świat Kuchni - ostrzegam (1) Było (w miarę) milo do momentu wpłacenia zaliczki, później zaczęły się... anc Bardzo solidna firma (1) Firma NAMEDAL wykonywała u mojej mamy kompletną zabudowę kuchni od projektu... Ela Wyjątkowa kuchnia (1) Oczekując ok. dwa miesiące na zamówioną kuchnie na kuchnie zamówioną w... Andrzej Król
Polecam aredo (1) Wszystko idealne; meble, kuchnie, szafy i obsługa kkuchta Mam kuchnię moich marzeń :) (1) Jestem szczęśliwą posiadaczką pięknej kuchni projektu Pani Iwony. Wizje... Monika Zadowolony Klient (1) Zamówiłem meble kuchenne wszystko od zamówienia do montażu przebiegło... Marcin ZADOWOLENI (1) Zakupiliśmy bardzo podobające się nam jak i wszystkim co nas odwiedzają... Agnieszka i Jarek Basia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona całokształtem obsługi w firmie Kuchnie... Basia Zadowolony klient! (1) Wszystko co zamówiłam zgodne z zamówieniem. Szybki montaż.Ładny projekt mojej... Sylwia Solidne (1) Dobre i solidne meble, nie z kartonu, firma godna polecenia Maryla R. krab meble (1) Meble kuchenne wykonane 10 lat temu zostały wykonane lepiej niż się... Piotr-Reda Polecam !!!! (1) Polecam, polecam, polecam!!! Tak muszę zacząć od polecenia firmy rzetelnej,... M&A A ja polecam:) (1) W zeszłym tygodniu mieliśmy montaż kuchni i szczerze mówiąc nie zgadzam się z... Basia Polecam firmę Art.Studio (2) Pani, która zajmowała się moim zamówieniem bardzo miła, profesjonalna i... Kasia Solidny Stolarz (1) Polecam.Ścisłe terminy- dotrzymane,punktualność,solidność,dokładność,... Krzysiek i Kasia Preofesjonalizm i wysoka jakość (2) Bardzo sedecznie polecam firmę Pana Adama Boryńskiego do montażu mebli... Agata Ewelina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kuchni:) zrobione tak jak sobie wymyśliłam,... Ewelina Spokój, (1) Kuchnia wyszła super i jest optycznie większa. Firma oferuje pomoc... CF_Max ostrzeżenie (2) Totalna porażka. Błędy projektowe, wady fabryczne i montażowe, totalne... wzburzona klientka Reklamacyjna udręka (2) Meble kupione w Listopadzie 2011. Na etapie montażu wszystko ok, natomiast... Michał