Kuchnia marzeń (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem firmy, która by mi wykonała kuchnię.... ASIA sypialnia na wymiar (1) meble na wymiar z kolekcji klasycznej są na prawdę dobrej jakości i... patryk Meble kuchenne (1) W tym roku zrealizowana została u mnie zabudowa kuchenna projektu pani... Monika
Arogancja i lekceważenie (1) oprócz kilku niedoróbek typu: - nieprzytwierdzona ścianka tylna w szafce z... Jaras polecam (1) meble super dobrej jakości, dębowę tak jak opisie, jestem bardzo zadowolona z... karolina Polecamy (1) Jak najbardziej polecamy zaaranżowanie kuchni w tym miejscu. Naszym... Karolina stolarz (1) stolarz terminowy, dokładny, produkty najwyższej klasy i półki; nietypowe... AD Super :D (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonania jak i ceny. Wszystko poszło zgodnie z... Adam polecam (1) Meble na wymiar bardzo dobrej jakości, dbałość o szczegóły, przemiła obsługa,... Elżbieta Meble na wymiar do pokoju dziecinnego (1) Szczerze polecam. Wysoka jakość świadczonych usług. Dan Zdecydowanie polecam. Bardzo miła i kompetentna obsługa. (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi jaki towarzyszył... Maciej Zadowolona (1) Kuchnia wyszła bardzo fajnie, lepiej niż projekt w komputerze, moja akurat do... Iza Bardzo ładna i solidna kuchnia na wymiar w dobrej cenie. (1) Zdecydowałem się razem z żoną na meble od Kama Straszyn i nie żałuje podjętej... Damian + Marta sypialnia (1) serdecznie polecam mebelki do sypialni, świetna jakość i pięknie się prezentują Kasia Slaba firma, slabe materialy, brak kontaktu. (1) Usluga nieskonczona! 1,5 roku temu firma Pana Borowca wykonywala dla mnie... Kornel Profesjonalnie i solidnie, również w ramach obsługi gwarancyjnej (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej kuchni. Od początku do końca świetnie nam... Tomek kuchnia (1) Bardzo dziękujemy firmie Konar za piękna i idealną kuchnię jaką niedawno nam... Ela Meble kuchenne - BARDZO POLECAM (1) Zamówiliśmy u Pana Bartosza meble kuchenne. Meble już mamy kilka miesięcy i... Robert wszystko ok (1) Dokonałem zamówienia w sklepie internetowym firmy Konar i wszystko przebiegło... Tomek sypialnia (2) Polecam meble do sypialni - zestaw łóżko i szafki nocne. Wczoraj do nas... Iga & Janek