Slaba firma, slabe materialy, brak kontaktu. (1) Usluga nieskonczona! 1,5 roku temu firma Pana Borowca wykonywala dla mnie... Kornel Profesjonalnie i solidnie, również w ramach obsługi gwarancyjnej (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej kuchni. Od początku do końca świetnie nam... Tomek kuchnia (1) Bardzo dziękujemy firmie Konar za piękna i idealną kuchnię jaką niedawno nam... Ela
Meble kuchenne - BARDZO POLECAM (1) Zamówiliśmy u Pana Bartosza meble kuchenne. Meble już mamy kilka miesięcy i... Robert wszystko ok (1) Dokonałem zamówienia w sklepie internetowym firmy Konar i wszystko przebiegło... Tomek sypialnia (2) Polecam meble do sypialni - zestaw łóżko i szafki nocne. Wczoraj do nas... Iga & Janek Meble (1) Jestem bardzo zadowolona z mebli zamówionych w tej firmie. Zostały bardzo... Aneta Fachowiec godny polecenia - meble kuchenne oraz zabudowy (1) Pan Sławek wykonał zabudowę szaf w całym mieszkaniu oraz zabudowę kuchenną.... Agnieszka meble (1) Meble piękne, terminowość bez zarzutów, osługa bardzo dobra i znająca się na... Maria Altanka (1) Bardzo dziękujemy firmie Konar za najpiękniejsza bajeczna altanę w naszym... M.Cz fajne meble (1) Meble bardzo dobrej jakości, bez dwóch zdań godne polecenia wszystkim lubiący... karpinski inne meble (1) Polecam także stolarza do zadań specjalnych, podobały mi się meble w jednym z... adrian meble na wymiar - polecam! (4) Polecam usługi firmy awertop!! Bardzo miła współpraca, szybki montaż i masa... Paulina Nic tylko pelecać (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanych w Świecie Kuchni mebli kuchennych,... Nazary Zdecydowanie polecam ;-) (1) Witam, Firmę Aredo polecił mi Pan z firmy remontowej - Peak Development,... Izabela Nie polecam (1) Nie polecam szczegolnie projektantki mebli. Badziew Gd Wzorowa ekipa! (1) Na prawdę warto skorzystać z usług firmy. Współpracowałem z As projekt już... PauluS Meble i aranżacja (1) Meble wykonane zgodnie z projektem. Jestem bardzo zadowolony z efektu... Toma Duet nie do pobicia! (1) Polecam fachowe usługi ekipy AsProjekt- zabudowa kuchni sprawdza się, nie... AW Szczerze polecamy! (1) Natrafilismy na Fama Design (oddzial Gdynia) przez opinije na trojmiasto.pl i... Iryna