firma godna polecenia (1) Szczerze polecam kuchnię od firmy AREDO. Czas oczekiwania był nieco... Justyna Profesjonalnie (1) Profesjonalnie i fachowo. Bardzo dobry kontakt (telefoniczny i mejlowy) na... Rafal L POLECAM !! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Studio Net oraz projektantkę Panią Izę... wojenka
........!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE OMIJAJ TEN SKLEP!!!!!!!!!!!! Wszystko było ok do czasu złożenia... freeed z usług i ceny 100% satysfakcji (1) Po odwiedzeniu kilku pseudo salonów mebli kuchennych nie znależliśmy żadnej... Wiesia i Zbyszek Jaroccy POLECAM (1) JESTEM Z ŻONĄ B.ZADOWOLONY Z USŁUG FIRMY AREDO , KTÓRA WYKAZAŁA SIĘ OGROMNYM... MATEUSZ Polecam!!krótko, fachowo i super efekt! (1) Polecam wszystkim firmę Aredo. Ostatnio robiliśmy u nich kuchnie i szafkę w... Irma Fama projektant (1) Bardzo jestem zadowolona z zaprojektowania kuchni. Projektant miał duże pole... Krystyna Rodziewicz porazka (1) firma AGMA robi ludzi w balona, oszukuje i nie wywiazuje sie z umowy.Jest... ja Przepiękna kuchnia!!! (1) W lutym tego roku zamówiłem w firmie Świat Kuchni, kuchnię z MDF na wysoki... Natalia i Tadeusz porazka (8) człowiek się umawia żeby coś zrobić i nie dość że przekłada co chwile terminy... Andrzej Ignorancja (1) Pomimo podania terminu realizacji projektu, nikt się nie odezwał. Dzwoniłam 2... niezadowoleni zdecydowanie nie polecam! (1) Co prawda mebli u nich nie zamówiłam i bardzo się z tego cieszę! Zamówiłam za... I.Z. Tragiczna ekipa montażowa, nieterminowość, całkowity chaos ! (1) A więc zakupiliśmy kuchnię wystawową, akurat tak się składało, że meble z... Bartłomiej Świetne wykonanie (1) Poszukiwałam firmy, która byłaby w stanie wykonać niezbyt standardowe meble... Anita K. nie polecam (1) nie polecem, nie kompetentna obsluga inna godzina dostawy niz w dokumentach... klinentka polecam (1) fachowa i rzetelna obsługa, jeden z lepszych salonów w Gdańsku Tadeusz 120% ZADOWOLENIA (2) WSZYSTKIM GORACO POLECAM SALON MEBLI KUCHENNYCH MARANTISTUDIO. MAJA FACHOWYCH... ANNA Firma godna polecenia (1) W firmie Allma zamówiłam dwie zabudowy do mojego mieszkania. Firma posiada... Monika Bardzo ok, polecam (2) Zamówiłam meble w Komandorze, obsługa miła, wykonanie też super i na czas. U... Iwona