Mieszane uczucia (1) Same meble przedstawiają się rewelacyjnie, termin również został dotrzymany.... Były klient kuchnia (1) sam projekt fajny,kontakt dobry, jednak ekipa robiaca kuchnie chyba wzieta z... mysza Bardzo dobra firma (1) Wykonywałam w tej fimie meble do kuchni i jakieś pół roku temu całą zabudowe... Maria
POLECAM ! (1) Kupiłem dwa tygodnie temu kuchnie w firmie AREDO. Wybrałem zestaw kuchenny... Klient TANIO I SOLIDNIE (2) Okazuje się że można kupić szafę indeco w rozsądnej cenie nie rezygnując z... Pasior daje 6 (1) Uważam ,że ta firma jest godna polecenia. Miła obsługa. Szeroki wybór wśród... Karolina Chmielewska dobry fachowiec (1) Miła i profesjonalna obsługa. Kuchnia wyszła idealnie, tak jak sobie... Agata Bezbłędni.. (1) Firma warta uwagi, bardzo szeroka i ciekawa oferta. I są naprawdę- BEZBŁĘDNI.... Jarząb Polecam ! (1) Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką mebli kuchennych Nobilia. Kuchnia... Elżbieta amatorszczyzna, całkowita ignorancja wobec klienta (1) Z usługi tej 'fimy' skorzystałem w połowie zeszłego roku. Do tego czasu... Piotr FIRMA GODNA POLECENIA (1) Jestem bardzo zadowolna ze współpracy z firmą Blizzart ,miły kontakt... KRYSTYNA Wszystko dobrze wygląda na pierwszy rzut oka.... (1) Materiały z których wykonane są meble są dobrej jakości.Z projektu także... Robert brak słów, (1) tyle już nawalczyłam się z tą firmą ze brak mi słow na opisanie tych... ja dramat - odradzam (1) Jest styczeń, montaż miał być zakończony w październiku, a nadal się... Kasia ... (1) Firma jest totalną Właściciel jest nieodpowiedzialnym człowiekiem.... Elżbieta Rymsza Z daleka od tej firmy (1) Jeśli chcesz stracić mnóstwo czasu, nerwów i pieniędzy - ta firma jest dla... zawiedziony Wysoka jakość (1) Kuchnia marzeń . Wysoki standard wykonania , profesjonalna i fachowa obsługa... Piotr nie jest źle (1) Rzeczywiście jest tanio w porównaniu z innymi studiami. Największą zaletą... am Pochwała (1) Polecam ze względu na miłą i profesjonalną obsługę. Meble również bardzo dobre. Arek W pełni zadowoleni. (1) Z firmy Comfoline korzystaliśmy już po raz drugi, bo bylismy zadowoleni z... Wieslaw