Serdecznie nie polecam (3) Sklep bardzo fajny ,personel miły. Tragedia była po wpłaceniu 100% w sklepie... Rafał bardzo dobra jakość (1) Ogromny nacisk na detale. Kuchnia w kolorze Malibu zmontowana pod koniec... Neo31 Niezła firma (2) Do nowego mieszkania zamawiałem kuchnię oraz dwie szafy. Projektant potrafił... Mateusz
polecamy (1) Z usługi firmy KAMA korzystaliśmy w szerokim zakresie: meble kuchenne, sprzęt... ela i jan Usługa wykonana nieprofesjonalnie (1) Mimo że od montażu kuchni minął prawie rok, wadliwe fronty szafek nie... Piotr Kuchnia (1) Polecam wszystkim zakup kuchni w tym studio, bardzo kompetentna obsługa.... Maciej Szafy (1) Polecam tą firmę i dziękuje za ładne i naprawdę funkcjonalne szafy. Miła i... Bogusia Jestem bardzo zadowolona :-) (1) Polecam współpracę z firmą Stol-Kos, wykonałam nam meble kuchenne,... Beata porządna firma (1) Chce pochwalić tą gdyż została mi wykona zabudowa bez żadnych zarzutów,... Justyna Kuchnia marzeń (1) Z pełnym przekonaniem chciałabym polecić kuchnie autorstwa firmy Jadczak:... Justyna N.-K. Super obsluga, Panie na najwyzszym poziomie. (2) Polecam naprawde wszystkim zainteresowanym urzadzeniem mieszkania w swietnym... KLIENT Polecam ! (1) Polecam CEZAR MEBLE. Firma wykonuje meble bardzo dobrej jakości, trzyma się... Dagmara Polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi firmy Mebef. Praktyczne doradztwo, duży... Tadeusz Miało się to skończyć dokładnie miesiąc temu (3) Zaczęło się od tego, że trafiły do nas złe blaty. Potem przez dwa tygodnie... tian stoliki nocne (2) Polecam ten zakład. Potrzebowaliśmy szafki nocne pod wymiar, meble bardzo... Dorot KUCHNIA JEST SUPER ! (2) Długo szukaliśmy z mężem firmę ,która zaprojektuje i wykona nam meble... Ola i Tomek z Gdyni Meble kuchenne (1) Jestem bardzo zadowolona z mebli kuchennych i jak najbardziej polecam tą... Agnieszka Marta - opinia (1) Polecamy Otre dla każdego, kto chce ładnej, i nie za drogiej kuchni. Jesteśmy... Marta kuchnia w Warszawie (1) Na ogół nie piszę komentarzy ale w tym przypadku nie mógłbym tego tak... Grzegorz Polecam. (1) Firma godna polecenia. Zarówno projekt jak i realizacja przebiegała... Szymon