szafa (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Szafa cieszy oko- jest ładna i funkcjonalna.... Małgosia Polecam tę firmę (1) Zamówiłam niedawno kuchnię do nowego mieszkania. Kuchnia jest otwarta, ale ma... mania_84@interia.pl Agata - opinia (1) Kuchnia zrobiona jest zgodnie z projektem, solidnie i pięknie. Jestem mega... Agata
POLECAM ! (1) jestem bardzo zadowolona i z ogromna przyjemnoscia polecam. Bardzo dobra... Monika Świat Kuchni (1) Polecam wszystkim,którzy pragną mieć kuchnię swoich marzeń.Obsługa salonu... Krzysztof 100 % zadowolenia (1) Bezpłatna wycena z doratcwem i pomysłowymi rozwiązaniami. Bardzo solidny... Gardenianka Aranżacje kuchni VEGA (1) Obsługa i kontakt z klientem wzorowy. Bardzo róznorodna i w dobrym smaku... Ewa Zabudowa kuchni (1) Sprawdzona firma. Panowie znają się na rzeczy, doradzą.Solidnie,... Iwona zdecydowanie odradzam (1) Ceny przystępne, to fakt. Salon na Osowej robi wrażenie - skusił nas swoją... Sylwia BARDZO udana współpraca (1) Witam, Użytkuję kuchnię zrealizowaną przez MEBLOBUK od ponad pół roku,... Janet MEBLE (1) Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Zamówiłem szafę z drzwiami przesuwanymi.... Krzysztof bardzo pozytywna współpraca (1) Jestem architektem wnętrz. Współpracowałam z firmą Meblobuk przy okazji... Agnieszka Pszczołowska Jacek - opinia (1) Zamówilismy meble kuchenne w firmie Vega i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Jacek POLECAM! (1) Współpraca przebiegła pomyślnie, nie było problemów z komunikacją, obsługa na... Anna jakaś porażka (1) bubel jednym słowem, brak profesjonalizmu, gburowatość ze strony monterów,... Arek zadowolony klient (1) Chodziłam po wielu studiach kuchennych, także mam porównanie. Przy wyborze... Joanna Zabudowa łazienkowa (1) nic dodać nic ująć, bardzo dobry kontakt z panem Adamem, projekt i materiały... Grzegorz Firmy faktycznie Na Medal! (1) Firma wykonała dla mnie kuchnię oraz zabudowę/wnękę służącą jako... PauluS nie polecam! (1) jakość kuchni-lepsze gotowe zestawy w obi,monter to jakas kpina... klient zadowolona klientka (1) wpadłam na te opinie o Meblobuku przypadkowo i jestem szczerze zdziwiona,... katarzyna