Polecam wszystkim (1) Zdecydowanie bardzo dobra obsługa, kompetentny właściciel, który skorygował... Borówka opinia klienta (1) Witam wszystkich poszukujących pomocy. Mogę z czystym sumieniem polecić... Sergiusz Szafa na wymiar, pasująca do już istniejącej zabudowy w pokoju (1) Wcześniej zamówiłam szafę na wymiar w firmie, która już nie istnieje. Przy... Lidia
Serdecznie polecamy! (2) Pan Adam ujął nas swoim doświadczeniem, rzetelnością i profesjonalizmem, a... Anna joanna - opinia (1) Sprawnie i profesjonalnie, fajny kontakt z projektantami. Ich rady nie do... joanna Brak słów żenada i wstyd (5) Pan który projektuje to niema żadnej praktyki .Projektuje gotowe moduły... Jolanta i Artur Polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, krótkie terminy i świetny kontakt... Marek G. Godne Polecenia (1) Od projektu do realizacji wszystko w jak najlepszym porządku. Miła obsługa... Daniel zdecydowanie polecam (1) Witam serdecznie, u Pana Adama zamówiłem szafki oraz sprzęt AGD. Sprzęt... Grzesiek Firma na poziomie. (1) Przypadkowo weszłem na to forum, jestem zaskoczony negatywnymi opiniami o tej... Filip zmiana (1) Właśnie wczoraj byli panowie u mnie montować zabudowę przedpokoju. Byłem... mężczyzna Zosia - opinia (1) Tragedia,absolutnie nie polecam!!!. Meble, które zostały wykonane i... Zosia polecam (1) szybko,tanio - pełen profesjonalizm justyna GODNY POLECENIA !!! (1) Mało kiedy zdarza się tak fachowa i szybka realizacja zamówionej kuchni.... Wymagający Wszystko dokładnie tak jak być powinno, a nawet lepiej! (1) Świetna, profesjonalna obsługa, która potrafi doradzić ale się nie narzuca. W... Bartek ExKlient - opinia (2) Nie polecam, meble nie dość że tandetnie wykonane, to serwis po instalacyjny... ExKlient POLECAMY!!:) (1) Alaska Studio jest firmą naprawdę godną polecenia. Jesteśmy po realizacji... Kasia i Daniel z Gdyni polecam (1) Co mogę powiedzieć … Meble najwyższej jakości z rozsądną cenę,... krzysiek Patryk - opinia (1) Po zamontowaniu mebli kuchennych - firma nie poczuwa się do obowiązku naprawy... Patryk Zabudowa i wyposażenie kuchni (1) Gorąco polecamy Studio Alaska. Trafiliśmy tu poprzez internet i nie... Edyta i Wojtek