Szafa w łazience (1) Mniej więcej 6 lat temu zamówiliśmy drzwi przesuwne do szafy w łazience,... Gaba Polecamy to Studio i meble WFM !!!!!! (1) Pełen profesjonalizm, od projektu przaz wykonanie po montaż. Dzięki Pani... Grzegorz i Maria Polecam (1) Polecam salon mebli kuchennych „Kuchnie marzeń”. Fachowa obsługa,... Janina W.
słaba firma (1) NIE POLECAM NIKOMU .Średnie materiały, kompletny brak gwarancji.Zgłaszałem... jarek Meble kuchenne Henter (1) Meble kuchenne firmy Henter zostały u mnie zamontowane ponad rok temu... zadowolona polecam (1) Fachowe i szybkie wykonanie zlecenia zgodnie z projektem, spory wybór... dawid drogo i nieterminowo (1) A miało być tak pięknie. Wszystko dogadane, wymiary pobrane, zaliczka... Jacek M. Piękna kuchnia! (1) Gorąco polecam ten salon. Wszystko odbyło się terminowo, bez zarzutu i nasza... klientka Grzegorz Wrzeszcz - opinia (1) W dzisiejszych czasach każdy się uważa za "fachowca"... My z mężem... Grzegorz Wrzeszcz Również polecam! (1) Serdecznie polecam realizację kuchni w Studio Net, na studio trafiłam z... Beata Polecam! (1) Zamówiliśmy w firmie zabudowę kuchni i korytarza. Projekt i meble wykonane... Ania Stała klientka :) (1) Po raz kolejny skorzystałam z usług pana Adama :) Wszystko bez zarzutu. Szafa... Natalia Maximum satysfakcji (1) Skorzystałam z usług pana Adama i się nie zawiodłam. Bardzo fachowy,... Natalia bardzo sensowna firma - na czas i wg ustalen (1) firma, z ktora jak sie cos ustali to to realizuje, a jesli sa uwagi to na nie... renm Adam - opinia (1) Bardzo gorąco polecam firmę AtmanStyl.pl. Ta firma projektowała kuchnie, bar... Adam Agnieszka - opinia (3) Podejście do teamtu było super, szybka wycena i dobór materiału, ale...... Agnieszka Warto (1) Szukaliśmy z zoną wykonawcy mebli kuchennych. W czarnym i bordowym połysku.... Wiktor Zadowolony klient:) (1) Rok czasu przymierzałam się do wymiany mebli kuchennych, dziesiątki projektów... Agnieszka POLECAM !!! (1) Szczerze polecam , firma profesjonalna , mozna liczyc na pomoc w aranzacji... lukasz Super (1) Polecam to studio, obsługa rewelacyjna, cierpliwa - bardzo pomocna w... Katarzyna Barczewska