Bardzo przystępne ceny (1) Możliwość zamówienia odpowiadającego nas asortymentu w rozsądnym czasie.... ls GORĄCO POLECAM ! (1) Współpraca z Firmą Fama to czysta przyjemność. Zamówienie zrealizowane... Dorota PB Profesjonalne podejście do klienta (1) Profesjonalne podejście do klienta, dobrzy projektanci, świetni monterzy,... Monika z Gdańska
Godni polecenia! (1) Zamawiam tam od nie dawna i nie żaluje. Płyty są w terminie, ceny w marę w... Stolarz dobra robota (1) Witam, Miałem wrażenie, że pan z MU chce u mnie mieszkać albo chociaż... woko Szczerze polecam! (1) Wszelkie moje oczekiwania co do projektu, jak i wykonania zostały spełnione,... frambuesa Jedna z dobrze zapowiadających się firm które powstały by sprostać potrzebą wymagających klientów (1) Firma do której trafiłem całkiem przypadkowo , specjalizuje się w projektach... Roman Ustaszewski polecam (1) dobra obsługa, świetna jakość montażu Adam super obsługa (1) nigdy nie daję komentarzy w takich miejscach, ale jestem bardzo zadowolony z... Michał Jestem zadowolony ze swojej kuchni (1) Jestem dość wymagająca i szukałam firmy,która spełniłaby moje oczekiwania i... Natalia super firma (1) Polecam gorąco. Tak solidnej firmy jeszcze nie spotkałam. Punktualnośc i... Sopocianka z Brodwina Firma godna polecenia (4) Firma GRAB robiła dla mnie kuchnię i zabudowy w mieszkaniu. Kuchnia naprawdę... Paweł Polecam firmę MDMeble (1) Panowie są bardzo dokładni, znają się na swojej pracy. Stosowane materiały sa... Aleksandra Maciejewska Profesjonaliści! (1) Miałem do zrobienia kuchnie i poddasze, bo takich mebli nie da się kupić.... Bogdan Polecam tym, którzy chcą zrealizować swoje marzenia (1) Długo szukaliśmy takiego studium kuchennego, gdzie pod kierunkiem specjalisty... Ryszard R z Gdyni Profesjonalna obsługa,doradztwo i wykonanie (1) Dokładne i staranne wykonanie,szybko,obsługa bardzo miła,konkurencja... Marika Bardzo polecam!!! (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług firmy STIG. Właścicielem jest przemiłu... Małgosia Ostachowicz Super kuchnia (1) Jestem bardzo zadowolona z kuchni i polecam firmę jak najbardziej. Małgosia S. Małgosia S Warto polecić! (1) Już od dłuższego czasu zamawiam w Chwaszczynie, ostatnio otworzyli nowy... Stolarz Zadowolony (1) Z wyceny tej firmy skorzystałem przez przypadek przechodząc obok jej... Marian