dobry fachowiec (1) Miła i profesjonalna obsługa. Kuchnia wyszła idealnie, tak jak sobie... Agata Bezbłędni.. (1) Firma warta uwagi, bardzo szeroka i ciekawa oferta. I są naprawdę- BEZBŁĘDNI.... Jarząb Polecam ! (1) Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką mebli kuchennych Nobilia. Kuchnia... Elżbieta
amatorszczyzna, całkowita ignorancja wobec klienta (1) Z usługi tej 'fimy' skorzystałem w połowie zeszłego roku. Do tego czasu... Piotr FIRMA GODNA POLECENIA (1) Jestem bardzo zadowolna ze współpracy z firmą Blizzart ,miły kontakt... KRYSTYNA Wszystko dobrze wygląda na pierwszy rzut oka.... (1) Materiały z których wykonane są meble są dobrej jakości.Z projektu także... Robert brak słów, (1) tyle już nawalczyłam się z tą firmą ze brak mi słow na opisanie tych... ja dramat - odradzam (1) Jest styczeń, montaż miał być zakończony w październiku, a nadal się... Kasia ... (1) Firma jest totalną Właściciel jest nieodpowiedzialnym człowiekiem.... Elżbieta Rymsza Z daleka od tej firmy (1) Jeśli chcesz stracić mnóstwo czasu, nerwów i pieniędzy - ta firma jest dla... zawiedziony Wysoka jakość (1) Kuchnia marzeń . Wysoki standard wykonania , profesjonalna i fachowa obsługa... Piotr nie jest źle (1) Rzeczywiście jest tanio w porównaniu z innymi studiami. Największą zaletą... am Pochwała (1) Polecam ze względu na miłą i profesjonalną obsługę. Meble również bardzo dobre. Arek W pełni zadowoleni. (1) Z firmy Comfoline korzystaliśmy już po raz drugi, bo bylismy zadowoleni z... Wieslaw zadowoleni (1) Pełen profesjonalizm , polecam wszystkim. Pani projektan widać zna się na... dawid dramat (4) zamówiłem meble do nowego mieszkanka w 2009 roku do momentu przelewu... tomek Polecam! Nie zgadzam sie z opinią przedmówcy! (1) Zamówiłem meble kuchenne w lutym 2011r. i wszystko zostało zrobione jak... Franciszek Dolas meble kuchenne (3) Zamówiłam w tej firmie meble kuchenne.Nie był to łatwy projekt,gdyż w mojej... ilona Dzięki za ostrzeżenie (1) Dziękuję za opinie.Szukam solidnej firmy ale okazuje się,że nie można takiej... zdegustowana zaskakujące pomysly (1) Kupowałam mieszkanie , w którym jedynym mankamentem byla nieustawna kuchnia.... Mariola