Wszystko super (3) Jestem bardzo zadowolona z kuchni i współpracy z tą firmą. Kupiliśmy kuchnię... K.S. polecam (1) Bardzo, sympatyczna i profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania na... Olek Zdecydowanie na nie (5) Właściciel niesłowny, unika kontaktu z klientem. W sima studio klient jest... klient
POLECAM! (1) Profesjonalizm od samego początku. Doradztwo, konsultacje, realizacja -... Katarzyna super szefowa (2) mila,kompetentna,wspanialy doradca pawel Meble kuchenne (2) Bardzo miła obsługa. Meble wyglądają super. Terminowa realizcja. Polecam merbau. Ania Kuchnia marzeń (2) Przemiły kontakt, profesjonalna obsługa, bogata oferta, wzorowa realizacja,... Bartek Wszystko w porzadku (1) Polecam tę firmę. Zamówiliśmy meble dość wymyślne i skomplikowane, pan... Aldona nie polecam (2) Nie polecam, montaż tra juz 3 miesiące, ja już sobie odpuścilem została tylko... bart 100% satysfakcji (1) Zachęceni pozytywnymi opiniami o firmie MEBEF zamówiliśmy zabudowę szafy i na... Kasia Ani jededen tam pracujący "projektant" nie ma kierunkowego wykszatłcenia! (1) Moi drodzy, Moim zdaniem PROJEKTANT to osoba, która ma wykształcenie... Marzena K. Naprawdę warto. (1) Witam wszystkich poszukujących opinii o firmie MEBEF. Właśnie ukończono... Bartek Pełna kultura (1) Zabudowa ciasnej wnęki - super funkcjonalne. Meble - takie jakie chciałem.... Andrzej jestesmy mile zaskoczeni (1) meble przyjechaly o czasie panowie odrazu zabrali sie za prace i znaja sie na... ela i maciej Mieszane uczucia (1) Same meble przedstawiają się rewelacyjnie, termin również został dotrzymany.... Były klient kuchnia (1) sam projekt fajny,kontakt dobry, jednak ekipa robiaca kuchnie chyba wzieta z... mysza Bardzo dobra firma (1) Wykonywałam w tej fimie meble do kuchni i jakieś pół roku temu całą zabudowe... Maria POLECAM ! (1) Kupiłem dwa tygodnie temu kuchnie w firmie AREDO. Wybrałem zestaw kuchenny... Klient TANIO I SOLIDNIE (2) Okazuje się że można kupić szafę indeco w rozsądnej cenie nie rezygnując z... Pasior daje 6 (1) Uważam ,że ta firma jest godna polecenia. Miła obsługa. Szeroki wybór wśród... Karolina Chmielewska