Magazyn (2) Pracownicy na magazynie to tez jakaś pomyłka klient czeka i czeka na odbiór... zzzzzzzzz gorąco polecam (1) Gorąco polecam chłopaków. Nie dość, ze mają bardzo dobre materiały i niskie... ~gabi Zrobią wszytsko co się chce (1) Szybko i solidnie, zrobili wszystkie wymysły mojej żony :), bez wahania... Piotr
Ogólnie dobrze (1) Nie zgadzam się z poprzednią opinią. Towar jest bardzo dobrej jakości, z... Zygmunt Paszko a ja jestem zadowolona (1) mam super kuchnię,polecam Katarzyna Przeciętna krajowa miernota (2) Moja ocena tej firemki zawarta jest w tytule. Piękna i rzetelna obsługa jest... Krzysztof Polecam sklep (1) Polecam wszystkim ten sklep .Bardzo krótkie terminy realizacji najkrótsze bo... Kamil Całe mieszkanie (2) Z usług tej firmy korzystam nie pierwszy raz. Teraz przy zakupie nowego... Joanna i Zbyszek Zadowolony klient (1) Panowie z firmy wykonywali u mnie kuchnię i jestem zadowolony z ich... Zaspianin mała kuchnia (1) jestem bardzo zadowolony z usług firmy FAMA. Zlecenie wykonano w terminie i... tomek tomczak Gdańszczanin - opinia (2) Dno Gdańszczanin happy (1) jestem zadowolony i z ceny i z jakości, Polecam innym tych fachowców tom. Godni polecenia (1) Firma Cezar Meble wykonala nam meble kuchenne, lazienkowe, szafy - garderoby... Danuta,Wiesiek-Gdansk Świetna obsługa (1) Byliśmy z żoną w salonie na Osowej,ok 3 tyg temu,trafiliśmy tam na bardzo... Zadowolony klient Bardzo polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zamówiłam zabudowę wnęki w przedpokoju i tzw. garderoby w sypialni w firmie... slonko Dziękuje za świetne meble do mojej nowej kuchni. (1) Dziękuje za świetne meble do mojej nowej kuchni. Szybki i co dla mnie ważne... Halina super (1) fajne chłopaki. bardzo fajnie wszystko zaprojektowali, doradzili. Sam montaż... kasia Moja przygoda z HTH (1) Zaczęło się jeszcze w końcu 2009 roku, kiedy to z mężem stanęliśmy w drzwiach... Agnieszka Warto (1) Fachowość i rzetelność to dwa najlepsze określenia. Może możnabyło zrobić tę... sander777 Piękne meble, kuchnia wygodna w użyciu (1) Meble są eleganckie i solidne, na okucia dostałam dożywotnią gwarancję.... Ania