Rzetelna firma (1) Super Brand dla Panów Adama i Sławka. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Doradztwo... Sebastian Naprawdę Fachowcy godni zaufania (1) Szybko solidnie i sprawnie a do tego profesjonalnie!!!! Jacek Złoty medal (1) Pan Adam zrobił u mnie zabudowę szaf w dwóch pomieszczeniach oraz pawlacz... Sebastian Hinc
Dom (1) Dziękujemy za bardzo fajny i przemyślany projekt. Nigdy sami byśmy nie wpadli... Mirek POLECAM (1) Wszystko ok kuchnia jest się cieszymy jak dzieci :) wyszło rewelacja... Monika grafika na szkle hartowanym do kuchni (1) grafika na szkle hartowanym do kuchni skorzystalam z porady w kwestii doboru... Sylwia Zadowolony klient (1) Bardzo konkretna i fachowa pomoc przy wyborze i wszelkich problemach ..... Marek Przebudowa Domu (1) Witam, Ostatnio, wraz z żoną kupiliśmy dom . Budowany był on w latach... Andrzej Magdalena - opinia (1) Niezwykle rzetelna firma, trzymają się terminów, do tego profesjonalna... Magdalena Pełen profesjonalizm! (1) Przemiły kontakt, profesjonalna obsługa, bogata oferta, wzorowa i sprawna... Magorzata Bardzo solidna i pozytywna firma. (1) Dobra i solidna firma. Polecam, ostatnio zamawialiśmy u nich z żoną meble... Arek Nawet nie można się umówić na spotkanie (2) umówić się na spotkanie w domu - wielka sztuka. Szef ciągle mówi iż oddzwoni... Anita Niesolidna firma HENTER (1) ostrzegam przed zakupem mebli w firmie HENTER. Meble przyjezdżają pełne... krzysztof mebelki b.ładne (2) Mebelki bardzo ładnie i dokładnie wykonane, zgodne z projektem,... teresa w. Lojalnie odradzam (1) meble drogie a jakość fatalna - firma nie wywiązuje się z obowiązków... Nabrany klient meble kuchenne NOBILIA (1) profesjonalna obsługa, dobrze wymyślony projekt i montaż mebli bez zarzutu;... Agnieszka Wszystko NAMEDAL (1) Pan Adam to "Złota rączka" wykonuje nie tylko szafy, meble, ale rewelacyjnie... Bartek S. PIĘKNA KUCHNIA !!! (1) Kuchnia wygląda SUPER , materiały wysokiej jakości, ceny naprawdę niskie.... Iza Bardzo dobry salon. (1) Dobry kontakt i dbałość o klienta. Jestem szczęśliwą posiadaczką kuchni cena... Anna Polecam (1) Kuchnie zamówiłam w styczniu i oczekiwałam 4 tygodnie jestem zadowolona z... Basia