Basia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona całokształtem obsługi w firmie Kuchnie... Basia Zadowolony klient! (1) Wszystko co zamówiłam zgodne z zamówieniem. Szybki montaż.Ładny projekt mojej... Sylwia Solidne (1) Dobre i solidne meble, nie z kartonu, firma godna polecenia Maryla R.
krab meble (1) Meble kuchenne wykonane 10 lat temu zostały wykonane lepiej niż się... Piotr-Reda Polecam !!!! (1) Polecam, polecam, polecam!!! Tak muszę zacząć od polecenia firmy rzetelnej,... M&A A ja polecam:) (1) W zeszłym tygodniu mieliśmy montaż kuchni i szczerze mówiąc nie zgadzam się z... Basia Polecam firmę Art.Studio (2) Pani, która zajmowała się moim zamówieniem bardzo miła, profesjonalna i... Kasia Solidny Stolarz (1) Polecam.Ścisłe terminy- dotrzymane,punktualność,solidność,dokładność,... Krzysiek i Kasia Preofesjonalizm i wysoka jakość (2) Bardzo sedecznie polecam firmę Pana Adama Boryńskiego do montażu mebli... Agata Ewelina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kuchni:) zrobione tak jak sobie wymyśliłam,... Ewelina Spokój, (1) Kuchnia wyszła super i jest optycznie większa. Firma oferuje pomoc... CF_Max ostrzeżenie (2) Totalna porażka. Błędy projektowe, wady fabryczne i montażowe, totalne... wzburzona klientka Reklamacyjna udręka (2) Meble kupione w Listopadzie 2011. Na etapie montażu wszystko ok, natomiast... Michał szafa (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Szafa cieszy oko- jest ładna i funkcjonalna.... Małgosia Polecam tę firmę (1) Zamówiłam niedawno kuchnię do nowego mieszkania. Kuchnia jest otwarta, ale ma... mania_84@interia.pl Agata - opinia (1) Kuchnia zrobiona jest zgodnie z projektem, solidnie i pięknie. Jestem mega... Agata POLECAM ! (1) jestem bardzo zadowolona i z ogromna przyjemnoscia polecam. Bardzo dobra... Monika Świat Kuchni (1) Polecam wszystkim,którzy pragną mieć kuchnię swoich marzeń.Obsługa salonu... Krzysztof 100 % zadowolenia (1) Bezpłatna wycena z doratcwem i pomysłowymi rozwiązaniami. Bardzo solidny... Gardenianka Aranżacje kuchni VEGA (1) Obsługa i kontakt z klientem wzorowy. Bardzo róznorodna i w dobrym smaku... Ewa