Kuchnia Aredo (1) Na firmę trafiliśmy przypadkowo. Po pierwszej wizycie uzyskaliśmy wstępną... Jarek Polecam ! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta , projekt przygotowany starannie ,... Angela Michał z Gdyni - opinia (1) Jestem wymagającym klientem. Interesowało mnie wykonanie zabudowy kuchennej... Michał z Gdyni
Fachowa współpraca, świetne wykonanie (1) Polecam specjalistów z firmy Świat Kuchni! Właścicielki znają się na swojej... Marcin Paula - opinia (1) Pani Beata to projektantka nie tylko z zawodu, ale i z pasji, wspaniała... Paula Ewa Dzikowicka - opinia (1) Gorąco polecam firmę Art.Studio jest to już trzeci projekt kuchni wykonany... Ewa Dzikowicka Srebro czarna kuchnia (1) Profesjonalny dobór sprzętu AGD i kolorystyki, montaż na bardzo wysokim... Kobieta 40 + Wymarzona kanapa (1) Kilka miesięcy temu zrealizowałam swoje marzenie o pięknej, pluszowej kanapie... Ola Piękna, nowoczesna kuchnia! (1) Polecamy Salon w Gdyni! Pani Marlena oraz Pan Wojtek są bardzo sympatyczni i... Kacper i Agnieszka Super zabudowa, Polecam :) (1) Piękna zabudowa, żona bardzo zadowolona, profesjonalny montaż, terminowo.... Marcin Firma na medal ! (2) Pan Adam to solidny fachowiec . Zabudowa w korytarzu i łazience służy nam już... Klientka Gdybym tylko znał go wcześniej.... (1) To bym kuchni nie robił gdzie indziej. Spóźniona ocena usług montowania szaf... JoannaGdansk - opinia (2) Bardzo ładnie i starannie wykonane meble kuchenne zgodnie z ustalona... JoannaGdansk Profesjonalizm w kazdym calu (2) Inna - Manufaktura Wnętrz wyszukalam poprzez portal trojmiasto.pl. Moja uwage... anna Firma wykonanie mebli na wymiar (1) Brak profesjonalizmu. Po zgłoszeniu przychodzi pani za wstępne oględziny i... Stanisław Polecam !!! (1) Szybko, sprawnie i fachowo, szczerze polecam Małgorzata Meble kuchenne (2) Bardzo jestem zadowolona z usługi. Meble kuchenne wyszły lepiej niż... Małgorzata Serdecznie polecam (1) Aspar wybrałem z polecenia i się nie zawiodłem. Na zamówienie robiłem meble... Ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z firmą Aredo przy zakupie i montażu kuchni.... Ania Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni (1) Chcieliśmy bardzo podziękować za bardzo dobrą współpracę z firmą Aredo. Żona... Bartek