Bardzo szeroki wybór mebli wysokiej jakości (1) Bardzo polecam, profesjonalna obsługa, terminowość, jakość mebli z wyższej... michał Meble do łazienki (1) Bardzo gorąco polecam. Sylwester Ż. Polecam Pana Sławka !!! (1) Zjeździłem mnóstwo sklepów, Ikea, Agata Meble, Black Red White itd. Pana... Wojtek
Super meble w niskiej cenie! Polecam! (1) Super meble w niskiej cenie! Polecam! Szybko, sprawnie i tanio. Maciej Meble (1) Salon okey, profesjonalna obsługa ale długo trzeba czekam na kuchnie, zanim... Piotr Wspaniała kuchnia w/g projektu studia w Gdańsku ul. Grunwaldzka 211 (1) Jestem pod wielkim wrażeniem z obsługi Waszej Firmy. Mam 63 lata, wiele... Marek z Oliwy Meble kuchenne, zabudowa łazienki, garderoba (1) Jeśli ktoś szuka profesjonalnego stolarza, sumiennego, w przystępnych cenach... Natalia Profesjonalizm w każdym calu (1) Serdecznie polecam Art.Studio. Rzadko spotyka się firmę, która równie... Kamila Kuchnia marzeń wg projektu p.Marleny Błaszczyk z Fama Design w Gdyni (1) Doskonały projekt (zmieniany wiele razy na życzenie wymagającej klientki ;)... Monika Kuchnia na zamówienie w salonie Arte Cucine (1) Projektowałam w tym salonie kuchnie z wyspą i jadalnią. Salon poleciła mi... Katarzyna Profesjonalny projekt (1) Polecam z całego serca projektantkę Marlenę ze studia w Gdyni, dostałam... B Gdynia - Fama Design - polecam!!! (1) Z czystym sumieniem polecam firmę Fama Design, dzięki której mamy cudną... Monika Profesjonalizm i pasja (1) Z czystym sercem polecam firmę. Panowie od pierwszego spotkania dali sie... WOJCIECH Szafa do zabudowy, która pomieści wszystko ... a porządek sam się w niej utrzymuje:) (1) Od maja jestem szczęśliwą posiadaczką szafy do zabudowy zrealizowanej przez... Natalia Same problemy (1) Po zakupie mebla miałem same problemy. Towar przyjechał uszkodzony, paczki... Klient POLECAM !!!!! (1) Witam, Pan Sławek wykonał dla mnie meble kuchenne które swoim urokiem urzekły... Magdalena Adamant Meble robi łóżka ! (1) Szok i niedowierzanie zawładneło moją rodziną, gdy usłyszeli, że moja... XXX . Polecam wszystkim (1) W minionym roku Pana Tomasza poznaliśmy dzięki pracownikowi zadowolonemu z... DTS SERWIS Polecam wszystkim (1) W minionym roku Pana Tomasza poznaliśmy dzięki pracownikowi zadowolonemu z... DTS SERWIS Nierzetelny wykonawca, zdecydowanie odradzam (2) Od tej firmy należy trzymać się z daleka. Przede wszystkim nie dotrzymują... J.