grafika prezentacji podstawowa. Porada w... Mariusz Polecam wszystkim potencjalnym klientom. (1) Skorzystałam z usług firmy ,pełna profesja począwszy od projektu do... Dorota Paduch Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona z zabudowy kuchni. Wlasciwie od momentu wejscia do... Agnieszka Polecam gorąco!!!! (1) Jesteśmy szczęśliwymi nabywcami kuchni marzeń. Trafiliśmy do NP studio z... Katarzyna Kuchnia Leźno (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z każdego etapu współpracy z Art Studio. Od... Marek Polecam (1) Firmę Aredo poleciła mi znajoma. Jestem bardzo zadowolona z obsługi od... Kasia Polecam!!! (1) Mam przepiękną kuchnie !!! Przyznam że nie do końca miałam pomysł jak ma... Joanna Porażka (2) Absolutnie NIE polecam tej firmy. Zamówienie zostało zrealizowane z trzy... Niezadowolony Polecam!!! (1) wszystko zrobione według projektu, jakość mebli pierwsza klasa. obsługa... Ula Bardzo zadowoleni (2) Pan Adam wykonał projekt 100% zgodnie z moimi oczekiwaniami. Od razu... Ola, Adam, Blanka Omijać!! (1) Meble wykonane w bardzo drogich elementach i wykończeniu, lecz terminowość i... niezadowolony Gorąco POLECAM!!! (1) Miałem przyjemność zamówić dwie szafy na wymiar. Na każdym etapie, począwszy... Jakub Tylko ArtStudio (1) Jestem świeżo po montażu mojej wymarzonej kuchni, który trwał tylko dwa dni.... Edyta Jak najbardziej Polecam (1) Jak najbardziej polecam. Sprawne zamówienie i profesjonalna pomoc przy... Paweł Przestrzegam przed Panem Właścicielem i firmą (1) Brak terminowości, właściciel ignorant który nie odpowiada na telefony... Marek Firma godna polecenia (1) W kwietniu zakupiliśmy w NP Studio kuchnię i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Zenon Anava - salon meblowy - polecam (1) Anawa to profesjonalna, rzetelna usługa - wykonana w terminie z elastycznym... doti