Polecam (1) Polecam wszystkim tą firmę, wykonałam kuchnie,szafe i mebelki łazienkowe,... Dorota Monika - opinia (1) Po zamówiniu kuchni zdecydowałam się na szafy. Wybór materiałów jest duży,... Monika Polecam (1) Jesteśmy młodym małżeństwem szukaliśmy kuchni u wielu producentów- Santrast... Damian
NIE POLECAM (1) Nie polecam osobom, którym zależy na szybkiej realizacji zamówienia. U nas... Iwona S. wszystko ok ALE.... (3) salon fajny duży ale ciężko czasem znaleźć kogoś z obsługi do pomocy.... Dagmara NIE POLECAM (3) Niby mamy XXI wiek, niby klient powinien być szanowany, jego czas, jego... klientka Magazyn (2) Gdyby nie pseudoobsluga w magazynei to ocena byla by wyzsza. Przy samym... Gal W BRW zamówiłem 4 kuchnie w ciągu 3 lat (2) Warto zaznaczyć, że na 4 zamówione przeze mnie kuchnie, żadna nie została... Voodoo Tak i Nie (2) jakiś czas temu kupowałem sofę i tu jestem zadowolony z obsługi Pani na placu... klient Genialnie (2) Młoda Obsługa To OGROMNY PLUS w tym salonie ( bynajmniej na taką natrafiłam )... G Polecam (1) Witam.Od wizyty Pana Krzysztofa (pomiar i projekt) do wyjścia montażystów... Ania i Wojtek z Gdańska Magazyn (2) Pracownicy na magazynie to tez jakaś pomyłka klient czeka i czeka na odbiór... zzzzzzzzz gorąco polecam (1) Gorąco polecam chłopaków. Nie dość, ze mają bardzo dobre materiały i niskie... ~gabi Zrobią wszytsko co się chce (1) Szybko i solidnie, zrobili wszystkie wymysły mojej żony :), bez wahania... Piotr Ogólnie dobrze (1) Nie zgadzam się z poprzednią opinią. Towar jest bardzo dobrej jakości, z... Zygmunt Paszko a ja jestem zadowolona (1) mam super kuchnię,polecam Katarzyna Przeciętna krajowa miernota (2) Moja ocena tej firemki zawarta jest w tytule. Piękna i rzetelna obsługa jest... Krzysztof Polecam sklep (1) Polecam wszystkim ten sklep .Bardzo krótkie terminy realizacji najkrótsze bo... Kamil Całe mieszkanie (2) Z usług tej firmy korzystam nie pierwszy raz. Teraz przy zakupie nowego... Joanna i Zbyszek Zadowolony klient (1) Panowie z firmy wykonywali u mnie kuchnię i jestem zadowolony z ich... Zaspianin