Meble kuchenne, szafy i łazienka (1) Skorzystałem z usług Świata Kuchni dwa miesiące temu i nie żałuje. Mieszkanie... Daniel Firma godna polecenia (1) Realizacja zarówno zabudowy kuchennej, jak rownież innych zabudów stolarskich... K&T Firma montażowa srednio (1) Miałem wrażenie że ekipa montażowa robi wszystko na szybko bo czeka kolejna... Karol
drzwi na wymiar (2) Zamówiliśmy drzwi dębowe na wymiar, kilka sztuk do domu jednorodzinnego.... Krzysztof i Beata przestrzegam przed zamówieniem w meblotece (2) Przestrzegam przed firmą i jej właścicielem. Na początku października... Gosia Meble Kuchenne - polecam !! (1) Do FamaDesign trafiliśmy przez przypadek. Zniechęceni brakiem inicjatywy ze... MacChmie NIEPOLECAM (1) Niesolidni, jakość meli słaba. Nieterminowi. Dziwę się, że mają klientów. Katarzyna Polecam!!!Pełen profesjonalizm (1) Na firmę Państwa Szymańskich natrafiłem przypadkowo w internecie.I mogę... A&D Właśnie skończyli (1) Panowie monterzy wyszli jakąś godzinę temu. Dziękuję Panu Pawłowi za... Andrzej Moja wspaniała kuchnia :) (1) Tydzień temu panowie z Nobili zamontowali mi kuchnię. Żadnych niespodzianek,... Ula POLECAM BARDZO !!! (1) Zachwyciła mnie elastyczność i przemiła obsługa. Marudziłam bardzo z wyborem... EWA POLECAM (1) Wszystko gra (1) Kuchnia skończona i prezentuje się rewelacyjnie. Byłem w 3 sklepach z meblami... Piotr Profesjonalizm w każdym calu! (1) Polecam firmę jak tylko mogę. Od pomiaru, poprzez projekt, realizację i... Rafał STÓŁ NA WYMIAR (1) Polecam zakup stołu z kolekcji nowoczesnej z metalowymi nogami i dębowym... Martusia polecam firmę (1) Meble na prawdę wysokiej jakości, czego może nie widać tak bardzo na... Paweł Nie ma porównania (2) Zwykle nie wystawiam tego typu ocen, ale jestem pod takim wrażeniem naszej... Kuba Polecam! (1) Z firmą "Stefański" wykonywałam meble na wymiar do kuchni oraz do łazienki.... Alicja Cieszę się ,że istnieją jeszcze takie firmy :) (1) Pełen profesjonalizm z wielkim uśmiechem. Projektantka jest tak pozytywną... fifi piękne meble do kuchni (2) Mebelki do kuchni przepiękne, kuchnia wyposażona w świtetne systemy, stół i... Małgorzata N.