Jakość mebli zachwyca (1) Dobry kontakt, dbałość o klienta, projekt z uwzględnieniem naszych oczekiwań,... Mariusz T. Sympatyczni fachowcy (1) Firma rodzinna z tradycjami. Widać że lubią to co robią. Projekt dostosowali... Artur Kuchnia Aredo (1) Dziękujemy za profesjonalne podejście i bardzo ładną kuchnię :) Kuchnia... Kasia & Marian
ja już nie!! (2) niestety - obsługa klienta kończy się z momentem zainkasowania zapłaty i... były klient POLECAMY (1) Umowę ze Studio Alaska zawarliśmy po analizie kilku innych ofert na wykonanie... Katarzyna i Dariusz z Trójmiasta Wszystko Ok (1) Polecam. Bez problemów. Bez komplikacjii. Szybka realizacja. MarcinF Adam - opinia (1) zabudowa szafy na przedpokój Zabudowa wnęki na przedpokoju wykonana solidnie... Adam opinia (1) Po udanych realizacjach kuchni i zabudów meblowych, które studio Comfoline... Karolina Butrymowicz ( Interior firma Comfoline - opinie (1) zamówiłem w firmie Comfoline kuchnie oraz meble łazienkowe (szafkę pod... przemek żak sami sobie piszą te opinie-firma "KRZAK" (2) Od początku. Pierwotny termin realizacji byl rzucony przeze mnie... morena aranżacja wnętrza w Altusie (1) Witam, Niedaleko mojego nowo odebranego mieszkania :) w ALTUS w Redłowie,... Monika Beata - opinia (1) Od początku byliśmy bardzo zadowoleni z usług Aredo. Projektant (p. Adam)... Beata nieuprzejma obsługa!!!! (1) Zainteresowałam sie obrazami z wystawy...nie dość że Pani poinformowała mnie... Anna Pełen profesjonalizm (1) Szczerzę mogę polecić firmę Aredo, doskonała i cierpliwa obsługa :) czas... Katarzyna M. - opinia (1) Miły kontakt ze sprzedawcą, wysoka jakość mebli i duży wybór ciekawych... M. Polecam Aredo ! (1) Polecam tę firmę. Wspaniałe wzornictwo i świetna obsługa klienta ! Naprawdę... Barbarossa61 Profesjonalna usługa (1) Przemiły kontakt, profesjonalna obsługa, bogata oferta, wzorowa realizacja,... Andrzej POLECAM (1) Szczerze polecam!!! W lipcu b.r. minął rok od czasu montażu naszej kuchni... Ania Brakuje świeżych opinii (1) Witam, Też jestem zainteresowany zakupem, ale oprócz historii pana z 2009... azazel Polecam (1) Jestem zadowolona z współpracy.Mam świetnie urządzoną kuchnię a w dodatku... Barbara