Zadowolony klient. (1) Pan Tomasz Panasiuk dotrzymuje danego słowa, pracę wykonuje w sposób... Sebastian Nie polecam (3) Współpraca z Aredo jest dla nas niestety wielkim rozczarowaniem, mimo, że... skrzat Solidna firma (1) Naprawdę godna polecenia firma. Zamówiłam u nich meble kuchenne i zabudowę do... Agnieszka
Specjalista na 6 (1) Pan Sławek wykonywał u nas szafy - świetne doradztwo, super jakość, wysoka... Kasia Eleganckie meble (1) Zakupiłem w firmie Alaska meble do mojego Aparthotelu Four Winds. Jestem... Karol Urbanowicz Oby tak działały wszystkie firmy... (1) Wspaniała, konkretna obsługa. Termin dotrzymany co do dnia ( choć obawiałęm... dariusz Pozostał niesmak... (1) Spośród różnych projektów, które zamówiliśmy najlepszy przedstawił Pan Tomasz... Marcin Polecam P3 Studio! Kuchnie idealne! (1) Super obsługa, mocno angażująca się w projekt. Cenne uwagi i rady. Żadnych... Małgosia 2 lata współpracy i ciągle się lubimy :) (1) Napisze tak, robiliśmy razem łazienkę, kuchnie, zabudowę przedpokoju,... Marcin i Dorota Kuchnia marzeń (1) Gorąco polecam Studio Merbau - miła i profesjonalna obsługa, fachowe... B.P. Meble kuchenne, Art Studio Rumia ul. Kosynierów (1) Firma godna polecenia, profesjonalna obsługa, do tego terminowość i wysoka... Alicja serdecznie polecam pod każdym wzglądem (2) Firma wykonywała meble kuchenne i łazienkowe na wymiar. Projekt jak i pomiary... paula zadowolona klientka (1) Bardzo polecam do zakupu w tej firmie -super obsługa. Pozdrawiam Panią Izę... Katarzyna Kuchnia zachwyca. (1) Pragnę podziękować pani Marlenie i panu Wojtkowi z gdyńskiego oddziału firmy... Beata Rewelacyjna kuchnia i łazienka (1) Polecam szczerze studio FAMA w Gdyni! Współpraca z Panią Marleną i Panem... Bożena zabudowa (1) Zamontowano mi podrapane fronty szaf - po mojej interwencji przyjechał Pan z... Lena AREDO OPINIE (2) Czy tylko ja mam takie odczucie - że w momencie wpłacenia pieniędzy za... kola Kuchnia w AREDO (2) Z całą pewnością polecam AREDO. Robią szybko i solidnie, Ci, którzy piszą, że... Klient Garderoba (1) Zleciłem wykonanie garderoby. Wszystko odbyło się bardzo solidnie. Solidna... Maciek Kuchnia na wymiar (1) Jestem bardzo zadowolony. Zamawiałem kuchnię na wymiar, i całość zajeła około... Krzysztof