Polecam!!! (1) Polecam wszystkim firmę Studio Alaska. Spotkałam się tam z profesjonalną i... Marta Pasieczna Kuchnia i inne meble (1) Skorzystałam z oferty i zamówiłam kuchnię i inne meble (szafa wnękowa, meble... Dominika SUPER !!!! (1) Polecam salon w Gdańsku. Pan Mirek jest profesjonalistą, który zadbał o... Ew@
Godni polecenia (1) Skorzystałam z usług tej firmy kierując się super-opiniami w internecie i... Iwona Bardzo polecam firmę Studio Net (1) Zdecydowanie polecam fimę Studio Net, gdyż są dokładni w tym co robią. Jakość... K.P. POLECAM-WARTO (1) Piękne Projekty komputerowe,a najważniejsze że końcowa realizacja garderoby i... Ania Pani IZA ???? (3) Nie wiem o co chodzi tym wszystkim osobom, które tak strasznie miło... Rox Bardzo polecam!!! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, wiele praktycznych porad przy projekcie kuchni... Marzena aneks kuchenny (1) Projektanci firmy FAMA z małej wnęki w salonie zrobili bardzo ładny i... Alicja wzięli pieniądze i zniknęli (3) wykonali zabudowę kuchni 24.11.2011r a zlewozmywaka MERA 70 o wartości... Krystyna Kierzkowska Polecam (1) Polecam ten mały sklepik .Sprzedawca bardzo miły udzielił wyczerpującej... Kasia Wysoka jakość wykonania i profesjonalna obsługa w salonie (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem kompleksowej zabudowy kuchennej od kilkunastu... Dominik Super! (1) Obsługa bardzo profesjonalna od samego początku aż do końca. Wykonawca... Paweł G bardzo pozytywna (1) Kupiłem mieszkanie w gdyni szukalem fachowca od meble chcialem znalesc firme... GRZEGORZ uważajcie (1) witam wszystkich, zamówiliśmy szafę w lutym 2012, wpłaciliśmy dwie zaliczki... niezadowolony ZABUDOWA ZE SZKLANYMI DRZWIAMI (2) Serdeczne polecam firmę MEBEF. Zamówiłam w tej firmie trzecią zabudowę i dwie... Agnieszka Polecam (1) Meble kuchenne zamontowana zgodnie z umową i w terminie a nawet kilka dni... Grzesiek Polecam firme madamebel (3) Jestem zadowolona z wykonania mebli w moim domu. Doradzono mi w kolorach nie... Katarzyna W. Montaż mebli (1) - projekt w pełni funkcjonalny, bez umieszczania na siłę wydotrysków i... Piotr Kuchnia-KOWALE (1) Witam! Cieszę się swoją kuchnia już od ponad miesiąca. Mój entuzjazm jeszcze... karola