porazka (8) człowiek się umawia żeby coś zrobić i nie dość że przekłada co chwile terminy... Andrzej Ignorancja (1) Pomimo podania terminu realizacji projektu, nikt się nie odezwał. Dzwoniłam 2... niezadowoleni zdecydowanie nie polecam! (1) Co prawda mebli u nich nie zamówiłam i bardzo się z tego cieszę! Zamówiłam za... I.Z.
Tragiczna ekipa montażowa, nieterminowość, całkowity chaos ! (1) A więc zakupiliśmy kuchnię wystawową, akurat tak się składało, że meble z... Bartłomiej Świetne wykonanie (1) Poszukiwałam firmy, która byłaby w stanie wykonać niezbyt standardowe meble... Anita K. nie polecam (1) nie polecem, nie kompetentna obsluga inna godzina dostawy niz w dokumentach... klinentka polecam (1) fachowa i rzetelna obsługa, jeden z lepszych salonów w Gdańsku Tadeusz 120% ZADOWOLENIA (2) WSZYSTKIM GORACO POLECAM SALON MEBLI KUCHENNYCH MARANTISTUDIO. MAJA FACHOWYCH... ANNA Firma godna polecenia (1) W firmie Allma zamówiłam dwie zabudowy do mojego mieszkania. Firma posiada... Monika Bardzo ok, polecam (2) Zamówiłam meble w Komandorze, obsługa miła, wykonanie też super i na czas. U... Iwona Bardzo przystępne ceny (1) Możliwość zamówienia odpowiadającego nas asortymentu w rozsądnym czasie.... ls GORĄCO POLECAM ! (1) Współpraca z Firmą Fama to czysta przyjemność. Zamówienie zrealizowane... Dorota PB Profesjonalne podejście do klienta (1) Profesjonalne podejście do klienta, dobrzy projektanci, świetni monterzy,... Monika z Gdańska Godni polecenia! (1) Zamawiam tam od nie dawna i nie żaluje. Płyty są w terminie, ceny w marę w... Stolarz dobra robota (1) Witam, Miałem wrażenie, że pan z MU chce u mnie mieszkać albo chociaż... woko Szczerze polecam! (1) Wszelkie moje oczekiwania co do projektu, jak i wykonania zostały spełnione,... frambuesa Jedna z dobrze zapowiadających się firm które powstały by sprostać potrzebą wymagających klientów (1) Firma do której trafiłem całkiem przypadkowo , specjalizuje się w projektach... Roman Ustaszewski polecam (1) dobra obsługa, świetna jakość montażu Adam super obsługa (1) nigdy nie daję komentarzy w takich miejscach, ale jestem bardzo zadowolony z... Michał Jestem zadowolony ze swojej kuchni (1) Jestem dość wymagająca i szukałam firmy,która spełniłaby moje oczekiwania i... Natalia