Polecam! (1) Wszystko zostało zrobione po mojej myśli, oczywiście z praktycznymi poradami... Joanna Tylko i wyłącznie POLECAM firmę AREDO! (1) Dobra, sprawdzona firma oferująca niespotykane kuchnie do zabudowy. Istotne... Dagmara Szafa w korytarzu (1) Szefem, a zarazem właścicielem firmy Allma jest przesympatyczny człowiek o... Klientka z Zaspy
ZDECYDOWANIE POLECAMY!!! (1) Nie tak dawno korzystaliśmy z usług firmy KAMA, z których jesteśmy bardzo... Beata i Rafał super (1) Wszystko super, kuchnia wyszła jeszcze lepiej niż na projekcie. Obsługa... Katarzyna Polecamy (1) Fajny projekt, ładna kuchnia, w terminie, bez problemów i uwag, szybko... Daria i Radek Spełnione marzenie (1) Projektant z Aredo spełnił marzenie mojego męża o czerwonej kuchni. Projekt... Lucyna Firma godna polecenia w 100% ! (1) Począwszy od świetnej obsługi, po przez duży wybór asortymentu, indywidualne... eMi Jakość mebli zachwyca (1) Dobry kontakt, dbałość o klienta, projekt z uwzględnieniem naszych oczekiwań,... Mariusz T. Sympatyczni fachowcy (1) Firma rodzinna z tradycjami. Widać że lubią to co robią. Projekt dostosowali... Artur Kuchnia Aredo (1) Dziękujemy za profesjonalne podejście i bardzo ładną kuchnię :) Kuchnia... Kasia & Marian ja już nie!! (2) niestety - obsługa klienta kończy się z momentem zainkasowania zapłaty i... były klient POLECAMY (1) Umowę ze Studio Alaska zawarliśmy po analizie kilku innych ofert na wykonanie... Katarzyna i Dariusz z Trójmiasta Wszystko Ok (1) Polecam. Bez problemów. Bez komplikacjii. Szybka realizacja. MarcinF Adam - opinia (1) zabudowa szafy na przedpokój Zabudowa wnęki na przedpokoju wykonana solidnie... Adam opinia (1) Po udanych realizacjach kuchni i zabudów meblowych, które studio Comfoline... Karolina Butrymowicz ( Interior firma Comfoline - opinie (1) zamówiłem w firmie Comfoline kuchnie oraz meble łazienkowe (szafkę pod... przemek żak sami sobie piszą te opinie-firma "KRZAK" (2) Od początku. Pierwotny termin realizacji byl rzucony przeze mnie... morena aranżacja wnętrza w Altusie (1) Witam, Niedaleko mojego nowo odebranego mieszkania :) w ALTUS w Redłowie,... Monika Beata - opinia (1) Od początku byliśmy bardzo zadowoleni z usług Aredo. Projektant (p. Adam)... Beata