biała kuchnia (1) jestem kolejnym zadowolonym użytkownikiem kuchni wykonanej przez Pana... Beata Nic dodać nic ujac (1) Nie wiedziałem dokładnie czego potrzebuje od swojej nowej kuchni. Zaufałem... Michał GORĄCO POLECAM ! (1) Usługi wykonane w terminie ! Szybki i dokładny montaż. Zabudowa oraz meble do... Majra
Rzetelny fachowiec (1) Mogę podpisać się pod wcześniejszymi opiniami. Sympatyczny człowiek, rzetelny... Hanna Fama super firma (1) Szybko sprawnie przyjechali zamontowali. Jest tak jak na projekcie. Cena tez... Kamilplay Solidna firma (1) Dziękujemy za kuchnie naszych marzeń !! Robiliśmy juz druga kuchnie w Bryl... Agnieszka Ok (1) Meble dobrze wykonane bezpośrednio u P. Marcina, nie poprzez P. Artura. Fakt... Agnieszka Wymarzna kuchnia (1) Panie Marku dziękuję za pomysłową aranżację kuchni, dzięki której przestrzeń... Dagmara S. Art Sudio - polecam (1) Korzystałam z usług Art Studia przy zabudowie kuchni oraz łazienki.... Joanna Fama Design (1) Polecam serdecznie wszystkim Kuchnie Farma Design ...bardzo dobra... Sportswoman Tylko z EKPOL (1) Naszą niewielką kuchnię postanowiliśmy oddać w ręce EKPOLU, zastanawialiśmy... Ewa i Robert Pan Bartosz? Polecamy! (1) Pan Bartosz robił dla nas całą kuchnię, zabudowę WC, łazienki oraz... mr Perfect service (1) Naprawde niespotykany profesjonalizm poczawszy od projektu do montazu lacznie... Czeslaw Maculewicz Meble na zamówienie (7) Pan Bartek wykonał dla nas meble kuchenne, szafę łazienkową oraz blat z... Iwona i Maciej Ppolecam (1) Jakub meble znalazłam przez pocztę pantflowa i nie żałuję :-) kuchnia jest... Sylwia Behrendt - Grechuta Pozytyw (2) Wystawiam opinie pozytywna, kuchnia piękna i funkcjonalna. Wysoka jakość... Es Nie polecam! (1) Firma nierzetelna, nie szanująca klienta. Zapłaciłam za projekt swojej... Alicja polecam Ekpol (1) Ekpol wykonywał meble do dwóch moich mieszkań (kuchnie, zabudowy wnękowe,... Tomek POLECAM!!!! (1) Jestem mega zadowolona. Wszystko poszło sprawnie, terminowo i wygląda super!... Karolina Opinia (1) Wszystko przebiegło prawidłowo i szybko. Ogólnie polecam Gosia