Polecam (2) Firma godna polecenia. Korzystałam z usług już kolejny raz i skorzystam... Katarzyna Kuchnia (1) Super :)) Projektant Andrzej - mega cierpliwy, rzetelny, z fajnymi pomysłami,... eg zdecydowanie polecam (1) pełny profesjonalizm szybko dobrze schludnie mirek
Salon Art Studio- firma godna polecenia! (1) Salon Art Studio to bardzo profesjonalna firma. Moja wymarzona kuchnia... Beata ocena bardzo dobra (1) Szczerze wszystkim polecam współpracę z firmą i Panią Iwoną ( z placówki w... Mirosława Super! (1) Pani Zuzanna jest prawdziwą specjalistką w swojej dziedzinie, profesjonalne... Krystyna Fachowiec godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panem Slawkiem - wykonawca i... Joanna Szczerze polecam (1) Witam; Jestem bardzo zadowolony z bardzo profesjonalnej obsługi. Firma... Ireneusz Godni POLECENIA (1) Można śmiało Polecić Robią solidnie i stosunkowo dobre ceny, po sprawdzeniu u... Krystyna Piękna kuchnia (1) Piękna pogoda, piękne meble gotowe, pierwsze obiady ugotowane. Bardzo... Monia Wszystko ok (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Aredo, które poleciała mi koleżanka. Polecam... Monika Super wykonanie. Polecam... (2) Z cala pewnością mogę polecić firmę Świat Kuchni. Zamówiona kuchnia i szafy... Karolina Nie polecam (1) Nie dotrzymują terminów i są nieslowni. Ola Polecam (1) Gorąco polecam salon mebli kuchennych Merbau z Sopotu. Jestem bardzo... Halina Strożek PRZESTRZEGAM! (1) Proponuję zapoznać się z referencjami Pani S. projektantki :-( ze studia, a... PAWEŁ Polecamy Oddział w Gdyni! (1) Razem z żoną skorzystaliśmy z usług gdyńskiego oddziału i jesteśmy bardzo... Oskar i Emilia kuchnia (1) Witam serdecznie, odwiedziłam studio P3 razem z mężem , potrzebowaliśmy... Weronika Zadowolony klient (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu kuchni w P3Studio. Z daleka widać, że... Marcel W. Zabudowa kuchni i łazienki (1) Znalezienie dobrego stolarza, który doradzi, zaprojektuje i wykona meble w... Kawosz Meblodar, czerniawski meble - proszę o opinie. (48) Witam jestem na etapie projektowania kuchni. Spotkałam sie z wykonawcami... ona