meble do kuchni (1) polecam firmę, to świetni fachowcy - wykonują meble do kuchni z frontami i... Artur Meble na wymiar. (1) Serdecznie polecam firmę Jakub-Meble, bardzo konkretna i fachowa pomoc przy... Monika Polecamy !! (1) Po długich namyslach zdecydowaliśmy się na Kuchnię Piechocki, była to... J&M Błonie.
Raczej nie polecam (2) Meble jakościowo przyzwoite, choć zdecydowanie za drogie jak na ich cenę u... Marcel Kuchnia marzeń (1) Świetna obsługa. Bardzo młoda a zarazem profesjonalna kadra Kuchnie Piechocki... Danuta Art.Studio - bardzo polecam! (1) Art.Studio - producent mebli to firma godna polecenia, bardzo rzetelna.... Halina super kuchnie (1) Szczerze polecam usługi , zamówiłam kuchnię i dwie szafy , montaż terminowy... iwona nie mam uwag (1) Właśnie skończyli nam montaż kuchni. Wygląda nawet lepiej niż na projekcie :)... Magda Polecam (1) Gorąco polecam. Miła i fachowa obsługa. Projekt kuchni dopasowany do potrzeb... Zadowoleni klienci opinia (1) Jestesmy zadowoleni z obslugi oraz wykonania zabudowy.Pan Tomek... Ewa z Jarkiem Rolety-pomiar tylko dla niepracujacych w godzinach rannych i w pobliżu (1) Terminy pomiaru odległe, problem z godzinami popołudniowymi i z przejazdem szefa kamea Bezproblemowa instalacja. (1) Kuchnia została wykonana w terminie i zgodnie z projektem. Jestem zachwycona... Monika i Tomek D. Polecam firmę MERBAU (1) Kilka lat temu firma robiła mi kuchnię. Pani Beata bardzo uważnie słuchała,... Mirosława Polecam (4) Po wielu poszukiwaniach firmy,stolarza na zrobienie kuchni i znalazłam Pana... Elżbieta Fachowiec godny polecenia !! (1) Pan Sławek wykonał w moim domu szafkę pod umywalkę, o nie typowych rozmiarach... Ania Nie polecam (7) Zdecydowanie nie polecam. Zamówiliśmy szafkę do łazienki. Cena 3650 PLN -... Magda Dobrze, ale drogo!! (1) Miałam 2 małe sprawy stolarskie w kuchni (poprawienie osadzenia okapu i... Asia Jak najbardziej polecam (2) Właśnie zakończyły się prace wykonywane w moim domu przez firmę Tall Studio.... Marta Klientka jedna zwielu (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Okland. Kompetencja pani, u której... Zofija Fama Design Gdynia (2) Moja nowa kuchnia jest funkcjonalna i ładna a to wszystko za sprawą Fama... danutka01