Meble kuchenne na wymiar (1) Firma ta świadczyła dla mnie usługę montaż kuchni na wymiar. Bardzo fachowa... Zadowolona Uczciwie (1) Fachowe podejście, praktycznie są wstanie zrobić wszystko co sobie wymyślimy.... zak Projekt na ul. Świętokrzyskiej (1) Zdecydowania polecam współprace z Fama Design a w szczególności z Panią... Mateusz P.
Polecam (2) Fachowe podejście do klienta, miła obsługa, szybki i terminowy czas... Klientka jestesmy zadowoleni (1) Jesli chodzi o jakosc wykonania bez zarzutow. Montaz wykonuja doswiadczeni... Jarek rozczarowany (1) Biegano za mną w ich salonie a po montażu kuchni zostałem olany ... Kuchnia... Damian Meble kuchenne (1) Zamówione przeze mnie meble kuchenne zamontowane zostały bardzo starannie i... Maria Godni polecenia (1) Przed wakacjami wykonywaliśmy w firmie KAMA dosyć dużą lakierowaną kuchnie... Agata i Piotr Gorąco polecam (1) Świetny projekt przy niełatwej kuchni (Pani Magda), dostosowany do potrzeb... Krystyna Jakość super, kontakt słaby (2) Jeśli chodzi o jakość wykonania mebli to jest bez zastrzeżeń. Od momentu... Katarzyna Tragedia (1) Tragedia nie polecam fatalna firma niesłowna elementy krzywo docięte źle... Don ZERO KONTAKTU (1) Szybko złapać klienta i wziąć zaliczkę to oni potrafią a potem to już tylko... NIEDŹWIEDNIK Absolutnie NIE POLECAM - FIRMA TO ŻART (1) Absolutnie nie polecam formy Okland. Panie, które pracują na miejscu i... Aga Mebkle kuhenne pod wymiar (2) Szukałem oferty w różnych firmach i jestem pod wrażeniem konkretu,... Ivan Kravchenko Można śmiało polecic (1) Wszystko było sprawnie i tak jak obiecali meble są bardzo ładne. Ola Również polecam !!! (1) Wykonali nam meble w przedpokoju i kuchni. Bardzo ładnie i solidnie. Widać... Beata Szczerze polecam (1) Zamówiłem szafę na wymiar do falowca. Obsługa projektanta w porządku, fachowo... Tomek Super współpraca fajne projekty i meble (1) Polecam świetne ceny Darek "INNA" - OPINIA (1) mielismy przyjemnosc wspolpracowac z Pania Magda z INNA przy aranzacji... Aga Dobra jakość, beznadziejna obsługa (1) Firma na stronie i przed wejściem informuje o godzinach pracy 8-17. Niestety... Andrzej