Kuchnia projektu Pani Iwony - polecam (1) Polecam wszystkim współpracę z firmą Fama Design, a w szczególności z Panią... Dagmara Oni są nie do pobicia przez konkurencję (1) Firma jest bardzo solidna i pod względem terminów i jakości swych usług: mają... Tomasz Piotr Świetna firma (1) AS Projekt to świetna firma! Zabudowa wykonana jest solidnie, z dobrych... Klientka z Sopotu
Świetna firma! (1) Szczerze polecam Wszystkim tę Firmę! Wśród mnóstwa innych firm oferujących... Aga wspaniałe wykonanie w rewelacyjnej cenie!! (1) Na firmę AS Projekt trafiliśmy z polecenia znajomych, którzy wcześniej... Wojtek Sopot Meble Kuchenne wykonane przez limeble (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę. Od początku do końca pełen... Grażyna Godni polecenia (1) Firma Asprojekt wykonywała u mnie zarówno zabudowę w przedpokoju, jak i meble... Akraszak Prawdziwe ''Asy'' (1) Właściwie całą swoją opinię na temat tej firmy meblarskiej zawarłam w... Azorro Godni polecenia, zadowolona klientka (1) Po kilku miesiącach użytkowania jestem w dalszym ciągu zachwycona moją... EWA polecamy (1) Zamówiliśmy meble na wymiar do naszej kuchni w zeszłym roku. Efekt końcowy:... julia z pruszcza Meble (1) Polecam, nie drogo, na czas, meble wykonane bardzo solidnie z dobrych materiałów Julia Polecam!!! (1) Świetne meble, super klasy i do zgodne z moim projektem. Obsługa cierpliwa,... Radosław Polecam (1) Piękny zestaw do sypialni zachwycający po prostu. Sposób wykończenia i urok... Edytka Uwaga amatorzy z prowincji (1) Qalitum z Siemianic k. Słupska z Salonem Fabrycznym w Gdańsku to po prostu... Zbyszek Profesjonalnie (1) Bardzo polecam. Panowie robili u mnie szafę i komodę teraz zamówię kolejne... Mama Szczerze polecam ! (1) Polecamy firmę kuchnie Piechocki, zamówilismy zarówno kuchnię jak i szafe na... Gosia i Paweł zabudowa i inne meble (1) Polecam firmę Konar, jesteśmy bardzo zadowoleni z ich mebli. Posiadamy... Krysia meble dębowe (1) polecam, jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy jarek k Naprawdę solidne meble (2) Witam, w czasie wizyty w salonie największe wrażenie zrobiła na mnie jakość... Ola Gorąco polecam. (1) Polecam - zamawiałem u nich już kilka rzeczy. Zawsze profesjonalne podejście... głowa :-)