Godni polecenia (1) Przed wakacjami wykonywaliśmy w firmie KAMA dosyć dużą lakierowaną kuchnie... Agata i Piotr Gorąco polecam (1) Świetny projekt przy niełatwej kuchni (Pani Magda), dostosowany do potrzeb... Krystyna Jakość super, kontakt słaby (2) Jeśli chodzi o jakość wykonania mebli to jest bez zastrzeżeń. Od momentu... Katarzyna
Tragedia (1) Tragedia nie polecam fatalna firma niesłowna elementy krzywo docięte źle... Don ZERO KONTAKTU (1) Szybko złapać klienta i wziąć zaliczkę to oni potrafią a potem to już tylko... NIEDŹWIEDNIK Absolutnie NIE POLECAM - FIRMA TO ŻART (1) Absolutnie nie polecam formy Okland. Panie, które pracują na miejscu i... Aga Mebkle kuhenne pod wymiar (2) Szukałem oferty w różnych firmach i jestem pod wrażeniem konkretu,... Ivan Kravchenko Można śmiało polecic (1) Wszystko było sprawnie i tak jak obiecali meble są bardzo ładne. Ola Również polecam !!! (1) Wykonali nam meble w przedpokoju i kuchni. Bardzo ładnie i solidnie. Widać... Beata Szczerze polecam (1) Zamówiłem szafę na wymiar do falowca. Obsługa projektanta w porządku, fachowo... Tomek Super współpraca fajne projekty i meble (1) Polecam świetne ceny Darek "INNA" - OPINIA (1) mielismy przyjemnosc wspolpracowac z Pania Magda z INNA przy aranzacji... Aga Dobra jakość, beznadziejna obsługa (1) Firma na stronie i przed wejściem informuje o godzinach pracy 8-17. Niestety... Andrzej Polecam (2) Firma godna polecenia. Korzystałam z usług już kolejny raz i skorzystam... Katarzyna Kuchnia (1) Super :)) Projektant Andrzej - mega cierpliwy, rzetelny, z fajnymi pomysłami,... eg zdecydowanie polecam (1) pełny profesjonalizm szybko dobrze schludnie mirek Salon Art Studio- firma godna polecenia! (1) Salon Art Studio to bardzo profesjonalna firma. Moja wymarzona kuchnia... Beata ocena bardzo dobra (1) Szczerze wszystkim polecam współpracę z firmą i Panią Iwoną ( z placówki w... Mirosława Super! (1) Pani Zuzanna jest prawdziwą specjalistką w swojej dziedzinie, profesjonalne... Krystyna Fachowiec godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panem Slawkiem - wykonawca i... Joanna