Kuchnia na wymiar!! (1) Pełen profesjonalizm. Współpraca z art.Studio to cała przyjemność ,fachowo i... HALINA Super meble (1) Kuchnia wyszła przepiękna !!! Z ciasnego, małego, o dość nietypowym kształcie... Zadowolona klientka Mieszkanie Garnizon (1) Poznałem Stiga przez zdjęcia z magazynu Dobrze Mieszkaj. Kupione mieszkanie... Marek
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy ofertę firmy Kuchnie Piechocki. (1) Mimo problemów i to z naszej strony , firma wywiązała sie na medal. Zarówno... Remigiusz Jola Świetna kuchnia w dobrej cenie. Do tego fachowcy od designu :). (1) Ciężko było mi się zdecydować na konkretną ofertę, ale po rozmowie z Panem... Katarzyna Kuchnia z duszą (1) Pan Tomasz Pogorzelski tworzy projekty, które zapierają dech w piersi. Moja... Patrycja Obsługa i wykonanie bez zarzutu (1) Cieszę się, że wybrałem Pana Marka już jakiś czas temu jako wykonawcę moich... Grzegorz Świetnej jakości meble - polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru wykonawcy mebli kuchennych. Świetny... Joanna Polecam, jestem w pełni zadowolona. (1) robiliśmy remont całego mieszkania a ta firma wykonała nam meble kuchenne, 2... Monika Ok polecam (1) Zakupiłem szafę do zabudowy oraz kuchnie wszystko wykonane na czas zgodnie z... Grzegorz Pełen projesjonalizm (1) Nic- dodać nic ująć. Pełen profesjonalizm- począwszy od bardzo profesjonalnej... Kamila Kuchnia rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolony z podejścia fimy do klienta , stosunek jakości do... Daniel Meble Olivia Soft- białe (1) Minęło pół roku od kiedy jestem niezmiennie zadowoloną posiadaczka nowych... Millena W. Kuchnia idealna (1) Będąc w trakcie remontu całego mieszkania, człowiek może wiele razy upaść i... Kamila kupilam 4 lata temu (1) Kupilam meble 4 lata temu i nadal jestem bardzo zadowolona. Ania Zadowolony z kuchni :) (1) Mimo kilku problemów - kuchnia została zamontowana, a ja jestem zadowolony .... M&M Bardzo, bardzo polecam (1) Nie mieliśmy oszałamiająco dużo środków na kuchnie, wiec za te kwotę, która... J. Zadowolony klient (1) Zamówiłem w P3 Studio kuchnie Cristall, jestem zachwycony, kuchnia jest... Damian P. Kuchnia projektu Pani Iwony -polecam (1) Polecam wszystkim skorzystanie z firmy Fama Design i Panią Iwonę z którą... Łucja Zakup kuchni na wymiar (1) Zamówiłem kuchnię na wymiar w firmie Aredo w Galerii Przymorze. Profesjonalny... Tomasz