Odradzam! (3) Szczerze odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą. Szafa źle wymierzona, po... Oszukana klientka Polecam sklep internetowy (2) Polecam, stół z polecenia został zakupiony w lutym w połowie marca już do nas... J. P meble kuchenne (3) Zamówiliśmy u Pana Bartosza meble kuchenne. Pan Bartosz jest profesjonalistą... Adam
Aredo polecam (1) Aredo zostalo mi polecone przez rodzicow ktorzy zakupili tam kuchnie ok. 5... Tomasz K. Polecamy (1) Chcieliśmy wymienić kuchnię, ale również zrobić remont generalny mieszkania.... Hania Gorąco polecam, najlepsze kuchnie w Trójmieście (1) Polecam gorąco współpracę z NP Studio. Zamówiliśmy tam komplet mebli do... AP Piotr Laskowski Polecam! (1) Wymieniłem u Pani Natalii stare meble kuchenne na nowe. Efekt jest... Jozef Prezent na święta (1) Firma Nobilia stanęła na wysokości zadania i dostarczyła kuchnię dokładnie... Marek Kuchnia (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z jakości i terminowości usług firmy Royal... Jerzy Ciszecki Polecam! (1) Mam od nich meble kuchenne juz od paru dobrych lat i są niezniszczalne.... Ada Rewelacja polecam!! (1) Polecam wszystkim, którzy marzą o pięknej kuchni, perfekcyjnym wykonaniu w... Gosia Meble kuchenne i zabudowy wnęk (1) W Alaska Studio zamówiłem kuchnie, dwie szafy, regał i szafkę w łazience.... Paweł Drugiego razu nie będzie (2) Zamówiłem tam meble ze względu na piękny projekt. Niestety jakość... Kaj Porażka masakra (1) Meble zrobione byle jak bez możliwości odzyskania pieniędzy ani wykonania... Andrzej_K Solidna firma- Polecam (1) Witam Trafiłam do Art.studio z polecenia; robili meble koleżance z pracy już... Ania0 Profesjonalna obsluga (1) Polecam, profesjonalna, mila i zaangazowana obsluga. Sluchaja czego klient... M. Lasek Super polecam (1) Współpraca z firmą Fama Design na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam... Katarzyna jak najdalej od tej firmy (1) Jak nie checcie czekać na kuchnię 4 miesiące po wielu monitach to jak... Iga zabudowa kuchenna (1) Zamówiliśmy zabudowę kuchenną, całkowity montaż wykonany w 2 dni. Cieszymy... Monika, Ariel Zdecydowanie polecam (1) Zamawiałem kompletną kuchnię oraz 2 szafy. Jestem bardzo zadowolony ze... Jakub