happy (1) jestem zadowolony i z ceny i z jakości, Polecam innym tych fachowców tom. Godni polecenia (1) Firma Cezar Meble wykonala nam meble kuchenne, lazienkowe, szafy - garderoby... Danuta,Wiesiek-Gdansk Świetna obsługa (1) Byliśmy z żoną w salonie na Osowej,ok 3 tyg temu,trafiliśmy tam na bardzo... Zadowolony klient
Bardzo polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zamówiłam zabudowę wnęki w przedpokoju i tzw. garderoby w sypialni w firmie... slonko Dziękuje za świetne meble do mojej nowej kuchni. (1) Dziękuje za świetne meble do mojej nowej kuchni. Szybki i co dla mnie ważne... Halina super (1) fajne chłopaki. bardzo fajnie wszystko zaprojektowali, doradzili. Sam montaż... kasia Moja przygoda z HTH (1) Zaczęło się jeszcze w końcu 2009 roku, kiedy to z mężem stanęliśmy w drzwiach... Agnieszka Warto (1) Fachowość i rzetelność to dwa najlepsze określenia. Może możnabyło zrobić tę... sander777 Piękne meble, kuchnia wygodna w użyciu (1) Meble są eleganckie i solidne, na okucia dostałam dożywotnią gwarancję.... Ania Wszystko tak jak być powinno. (1) Projekt super, montaż również sprawnie - co ważne panowie posprzątali po... Marek M. firma godna polecenia (1) Szczerze polecam kuchnię od firmy AREDO. Czas oczekiwania był nieco... Justyna Profesjonalnie (1) Profesjonalnie i fachowo. Bardzo dobry kontakt (telefoniczny i mejlowy) na... Rafal L POLECAM !! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Studio Net oraz projektantkę Panią Izę... wojenka ........!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE OMIJAJ TEN SKLEP!!!!!!!!!!!! Wszystko było ok do czasu złożenia... freeed z usług i ceny 100% satysfakcji (1) Po odwiedzeniu kilku pseudo salonów mebli kuchennych nie znależliśmy żadnej... Wiesia i Zbyszek Jaroccy POLECAM (1) JESTEM Z ŻONĄ B.ZADOWOLONY Z USŁUG FIRMY AREDO , KTÓRA WYKAZAŁA SIĘ OGROMNYM... MATEUSZ Polecam!!krótko, fachowo i super efekt! (1) Polecam wszystkim firmę Aredo. Ostatnio robiliśmy u nich kuchnie i szafkę w... Irma Fama projektant (1) Bardzo jestem zadowolona z zaprojektowania kuchni. Projektant miał duże pole... Krystyna Rodziewicz porazka (1) firma AGMA robi ludzi w balona, oszukuje i nie wywiazuje sie z umowy.Jest... ja Przepiękna kuchnia!!! (1) W lutym tego roku zamówiłem w firmie Świat Kuchni, kuchnię z MDF na wysoki... Natalia i Tadeusz