Profesjonalna obsługa! (1) Jesteśmy z narzeczonym bardzo zadowoleni z kuchni. Jest stylowa, wszystko... Ewa Super! (1) Z oferty tej firmy skorzystaliśmy już ponad 1,5 roku temu. Do tej pory... JK Bardzo dobrze !! (3) Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tej firmie kuchni ze sprzętem agd+dwóch... Hanna
Piekna kuchnia w dobrej cenie (1) Jestem zadowolona ze współpracy z Fama Design. Z mebli Kamduo zrobilismy... klient Kuchnia w Wyszecki & Musiał (1) Zamówiliśmy kuchnię na wymiar w studiu Wyszecki & Musiał, przede wszystkim... Joanna POLECAM (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon. Wykonany projekt spełnił nasze... BEATA I PRZEMEK POLECAMY! (1) Kontakt, obsługa klienta – bez zarzutu. Kreatywne podejście do... Edyta i Krzysztof Sprawnie, szybko, fachowo - tak w skrócie (1) Szybki kontakt, dobre zrozumienie tematu, podpowiadanie rozwiązań, dbanie o... dominik BUBEL Z HENTER (2) Nie zamawiajcie mebli od tego producenta, oszuści, którzy lekceważą Klienta.... Niezadowolony Klient Gorąco polecam (1) Bardzo fachowa obsługa. Doradzili, zadbali o każdy szczegół. Mimo mojego... Danusia kuchnia - zabudowa (2) Zdecydowanie polecam Studio Alaska. Efektem jest starannie wykonana kuchnia,... m.k. Bardz polecam!!!!!!!!! (1) Obsługa bardzo fachowa. Dokładnie wysłuchają i doradzą. Mają duży wybór... ewa Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna obsługa zarówno Pani Beaty jak i Pana montażysty.... Zuzanna Szafa w łazience (1) Mniej więcej 6 lat temu zamówiliśmy drzwi przesuwne do szafy w łazience,... Gaba Polecamy to Studio i meble WFM !!!!!! (1) Pełen profesjonalizm, od projektu przaz wykonanie po montaż. Dzięki Pani... Grzegorz i Maria Polecam (1) Polecam salon mebli kuchennych „Kuchnie marzeń”. Fachowa obsługa,... Janina W. słaba firma (1) NIE POLECAM NIKOMU .Średnie materiały, kompletny brak gwarancji.Zgłaszałem... jarek Meble kuchenne Henter (1) Meble kuchenne firmy Henter zostały u mnie zamontowane ponad rok temu... zadowolona polecam (1) Fachowe i szybkie wykonanie zlecenia zgodnie z projektem, spory wybór... dawid drogo i nieterminowo (1) A miało być tak pięknie. Wszystko dogadane, wymiary pobrane, zaliczka... Jacek M.