Firma godna polecenia (1) Firmę poleciła mi koleżanka, cieszę się, że jej posłuchałam. Piękny projekt,... ab MASAKRA!!!!! (2) Ten salon to jakaś kpina. Pani Natalia nie ma ani pomysłu ani zmysłu. To... Niuniek POLECAM!!! (1) Sławek jest najwyższej klasy fachowcem. Tworzy wszystko od projektu do... Asia - Gdańsk
Polecam (1) Bardzo profesjonalne doradztwo, fachowa i miła obsługa, jesteśmy z rodziną... Michal Polecam każdemu bez wyjątku. (1) Kupiłem mieszkanie i Tall pomogło od A do Z wykończyć pod klucz. Rzetelna i... Tomek Szafka łazienkowa (1) Studio Mebli Nowa to solidna i rzetelna firma. Pan Adam to profesjonalista w... Marcin Kuchnia WFM od Pani Agnieszki :) (1) ..po zapoznaniu się z ofertą kilkunastu salonów mebli kuchannych - a także... Darek & Asia Polecam (1) Fachowe wykonanie - mimo wielu niuansów firma stanęła na wysokości zadania i... Wojtek wojtek rumia - opinia (1) Posiadamy meble do kuchni, łazienki, szafę na korytarzu, zabudowę... wojtek rumia polecam! (1) Witam! Polecam w 100% wszystko zrobione jak należy niemam żadnych zastrzeżeń... emilia kerlin Łukasz Wołejko - opinia (1) Fachowa obsługa od projektu do montażu. Dbałość o szczegóły, materiały... Łukasz Wołejko Super (1) Bardzo rzetelnie wykonane, po mądrych sugestiach ze strony wykonawcy. Jestem... Tomasz polecam :) (1) Solidny wykonawca,pełny profesjonalizm od projektu do wykończenia,dokładność... Wiesława Bednarek Zabudowa łazienki (1) Zamawiałam zabudowę do łazienki, wyszło super szaro/pomarańczowa. Świetnie... Magda Masakra !!!!!!!!!!!!!!!! (1) To co wyprawia ta firma przechodzi wszelkie granice ! Opóźnienia (o pół... Mirela Kuchnia taka jaką chcieliśmy (1) Do Tall Studio trafiliśmy z polecenia znajomych i jesteśmy bardzo zadowoleni... Tadeusz Polecam (1) Solidnie z zachowaniem przystępnych cen. Od projektu po montaż. Jest... Elżbieta Pomoc na wszystkich frontach urządzania mieszkania (1) Ostatnio zakupiliśmy mieszkanie i zamówiliśmy w Tall Studio kuchnię. Mają... Dorota Bardzo dobrze (1) Wybierając już kolejnego stolarza bazowałem na opiniach z portalu. Wybrałem... Adam Kuchnia Aredo (2) Kuchnię zakupiłem już dwa lata temu, jest praktyczna, łatwa w utrzymaniu i... pol