Rewelka! (1) Pełen profesjonalizm! Od samego początku współpraca układała się pozytywnie.... Zachwycony klient Nieporozumienie (2) Niestety muszę się zgodzić z opinią Pani Anity. Faktycznie umowienie się na... Iwona WARTE POLECENIA (1) Firma wykonała moje zamówienie profesjonalnie. Miałam styczność z różnymi... Sylwia
Bardzo fajnie (1) Zrobili mi kuchnie, żadnych problemów nie było, dużo nie wydałem. Krótko i na... Krzysztof Studio na 6 (1) Zamówiłam meble w marcu. Meble przyszły w tydzień przed terminem+sprawny... Monika Firma rzetelna i godna polecenia (1) Firma naprawdę solidna, bardzo dobry kontakt. Ludzie słowni i naprawdę... Agnieszka Magdalena Rucka - opinia (1) meble bardzo ładne są w niej zastosowane najlepsze okucia marki BLUM które... Magdalena Rucka Piękna kuchnia i nowoczesny design (4) Dzięki Fama Design jestem szczęśliwą posiadaczką wymarzonej kuchni. Polecam... Martyna Idealna kuchnia (1) Gorąco plecam salon mebli kuchennych LUBEK. Swoją kuchnię z Bauformat... Paulina Meble na wymiar (1) Oceniam bardzo wysoko jakość wykonanych prac oraz kontakt. Kompetentna... Artur Świetna firma! Polecam! (1) Od niedawna jestem szczesliwa posiadaczka przepieknej kuchni. Świetny... Karolina78 N A M E D A L (1) Warto skorzystać z usług firmy, którą prowadzi fachowiec z pasją wykonujący... Anna kuchnia jak marzenie (1) Bardzo polecam meble ze Świata Kuchni. Przyjemna obsługa która doradzi na... Paweł Szczerze polecam !!!! (1) Bardzo pieknie wykonane meble pod wymiar. Dobra jakość, cena super.Jestem pod... Sylwia Polecam!! (1) Fachowa obsługa. Piękna kuchnia. Wszystko jest zrobione IDEALNIE. A co... Jacek gorąco polecam (1) Gorąco polecam firmę Aredo! Realizowałem u nich meble do aneksu kuchennego na... radek Firma godna polecenia. (1) Konkurencyjne ceny to w Świecie Kuchni nie tylko pusty slogan. Profesjonalna... Szymon Faliszewski wszystko na piątkę (1) starannie wykonana zabudowa na wysokim poziomie...polecam. Magdalena Super kuchnia (2) Polecam niemieckie kuchnie z oferty Otre. Funkcjonalne, ergonomiczne, wygodne... Mariusz Też polecamy Panią Iwonę (1) Dziękujemy za bardzo miłą współpracę przy projektowaniu kuchni, wszystkie... Joanna