nie mam uwag (1) Właśnie skończyli nam montaż kuchni. Wygląda nawet lepiej niż na projekcie :)... Magda Polecam (1) Gorąco polecam. Miła i fachowa obsługa. Projekt kuchni dopasowany do potrzeb... Zadowoleni klienci opinia (1) Jestesmy zadowoleni z obslugi oraz wykonania zabudowy.Pan Tomek... Ewa z Jarkiem
Rolety-pomiar tylko dla niepracujacych w godzinach rannych i w pobliżu (1) Terminy pomiaru odległe, problem z godzinami popołudniowymi i z przejazdem szefa kamea Bezproblemowa instalacja. (1) Kuchnia została wykonana w terminie i zgodnie z projektem. Jestem zachwycona... Monika i Tomek D. Polecam firmę MERBAU (1) Kilka lat temu firma robiła mi kuchnię. Pani Beata bardzo uważnie słuchała,... Mirosława Polecam (4) Po wielu poszukiwaniach firmy,stolarza na zrobienie kuchni i znalazłam Pana... Elżbieta Fachowiec godny polecenia !! (1) Pan Sławek wykonał w moim domu szafkę pod umywalkę, o nie typowych rozmiarach... Ania Nie polecam (7) Zdecydowanie nie polecam. Zamówiliśmy szafkę do łazienki. Cena 3650 PLN -... Magda Dobrze, ale drogo!! (1) Miałam 2 małe sprawy stolarskie w kuchni (poprawienie osadzenia okapu i... Asia Jak najbardziej polecam (2) Właśnie zakończyły się prace wykonywane w moim domu przez firmę Tall Studio.... Marta Klientka jedna zwielu (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Okland. Kompetencja pani, u której... Zofija Fama Design Gdynia (2) Moja nowa kuchnia jest funkcjonalna i ładna a to wszystko za sprawą Fama... danutka01 Meble kuchenne na wymiar (1) Firma ta świadczyła dla mnie usługę montaż kuchni na wymiar. Bardzo fachowa... Zadowolona Uczciwie (1) Fachowe podejście, praktycznie są wstanie zrobić wszystko co sobie wymyślimy.... zak Projekt na ul. Świętokrzyskiej (1) Zdecydowania polecam współprace z Fama Design a w szczególności z Panią... Mateusz P. Polecam (2) Fachowe podejście do klienta, miła obsługa, szybki i terminowy czas... Klientka jestesmy zadowoleni (1) Jesli chodzi o jakosc wykonania bez zarzutow. Montaz wykonuja doswiadczeni... Jarek rozczarowany (1) Biegano za mną w ich salonie a po montażu kuchni zostałem olany ... Kuchnia... Damian Meble kuchenne (1) Zamówione przeze mnie meble kuchenne zamontowane zostały bardzo starannie i... Maria