STÓŁ NA WYMIAR (1) Polecam zakup stołu z kolekcji nowoczesnej z metalowymi nogami i dębowym... Martusia polecam firmę (1) Meble na prawdę wysokiej jakości, czego może nie widać tak bardzo na... Paweł Nie ma porównania (2) Zwykle nie wystawiam tego typu ocen, ale jestem pod takim wrażeniem naszej... Kuba
Polecam! (1) Z firmą "Stefański" wykonywałam meble na wymiar do kuchni oraz do łazienki.... Alicja Cieszę się ,że istnieją jeszcze takie firmy :) (1) Pełen profesjonalizm z wielkim uśmiechem. Projektantka jest tak pozytywną... fifi piękne meble do kuchni (2) Mebelki do kuchni przepiękne, kuchnia wyposażona w świtetne systemy, stół i... Małgorzata N. Kuchnia marzeń (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem firmy, która by mi wykonała kuchnię.... ASIA sypialnia na wymiar (1) meble na wymiar z kolekcji klasycznej są na prawdę dobrej jakości i... patryk Meble kuchenne (1) W tym roku zrealizowana została u mnie zabudowa kuchenna projektu pani... Monika Arogancja i lekceważenie (1) oprócz kilku niedoróbek typu: - nieprzytwierdzona ścianka tylna w szafce z... Jaras polecam (1) meble super dobrej jakości, dębowę tak jak opisie, jestem bardzo zadowolona z... karolina Polecamy (1) Jak najbardziej polecamy zaaranżowanie kuchni w tym miejscu. Naszym... Karolina stolarz (1) stolarz terminowy, dokładny, produkty najwyższej klasy i półki; nietypowe... AD Super :D (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonania jak i ceny. Wszystko poszło zgodnie z... Adam polecam (1) Meble na wymiar bardzo dobrej jakości, dbałość o szczegóły, przemiła obsługa,... Elżbieta Meble na wymiar do pokoju dziecinnego (1) Szczerze polecam. Wysoka jakość świadczonych usług. Dan Zdecydowanie polecam. Bardzo miła i kompetentna obsługa. (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi jaki towarzyszył... Maciej Zadowolona (1) Kuchnia wyszła bardzo fajnie, lepiej niż projekt w komputerze, moja akurat do... Iza Bardzo ładna i solidna kuchnia na wymiar w dobrej cenie. (1) Zdecydowałem się razem z żoną na meble od Kama Straszyn i nie żałuje podjętej... Damian + Marta sypialnia (1) serdecznie polecam mebelki do sypialni, świetna jakość i pięknie się prezentują Kasia