Piękna kuchnia! (1) Gorąco polecam ten salon. Wszystko odbyło się terminowo, bez zarzutu i nasza... klientka Grzegorz Wrzeszcz - opinia (1) W dzisiejszych czasach każdy się uważa za "fachowca"... My z mężem... Grzegorz Wrzeszcz Również polecam! (1) Serdecznie polecam realizację kuchni w Studio Net, na studio trafiłam z... Beata
Polecam! (1) Zamówiliśmy w firmie zabudowę kuchni i korytarza. Projekt i meble wykonane... Ania Stała klientka :) (1) Po raz kolejny skorzystałam z usług pana Adama :) Wszystko bez zarzutu. Szafa... Natalia Maximum satysfakcji (1) Skorzystałam z usług pana Adama i się nie zawiodłam. Bardzo fachowy,... Natalia bardzo sensowna firma - na czas i wg ustalen (1) firma, z ktora jak sie cos ustali to to realizuje, a jesli sa uwagi to na nie... renm Adam - opinia (1) Bardzo gorąco polecam firmę AtmanStyl.pl. Ta firma projektowała kuchnie, bar... Adam Agnieszka - opinia (3) Podejście do teamtu było super, szybka wycena i dobór materiału, ale...... Agnieszka Warto (1) Szukaliśmy z zoną wykonawcy mebli kuchennych. W czarnym i bordowym połysku.... Wiktor Zadowolony klient:) (1) Rok czasu przymierzałam się do wymiany mebli kuchennych, dziesiątki projektów... Agnieszka POLECAM !!! (1) Szczerze polecam , firma profesjonalna , mozna liczyc na pomoc w aranzacji... lukasz Super (1) Polecam to studio, obsługa rewelacyjna, cierpliwa - bardzo pomocna w... Katarzyna Barczewska STIG - studio mebli, meble na zamówienie (1) Zainteresowany ofertą firmy STIG wysłałem zapytanie e-mail. 1. Na mój e-mail... Jakub Pełen profesjonalzim POLECAM :) (1) Gdy nowe mieszkanie odebraliśmy, od razu na super pomysł wpadliśmy. Kuchnie... Paulina Michał :) meble kuchenne i lazienkowe (1) bardzo mila obsługa.rzetelna i profesjonalna firma.wykonanie zgodne z projektem. gosia Royal Kitchen zapełniło dla mnie lukę dobrej ceny i bardzo dobrej jakości (1) Fachowcy od Royal Kitchen zrobili mi kuchnie moich marzeń. Wraz z żoną... Mariusz Serdecznie polecam !! (1) Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką przepięknych mebli,... Dorota Polecam!!! (4) Do STUDIA NET trafiłam zupełnie przypadkiem. Ściągnął mnie i zachęcił... Dagmara szafa (1) jestem zadowolona z każdego szczegółu związanego z pojawieniem się szafy... Ewa Drobińska