Satysfakcja (1) Bardzo fajna i rzetelna firma. Miła obsługa, szeroki asortyment. Musze... Mikołaj z Gdańska Polecam (1) Wykonywałem zabudowy i garderoby w tej firmie w dwóch mieszkaniach, za każdym... Andrzej polecam pełen profesjonalizm (1) Moją kuchnię projektowała P.Dorota ,której jestem wdzięczna za każdym razem... Kamila
Gorąco polecam (1) Wykonywałam w tej firmie zabudowy w całym domu. Termin wykonania bardzo... Magdalena RP - opinia (1) Montaż w terminie, całość bez większych problemów. Kuchnia bardzo... RobertP REWELCJA (1) Polecam w 100%. Meble zamówiłam, w 6 tygodni zgodnie z umową były gotowe do... Agnieszka Polecam meble kuchenne w tej firmi (1) Chciałabym polecić meble w tej firmie. A najbardziej zadowolona jestem z... Janina Wykonanie mebli;kuchnia łazienka przedpokój oraz zabudowa ubikacji. (2) Z oferty tej firmy skorzystałem z polecenia.Zanim doszło do podpisania... Jerzy z Niedźwiednika Drogo. (1) Zdecydowanie najwyższa półka cenowa w Gdańsku. Konkluzja po porównaniu wyceny... szukając mebli kuchennych Solidna firma (1) Kuchnia wykonana zgodnie z moimi wymogami i wygląda zgodnie z moimi... Dariusz ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Doskonała, fachowa, profesjonalna i miła obsługa. Pan, który nam projektował... Teresa Plata PROFESJONALIZM (1) W 2008r zamówiłem zabudowę kuchni w domku na działce w Rozewiu. Zaproponowane... Bogdan B. Wszystki w porządku, kuchia super, Polecam !! (1) Wszystki w porządku, kuchia super, Polecam !! defton Tragedia (1) Nie polecam, obsluga fatalna, ciagle problemy, dobrze ze w pore zrezygnowalem... ppp Polecam i dziękuję! (1) Profesjonalna, przemiła obsługa. Pan fachowo doradza, robi projekt... askierka Kuchnia (1) Jestem bardzo zadowolnona z mojej kuchni. Byłam w kilku studiach ale... Iwona kuchnia (1) Zamówiłam w firmie grab kuchnię drewnianą.Bardzo dobrze dobrano kolor na... Aga Iza - opinia (3) Jesteśmy bardzo zadowoleni z mebli kuchennych. Bardzo dobra jakość.... Iza meble kuchenne (1) serdecznie polecam firme Stol-Kos. Zarowno tak zwana obsluga klienta, pomoc w... Katarzyna Cwalina szybki i sprawny montaż (1) Firma P. Leszka w ciągu jednego dnia zamontowała mi kuchnię i szafę na... Danuta G.