Klient - opinia (2) Profesjonalna obsługa, akcesoria na najwyższym poziomie, POLECAM! Klient Firma godna polecenia (1) Zamówiłam szafki kuchenne i jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi.... Magda z Przymorza Meble kuchenne (1) Polecam tą firmę która wykonała u mnie przepiękne meble w mojej kuchni. Zadowlona klientka
POLECAM (1) Polecam wszystkim. TAK WŁAŚNIE POWINNA WYGLĄDAĆ OBSŁUGA KLIENTA W... Uterus wszystko dobre, co się dobrze kończy:)) (3) Zamówiłem w tej firmie wyposażenie biura i mieszkania. Czekałem blisko... Krzysztof Bojarski PROFESJONALIZM I PERFEKCJA WYKONANIA (1) W pierwszej kolejności chciała bym podziękować Panu Adamowi i jego ekipie... Grażyna Pełne uznanie (1) Niedawno skończyłam remont i moje nadzieje co do słowności zleceń po... marzena Bardzo solidna firma (1) Polecam ze względu na świetne wykonanie, podejście właściciela do klienta... niebieska solidna, profesjonalna (1) siła spokoju i uczciwości przebijająca z oblicza pana Fedorowskiego mówi sama... Ula Polecam (1) Polecam wszystkim tą firmę, wykonałam kuchnie,szafe i mebelki łazienkowe,... Dorota Monika - opinia (1) Po zamówiniu kuchni zdecydowałam się na szafy. Wybór materiałów jest duży,... Monika Polecam (1) Jesteśmy młodym małżeństwem szukaliśmy kuchni u wielu producentów- Santrast... Damian NIE POLECAM (1) Nie polecam osobom, którym zależy na szybkiej realizacji zamówienia. U nas... Iwona S. wszystko ok ALE.... (3) salon fajny duży ale ciężko czasem znaleźć kogoś z obsługi do pomocy.... Dagmara NIE POLECAM (3) Niby mamy XXI wiek, niby klient powinien być szanowany, jego czas, jego... klientka Magazyn (2) Gdyby nie pseudoobsluga w magazynei to ocena byla by wyzsza. Przy samym... Gal W BRW zamówiłem 4 kuchnie w ciągu 3 lat (2) Warto zaznaczyć, że na 4 zamówione przeze mnie kuchnie, żadna nie została... Voodoo Tak i Nie (2) jakiś czas temu kupowałem sofę i tu jestem zadowolony z obsługi Pani na placu... klient Genialnie (2) Młoda Obsługa To OGROMNY PLUS w tym salonie ( bynajmniej na taką natrafiłam )... G Polecam (1) Witam.Od wizyty Pana Krzysztofa (pomiar i projekt) do wyjścia montażystów... Ania i Wojtek z Gdańska