Wszystko OK (1) Kuchnia pod wymiar zrobiona profesjonalnie, nie mam do czego sie przyczepic.... Krystian72 kuchnia (1) Polecam z całego serca firmę. Z mojej malutkiej nieustawnej kuchni zrobiono... Karolina stef (1) szybko solidnie z darmowym doradztwem. Polecam stefan
Rewelacja!!! (1) Profesjonalnie, szybko, dokładnie i rzetelnie. To czego należy się spodziewać... Anulka Pozytywnie (1) Chyba mam okazję wydać pierwszą opinię? :) Meble Kam Duo widziałam wcześniej... Katarzyna J. Bezkonkurencyjni na rynku Trójmieskim! (1) Korzystałam z usług Studia Alaska podczas urządzania mojego mieszkania -... Anna PROFESJONALNIE (1) GORĄCO POLECAM FIRMĘ. PAN ADAM TO PRAWDZIWY AS PROJEKT I WYKONANIE NAPRAWDĘ... SŁAWEK Polecam (1) Kontakt z projektantem bardzo dobry, projekt dostosowany do gustu i... Katka pawel - opinia (1) generalnie wszystko ok jestem zadowolony. polecam pawel studio godne polecenia (2) Studio godne polecenia ponieważ: Pan Adam potrafi przeprowadzić Klienta przez... Żaneta ofik - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam zakupu meble w BRW przy al. Grunwaldzka 211.... ofik moja opinia (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Kreatywność i otwartość na potrzeby klienta. Małgorzata Złoty medal !!!!! (1) Firma godna polecenia. Kuchnia, którą Pan Adam mi montował spełnia... PANKRACY Mateusz - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porzadku . Była jedna poprawka ale wszystko było... Mateusz AS W RĘKAWIE (1) PAN ADAM JEST W 100 % PROFESJONALISTĄ MEBLE KUCHENNE WYKONANE PERFEKCYJNIE... GIZMO Polecam (1) Mogę z czystym sumieniem polecić. Dobry kontakt z projektantem, otrzymaliśmy... Magdalena azsas - opinia (1) solidne wykonanie i przystępne ceny;-) polecam azsas Madal dla NAMEDAL (1) Pełen profesjonalizm.Konkretnie i trafnie doradczo,na czas,konkurencynie... KJ Pan Adam (1) Szczerze polecam usługi wykonane przez Pana Adama. W moim mieszkaniu wykonał... Zbyszek Solidna Firma (1) Korzystam z usług tej firmy od kilku lat. Pan Adam wykonywał zabudowy we... Marcin