POLECAM !!! (1) Z mężem szukaliśmy firmy, która by nam wykonała meble kuchenne. Po nieudanej... Dorota i Rafał STRATA CZASU (1) Serdecznie NIE polecam, typowa firma, która jeszcze nie rozumie o co chodzi w... jbl To nie jest zwykłe studio (1) Z racji tego, że zrobiłem już kilka domów (wykańczam, pomagamy umeblować itp)... Piotr Przemysławski
super szafy (1) polecam ten sklep, zakupiłam solidną szafę na wymiar z drzwiami suwanymi i to... Kasia Odradzam (2) Po zleceniu wyceny biurka około 20 listopada przez 10 dni inikt do nas nie... KR Warto (1) Zamówiłam kuchnie w tej firmie jakiś miesiąc temu i jestem bardzo pozytywnie... Magda K. Janusz i Kasia - opinia (1) Z usług firmy Antaris skorzystaliśmy pięć lat temu przy aranżacji naszej... Janusz i Kasia POLECAM!!! (1) Super obsługa.Można oczekiwać dobrej usługi za dobrą cenę,ale otrzymałem... Krzysztof Malinowski - Pruszcz G walek (1) ta firma to sciema uuuu jestem monterem w tej firmie już 12roczek (2) ....i niektóre z czytanych opini o firmie FAMA to do łez mnie doprowadzają... Roman OPINIA (1) Będzie krótko i rzeczowo! Zdziwiła mnie tak wysoka jakość przy BARDZO... Adrian S. Zadowolona - opinia (1) Szukaliśmy z mężem kuchni, którą sobie wymarzyliśmy juz dawno. Wiedzieliśmy... Zadowolona ....pelen brak profesjonalizmu (2) Panowie zrobili mi dziure na wylot w scianie, mam krzywa szafe, zamontowane... Joanna Niesolidność (2) Wykonanie zabudowy (sierpień) było nieznacznie opóźnione,fachowcy nie... Iwona P. Godni polecenia (2) Zanim trafiłem do Studio Net odwiedziłem naprawdę wiele punktów w całym... Pałasz Aleksander Zdecydowany negatyw (1) Poczynając od słabej obsługi, poprzez brak pomocy nawet w wyniesieniu... Głos rozsądku Polecam. Miła obsługa. Szybka realizacja. (1) Zamówiłem szafkę narożną. Zrobili ją już na następny dzień. A że montowali... fala rewelacja (1) gorąco polecam Pana Grzegorza, nawet w budownictwie z lat 70-tych o krzywych... K.P. Polecam Gorąco (1) Polecam wszystkim salon mebli Kuchennych Black Red White, o tym że meble BRW... bozena POLECAM FIRME AREDO (1) Bardzo miła obsługa, szybki termin realizacji, fachowy montaż, bardzo szeroki... Jerzy