Meble do mieszkania (1) Mimo, że w ostateczności nie sfinalizowałem zakupu mebli w firmie Świat... Rafał R Polecam KUCHNIE PIECHOCKI (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu mebli do kuchni w salonie Kuchnie... Dorota Recenzja z zakupu (1) Jestem zadowolony, poleciłem znajomemu. Wizualizacja czytelna, zgodna z moim... Przemysław
polecam! (1) Świetny fachowiec, rzetelny, punktualny - co do minuty. Pan Sławek potrafi... Olga Kuchnia (3) Nie rozumiem, dlaczego trzeba prawie 100% usługi zapłacić za kuchnię, której... Andrzej Zadowolona z usług firmy Piechocki (1) Bardzo polecam tę firmę. Wszystko odbyło się w terminie. Miła i fachowa... Agnieszka Studio P3 godne polecenia! (1) Firmę poleciła mi koleżanka, cieszę się, że jej posłuchałam. Piękny projekt,... Julia Nie polecam. (1) Jakość mebli porównywalna z marketami, a ceny oderwane od rzeczywistości ...... Bila Kuchnie Piechocki (1) Nasza kuchnia była montowana w czerwcu więc minęło już pięć miesięcy. Po... Jola Super firma, gorąco polecam (1) Transakcja załatwiona w 5 minut. Transport w ciągu 30 minut. Świetne ceny.... Ania moja wymarzona kuchnia (1) Słyszałam o meblach kuchennych firmy Hacker wcześniej i gdy powstało studio... Barbara B Zdecydowanie nie polecam firmy Okland stacjonującej w Gdyni Pogórze (1) Witam, Jakieś 2 miesiące temu została mi polecona powyższa firma jako... mieszkanka okolic Żukowa Profesjonalizm (1) Każdy kto ma w planach, bądź jest w trakcie urządzania kuchni koniecznie... Czarek Profesjonalizm w dosłownym tego słowa znaczeniu (1) Super zabudowa szafy wykonana profesjonalnie i szybko . Polecamy wszystkim... Michał Meble kuchenne (1) Polecamy firmę Art.Studio,firma profesjonalna,obsługa i doradztwo na... Ania Polecam (1) Odwiedziłem studio przypadkiem będąc w okolicy , oferta mi się bardzo... Jarek G. Bardzo Polecam (1) Doskonała obsługa, asortyment inny niż wszędzie indziej, oprócz kuchni... Kasias Szafy, zabudowa sypialni (1) Dwie szafy oraz szafki wykonane solidnie, dokładnie tak jak sobie... Lukasz Profesjonalizm !!!! (1) Polecam w 100% Zabudowa została wykonana według naszych wymagających... Wojtek Sopot Polecamy gorąco Art.Studio, Kosynierów 7b (1) Obsługa i doradztwo profesjonalne w zakresie projektu jak i wykonawstwa, ceny... ela&felix