zdecydowanie polecam (1) Witam serdecznie, u Pana Adama zamówiłem szafki oraz sprzęt AGD. Sprzęt... Grzesiek Firma na poziomie. (1) Przypadkowo weszłem na to forum, jestem zaskoczony negatywnymi opiniami o tej... Filip zmiana (1) Właśnie wczoraj byli panowie u mnie montować zabudowę przedpokoju. Byłem... mężczyzna
Zosia - opinia (1) Tragedia,absolutnie nie polecam!!!. Meble, które zostały wykonane i... Zosia polecam (1) szybko,tanio - pełen profesjonalizm justyna GODNY POLECENIA !!! (1) Mało kiedy zdarza się tak fachowa i szybka realizacja zamówionej kuchni.... Wymagający Wszystko dokładnie tak jak być powinno, a nawet lepiej! (1) Świetna, profesjonalna obsługa, która potrafi doradzić ale się nie narzuca. W... Bartek ExKlient - opinia (2) Nie polecam, meble nie dość że tandetnie wykonane, to serwis po instalacyjny... ExKlient POLECAMY!!:) (1) Alaska Studio jest firmą naprawdę godną polecenia. Jesteśmy po realizacji... Kasia i Daniel z Gdyni polecam (1) Co mogę powiedzieć … Meble najwyższej jakości z rozsądną cenę,... krzysiek Patryk - opinia (1) Po zamontowaniu mebli kuchennych - firma nie poczuwa się do obowiązku naprawy... Patryk Zabudowa i wyposażenie kuchni (1) Gorąco polecamy Studio Alaska. Trafiliśmy tu poprzez internet i nie... Edyta i Wojtek Rzetelna firma (1) Super Brand dla Panów Adama i Sławka. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Doradztwo... Sebastian Naprawdę Fachowcy godni zaufania (1) Szybko solidnie i sprawnie a do tego profesjonalnie!!!! Jacek Złoty medal (1) Pan Adam zrobił u mnie zabudowę szaf w dwóch pomieszczeniach oraz pawlacz... Sebastian Hinc Dom (1) Dziękujemy za bardzo fajny i przemyślany projekt. Nigdy sami byśmy nie wpadli... Mirek POLECAM (1) Wszystko ok kuchnia jest się cieszymy jak dzieci :) wyszło rewelacja... Monika grafika na szkle hartowanym do kuchni (1) grafika na szkle hartowanym do kuchni skorzystalam z porady w kwestii doboru... Sylwia Zadowolony klient (1) Bardzo konkretna i fachowa pomoc przy wyborze i wszelkich problemach ..... Marek Przebudowa Domu (1) Witam, Ostatnio, wraz z żoną kupiliśmy dom . Budowany był on w latach... Andrzej