solidna firma (1) WITAM, A JA Z MĘŻEM JESTEŚMY ZADOWOLENIE Z USŁUG FIRMY BRYL. WYKONALI NAM... malwina FIRMA GODNA POLECENIA (1) Korzystam z usług stolarskich firmy od kilku miesięcy. Obsługa jest na... stolarz marna organizacja (4) taka marka na rynku a kierownico to kpina!!! sprzedawca żeby czegokolwiek... Arek
Wymarzona kuchnia (3) Wstępnie umówiłem sie z miła panią na projekt i wycenę ,zależało mi na... Piotr POLECAM (1) Mam najpiękniejszą kuchnie! Jestem dość wymagającą ale nie ma się do czego... Pauli Aaaaa - opinia (1) Generalnie jesteśmy zadowoleni z wykonania,ale są pewne niedoróbki i usterki... Aaaaa Polecam :)) (1) Zdecydowanie polecam usługi firmy Kuchnie Piechocki. Skorzystałam z ich usług... Edyta Joanna - opinia (1) Zamawiałam meble kuchenne i łazienkowe, na wszystkich etapach projektu... Joanna Meble Kuchenne (1) Kupiliśmy zestaw mebli Kam Duo (Gdańsk Morena) jesteśmy bardzo zadowoleni,... Krzysiek zadowoleni (1) Polecamy usługi Studio Nowa- szukając odpowiedniej kuchni odwiedziliśmy kilka... Karolina Zadowolony z obsługi Piotr (1) Nie lubię pisać opinii, ale ta firma i ten zespół ludzi zasługuje naprawdę... Piotr z Gdańska Montaż mebli i sprzętu kuchennego - szczerze polecam (1) Nie mam w zwyczaju pisać opinii, ale w tym przypadku absolutnie warto polecić... Maciej Serdecznie polecam (1) Posiadam kuchnie od ponad roku i nie mogę narzekać na nic. Zaczynając od... Maciej Bardzo zadowolony klient (1) Pod konniec ubiegłego roku(grudzień) spotkałem się z kilkoma... APA szybko i profesjonalnie (1) Zaczynając od projektu, poprzez cenę, czas oczekiwania i sam montaż, wszystko... starogardzka Meble Piechocki (1) Witam. Wraz z żona zdecydowaliśmy się na kupno mebli do kuchni oraz łazienki... Marek B. Piękne studio (1) Piękne studio, ciekawe meble i miła obsługa. Panie projektantki kompetentne.... Edyta Jest dobrze ale może być lepiej. (1) Jest to moja druga kuchnia w ciągu ostatnich kilku lat więc mogę porównać z... AK Art Studio Rumia Rewelka (1) Art Studio około roku temu robiło dla nas kuchnię MIODZIO, projekt doskonały,... Bartas Zabudowa kuchni (1) Zabudowa została wykonana solidnie i w terminie który mi pasował , polecam z... Maciej