aneks kuchenny (1) Projektanci firmy FAMA z małej wnęki w salonie zrobili bardzo ładny i... Alicja wzięli pieniądze i zniknęli (3) wykonali zabudowę kuchni 24.11.2011r a zlewozmywaka MERA 70 o wartości... Krystyna Kierzkowska Polecam (1) Polecam ten mały sklepik .Sprzedawca bardzo miły udzielił wyczerpującej... Kasia
Wysoka jakość wykonania i profesjonalna obsługa w salonie (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem kompleksowej zabudowy kuchennej od kilkunastu... Dominik Super! (1) Obsługa bardzo profesjonalna od samego początku aż do końca. Wykonawca... Paweł G bardzo pozytywna (1) Kupiłem mieszkanie w gdyni szukalem fachowca od meble chcialem znalesc firme... GRZEGORZ uważajcie (1) witam wszystkich, zamówiliśmy szafę w lutym 2012, wpłaciliśmy dwie zaliczki... niezadowolony ZABUDOWA ZE SZKLANYMI DRZWIAMI (2) Serdeczne polecam firmę MEBEF. Zamówiłam w tej firmie trzecią zabudowę i dwie... Agnieszka Polecam (1) Meble kuchenne zamontowana zgodnie z umową i w terminie a nawet kilka dni... Grzesiek Polecam firme madamebel (3) Jestem zadowolona z wykonania mebli w moim domu. Doradzono mi w kolorach nie... Katarzyna W. Montaż mebli (1) - projekt w pełni funkcjonalny, bez umieszczania na siłę wydotrysków i... Piotr Kuchnia-KOWALE (1) Witam! Cieszę się swoją kuchnia już od ponad miesiąca. Mój entuzjazm jeszcze... karola Normalnie nie mogę , konkurencja widać na tym forum nie śpi (1) Sprzedawcy z Aredo są super, goście słowni , jak coś nie pasuje natychmiast... Sławek Po raz trzeci (1) Firma Aredo wykonała dla mnie dwie kuchnie jedną u mnie drugą u córki, teraz... Piotr NAJLEPSZA FIRMA I STOLARZ W TRÓJMIEŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kuchnia w wykonaniu pana Leszka to poprostu bajka,do dzis po 10 latach,blaty... Maciej Walaszczyk Problem z Reklamacja (2) W 2010 roku zamowilem meble kuchenne w tej firmie która wykonała usluge. Po... bronek Na medal (1) Kuchnia wykonana bardzo starannie,zgodnie z naszymi wymogami, wygląd zgodny z... Klaudia i Robert Uważajcie na tą firmę! (1) Nierzetelna firma, która nie dość, że zamiast obiecywanych 3 dni montażu... Anna POLECAM (1) Nową kuchnią jestem zachwycona! Świetne doradztwo, fachowy montaż, terminowa... Ania Polecam (1) Solidnie i profesjonalnie. Fachowe doradztwo, porządny, cierpliwie... Dorota