Polecamy (1) Razem z Mężem od dłuższego szukaliśmy kogoś kto przygotuje i wykona projekt... Kalina i Marcin STANOWCZO NIE POLECAM (1) MEBLOBUK GDAŃSK MEBLOBUK - firma bardzo niesolidna. Wszystko było dobrze do... Arek natanrahl - opinia (1) Kontakt z projektantem dobry, termin realizacji i montażu dotrzymany, pewne... natanrahl
ZACHWYCONA (2) Na meble nobilia natrafiłam czytając pozytywne opinie w internecie.... Kasia Krzysztof - opinia (1) Świetna obsługa klienta (wszelkie problemy były bez problemu załatwiane).... Krzysztof Mariusz S. (1) Niejednokrotnie korzystałem z usług firmy Adamant i mogę szczerze napisać, że... Tomasz M. nie polecam (3) mimo iz kuchnie mam innej firmy, chciałam sie podzielic moimi uwagami na... K. Polecam! (1) Z polecenia koleżanki zdecydowałam się na skorzystanie z usług tej firmy. Nie... Elianna Wyjątkowa firma! (1) Od początku bardzo miła obsługa. Elastyczność w czasie projektowania. A gdy z... Artur Nowak Zdecydowanie odradzam (1) Meble wizualnie nie najgorsze,traca niestety przy blizszym... Ryszard Serdecznie polecam (1) Z czystym sumieniem polecam Studio wszystkim chcącym kupić kuchnie. Fachowa... Andrzej Polecamy AREDO (1) W projektowaniu i wykonaniu sympatycznie i profesjonalnie. Można również... Barbara i Rudolf Nie mam uwag (1) Kuchnia wyszła super! Wszystko zgodnie z projektem i w terminie. Niedawno... Paulina Weronika profesjonalizm od a do z (1) profesjonalizm od a do z krzysiek Polecam (1) Zakupiłem kuchnię firmy atlas, jakość rewelacyjna, bardzo profesjonalny montaż Adam.G Gorąco polecam (4) Do Sima studio trafiłam z polecenia mojej Siostry,która zamawiała tam kuchnię... Magda Polecam (1) Profesjonalizm - polecam wszystkim. Meble są takie jak oczekiwałam,termin... Justyna Kuchnia (4) Latem 2011 firma Grand Meble wykonała dla mnie kuchnie moich marzeń ;).... Katarzyna wszystko pieknie (1) mam wymarzona kuchne:) Projektant Pan Adam super. dobre pomysly i kontakt.... zadowolona klientka z moreny Perfekcja (1) Firma Jakub meble robiła mi zabudowę kuchenną i garderobę. Na pierwszą wizytę... Kasia