Polecam !!! (1) Szybko, sprawnie i fachowo, szczerze polecam Małgorzata Meble kuchenne (2) Bardzo jestem zadowolona z usługi. Meble kuchenne wyszły lepiej niż... Małgorzata Serdecznie polecam (1) Aspar wybrałem z polecenia i się nie zawiodłem. Na zamówienie robiłem meble...
Ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z firmą Aredo przy zakupie i montażu kuchni.... Ania Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni (1) Chcieliśmy bardzo podziękować za bardzo dobrą współpracę z firmą Aredo. Żona... Bartek Dziękujemy za piękną kuchnie :) (1) Żona zadowolona a to najważniejsze ;) Kuchnia wyszła bardzo ładnie. Meble... Robert Polecam ! (1) Właśnie wprowadziłam się do nowego mieszkania, gdzie Aredo zamontowało meble... Karolina Rzetelna firma (1) Porządna firma. Meble dobrej jakości i należycie zapakowane. Polecam :) Kuba Gorąco polecam! (1) Ze studiem FAMA zrealizowałam kuchnię, zabudowy do łazienki i szafę.... Justyna Super studio (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamowionej kuchni. Świetny projekt, kuchnia... Iza Super kuchnia (1) Rewelacyjna kuchnia. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Iwona- genialne... Dorota Kuchnia na wymiar (1) Przedmiotem zamówienia były meble kuchenne na wymiar. Od projektu do... Bożena i Janusz Piękna Kuchnia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej przepięknej i funkcjonalnej... Jadwiga i Jan Aneta (1) Jestem zadowolona z usług firmy kuchnie Piechocki. Obsługa profesjonalna,... Aneta Polecam! (2) Polecam! Bardzo starannie wykonana kuchnia, pani Kasia zadbała o każdy... Aneta Polecam (1) NP Studio to firma godna polecenia. Jakość mebli jest na bardzo wysokim... Mariusz konkurs - zrób wycenę otrzymasz kuchenkę mikrofalową (1) Zrobiliśmy wycenę - otrzymaliśmy kuchenkę mikrofalową , dziękujemy. Wiesław i Aldona Nie wywiązują się z umów (1) Firma wzięła 50% zaliczki i kontakt się urwał. Na maile nie odpowiadają,... Niezadowolony Piękna kuchnia u mamy, polecamy! (1) Jesteśmy bardzo zadowolone z mamą, że zdecydowaliśmy się na firmę Legatus,... Ewa Dramat (2) Pani Marlena bardzo konkretna osoba i to jedyny plus w tej firmie. Panowie... Beti