Zabudowa łazienki (1) Zamawiałam zabudowę do łazienki, wyszło super szaro/pomarańczowa. Świetnie... Magda Masakra !!!!!!!!!!!!!!!! (1) To co wyprawia ta firma przechodzi wszelkie granice ! Opóźnienia (o pół... Mirela Kuchnia taka jaką chcieliśmy (1) Do Tall Studio trafiliśmy z polecenia znajomych i jesteśmy bardzo zadowoleni... Tadeusz
Polecam (1) Solidnie z zachowaniem przystępnych cen. Od projektu po montaż. Jest... Elżbieta Pomoc na wszystkich frontach urządzania mieszkania (1) Ostatnio zakupiliśmy mieszkanie i zamówiliśmy w Tall Studio kuchnię. Mają... Dorota Bardzo dobrze (1) Wybierając już kolejnego stolarza bazowałem na opiniach z portalu. Wybrałem... Adam Kuchnia Aredo (2) Kuchnię zakupiłem już dwa lata temu, jest praktyczna, łatwa w utrzymaniu i... pol Nie polecam. Słaba jakość za wysoką cenę. (1) Wszystko w pośpiechu, nie wyregulowane, podzespoły słabej jakości. Przy... Niezadowolony klient Zamówione formatki (1) Zamówiłem w tej firmie formatki pod szafkę RTV. Zapomniałem zlecić oklejenie... Marek Sobczak Super wykonanie (1) Ponownie skorzystałam z usługi firmy Kuchnie Piechocki i jak za pierwszym... Aneta Super wykonanie (1) Ponownie skorzystałam z usługi firmy Kuchnie Piechocki i jak za pierwszym... Aneta Profesjonalizm i miła obsługa (1) Firma w pełni profesjonalnie podchodzi do potrzeb klienta. Pani Kasia to... Mirka Dramat (2) Nikomu nie polecam, ostrzegam przed tą firmą, wszystko krzywe, zrobione byle... niezadowolona Rewelacyjna obsługa. (1) Zamówilismy kuchnie w tej firmie, wykonali nam również szafy i zabudowe... Lucyna P. POLECAM (1) Bez wahania polecam tę firmę . Kontakt bardzo sympatyczny a co najważniejsze... Monika Kuchnia z aredo (1) Nasza nowa kuchnia prezentuje się elegancko. Sposób i jakość jej wykonania... Darek A. POLECAM (1) Moja ocena jest pozytywna, w czym zasługa jest ogromna właściciela firmy.... LK OSTRZEGAM! (2) Zdarzyło się, że zapoznaliśmy się z opiniami na tym forum przed podpisaniem... justyna Polecamy :) (3) Zamówiliśmy w salonie meble kuchenne, łazienkowe oraz szafy wnękowe do... Marta Projektant Andrzej Talaśka - to bardzo dobry wybór (6) Pan Andrzej Talaśka z firmy Fama Design to projektant mebli, którego każdemu... Janusz z Gdańska