Nie mam uwag (1) Kuchnia wyszła super! Wszystko zgodnie z projektem i w terminie. Niedawno... Paulina Weronika profesjonalizm od a do z (1) profesjonalizm od a do z krzysiek Polecam (1) Zakupiłem kuchnię firmy atlas, jakość rewelacyjna, bardzo profesjonalny montaż Adam.G
Gorąco polecam (4) Do Sima studio trafiłam z polecenia mojej Siostry,która zamawiała tam kuchnię... Magda Polecam (1) Profesjonalizm - polecam wszystkim. Meble są takie jak oczekiwałam,termin... Justyna Kuchnia (4) Latem 2011 firma Grand Meble wykonała dla mnie kuchnie moich marzeń ;).... Katarzyna wszystko pieknie (1) mam wymarzona kuchne:) Projektant Pan Adam super. dobre pomysly i kontakt.... zadowolona klientka z moreny Perfekcja (1) Firma Jakub meble robiła mi zabudowę kuchenną i garderobę. Na pierwszą wizytę... Kasia Aranżacja mieszkania (1) Pod koniec poprzedniego roku znalazłem na portalu Trójmiasto ogłoszenie , iż... daniel k Obsługa na medal. (1) Nie wiem co nie przypasowało osobie w poprzednim wpisie ale ja mam zgoła... Klient PROFESJONALIZM I DOŚWISDCZENIE (1) W 100% polecam firmę Studio Nova!!! Uzyskałam profesjonalną pomoc przy... Magda z Rodziną Kuchnia na wymiar w przystępnej cenie (1) Polecam Studio Kuchenne ORZECH - wykonane na wymiar umeblowanie aneksu... Asia UWAGA OSZUŚCI (1) Ostrzeżenie przed AWERTOP I SIMA. Pan Szymon przyjął zamówienie w kwietniu,... jst07@wp.pl Nie dokończyli kuchni i znikneli (8) Witam, Zamówiłem w firmie MadaMebel zabudowę kuchni w listopadzie i z małym... filnik Gorąco polecam! (1) Szafa w sypialni to już kolejna realizacja Studia Net w naszym domu.... Dominika i Rafał Pełen profesjonalizm w każdym detalu (1) Polecam. Nasza kuchnia wyszła super. Ekipa monterska bardzo sprawna,szybka i... Kamil F. Opinia na temat mebli kuchennych (1) W ostatnim czasie korzystałam z waszych usług. Według mnie firma jest godna... Maria Kociewiak Firma godna polecenia !!! (1) Przez długi czas poszukiwaliśmy sprawdzonej, nie zbyt drogiej firmy, która... Carla Meble kuchenne - Mebef firma warta polecenia !!! (1) Przez długi czas poszukiwaliśmy sprawdzonej, nie zbyt drogiej firmy, która... Carla854 firma godna zaufania_ polecam (1) Zamówiliśmy kuchnię do bloku z wielkiej płyty, gdzie o prostych ścianach... Ola