Polecam!!! (1) Zamówiłem kuchnie w zeszłym roku, Wyszła lepiej niż sobie wyobrażałem. Ekipa... Kamil Z polecenia (1) Polecono nam tą firmę i jak najbardziej polecamy dalej. Mariola i Edek Meble Aredo (1) Współprace z Firmą Aredo i korzystanie z jej usług polecam każdemu kto szuka... """"
Profesjonalny dobór mebli do kuchni (1) Bardzo profesjonalne podejscie do tematu zarówno ze strony pana Andrzeja... Grzegorz Polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, która potrafi wyczuć preferencje... anka polecam (1) Kuchnia wygląda super,ładny projekt, sprawny montaż i miła obsługa, materiał... Ula Nie polecam (2) Termin przekroczony o 3 tygodnie - ok , zdarza się. Szprosy wykonane... Artur Maximum satysfakcji (1) Dwa miesiące temu skorzystałam z usług firmy iKuchnie. Razem z mężem byliśmy... Mirella ŚMIAŁO POLECAM (1) Przy wyborze kuchni liczyła się dla mnie ( i liczy nadal) jakość za... Paweł Zadowolona Klientka (1) Co tu dużo pisać, kuchnia wysokiej jakości za rozsądne pieniądze, dostarczona... Ania i Robert Serdecznie polecam :) (5) Korzystaliśmy z tej firmy w szerokim zakresie: meble kuchenne wraz ze... Alicja i Krzysiek SUPER MEBLE (1) Do salonu Pana Mirka trafiłem z polecenia znajomych którzy bardzo zachwalali... Bogdan Meble kuchenne (1) NIE POLECAM. Lodówka pod zabudowę została wykonana tak , że nie mogłam jej... Paulina świat Kuchni - ostrzegam (1) Było (w miarę) milo do momentu wpłacenia zaliczki, później zaczęły się... anc Bardzo solidna firma (1) Firma NAMEDAL wykonywała u mojej mamy kompletną zabudowę kuchni od projektu... Ela Wyjątkowa kuchnia (1) Oczekując ok. dwa miesiące na zamówioną kuchnie na kuchnie zamówioną w... Andrzej Król Polecam aredo (1) Wszystko idealne; meble, kuchnie, szafy i obsługa kkuchta Mam kuchnię moich marzeń :) (1) Jestem szczęśliwą posiadaczką pięknej kuchni projektu Pani Iwony. Wizje... Monika Zadowolony Klient (1) Zamówiłem meble kuchenne wszystko od zamówienia do montażu przebiegło... Marcin ZADOWOLENI (1) Zakupiliśmy bardzo podobające się nam jak i wszystkim co nas odwiedzają... Agnieszka i Jarek