stół (1) Dziekuje za stół! Świetny, nowoczesny dizajn i niedrogo :) Damian Piękna kuchnia (1) Korzystaliśmy z usługi firmy Ekpol w kwietniu / maju 2017 roku i jesteśmy... Marcin Art Studio Rumia (1) Firmę Art Studio Rumia polecam bezdyskusyjnie.Terminowość,profesjonalizm,... Katarzyna
zabudowa kuchenna (1) oryginalne, nietypowe rozwiązania także w kuchniach w stylu nowoczesnym :)... Paulina Mała Kuchnia - nowe budownictwo (1) Do Pani Moniki trafiliśmy z polecenia. Kupiliśmy mieszkanie w Gdyni Grabówku... Marzena aredo nigdy więcej (1) Aredo nie kojarzy mi się dobrze. Czekam na usunięcie usterek od trzech... gosia Meble kuchenne, szafy i łazienka (1) Skorzystałem z usług Świata Kuchni dwa miesiące temu i nie żałuje. Mieszkanie... Daniel Firma godna polecenia (1) Realizacja zarówno zabudowy kuchennej, jak rownież innych zabudów stolarskich... K&T Firma montażowa srednio (1) Miałem wrażenie że ekipa montażowa robi wszystko na szybko bo czeka kolejna... Karol drzwi na wymiar (2) Zamówiliśmy drzwi dębowe na wymiar, kilka sztuk do domu jednorodzinnego.... Krzysztof i Beata przestrzegam przed zamówieniem w meblotece (2) Przestrzegam przed firmą i jej właścicielem. Na początku października... Gosia Meble Kuchenne - polecam !! (1) Do FamaDesign trafiliśmy przez przypadek. Zniechęceni brakiem inicjatywy ze... MacChmie NIEPOLECAM (1) Niesolidni, jakość meli słaba. Nieterminowi. Dziwę się, że mają klientów. Katarzyna Polecam!!!Pełen profesjonalizm (1) Na firmę Państwa Szymańskich natrafiłem przypadkowo w internecie.I mogę... A&D Właśnie skończyli (1) Panowie monterzy wyszli jakąś godzinę temu. Dziękuję Panu Pawłowi za... Andrzej Moja wspaniała kuchnia :) (1) Tydzień temu panowie z Nobili zamontowali mi kuchnię. Żadnych niespodzianek,... Ula POLECAM BARDZO !!! (1) Zachwyciła mnie elastyczność i przemiła obsługa. Marudziłam bardzo z wyborem... EWA POLECAM (1) Wszystko gra (1) Kuchnia skończona i prezentuje się rewelacyjnie. Byłem w 3 sklepach z meblami... Piotr Profesjonalizm w każdym calu! (1) Polecam firmę jak tylko mogę. Od pomiaru, poprzez projekt, realizację i... Rafał