Polecam firmę MDMeble (1) Panowie są bardzo dokładni, znają się na swojej pracy. Stosowane materiały sa... Aleksandra Maciejewska Profesjonaliści! (1) Miałem do zrobienia kuchnie i poddasze, bo takich mebli nie da się kupić.... Bogdan Polecam tym, którzy chcą zrealizować swoje marzenia (1) Długo szukaliśmy takiego studium kuchennego, gdzie pod kierunkiem specjalisty... Ryszard R z Gdyni
Profesjonalna obsługa,doradztwo i wykonanie (1) Dokładne i staranne wykonanie,szybko,obsługa bardzo miła,konkurencja... Marika Bardzo polecam!!! (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług firmy STIG. Właścicielem jest przemiłu... Małgosia Ostachowicz Super kuchnia (1) Jestem bardzo zadowolona z kuchni i polecam firmę jak najbardziej. Małgosia S. Małgosia S Warto polecić! (1) Już od dłuższego czasu zamawiam w Chwaszczynie, ostatnio otworzyli nowy... Stolarz Zadowolony (1) Z wyceny tej firmy skorzystałem przez przypadek przechodząc obok jej... Marian POLECAM !!! (1) Z mężem szukaliśmy firmy, która by nam wykonała meble kuchenne. Po nieudanej... Dorota i Rafał STRATA CZASU (1) Serdecznie NIE polecam, typowa firma, która jeszcze nie rozumie o co chodzi w... jbl To nie jest zwykłe studio (1) Z racji tego, że zrobiłem już kilka domów (wykańczam, pomagamy umeblować itp)... Piotr Przemysławski super szafy (1) polecam ten sklep, zakupiłam solidną szafę na wymiar z drzwiami suwanymi i to... Kasia Odradzam (2) Po zleceniu wyceny biurka około 20 listopada przez 10 dni inikt do nas nie... KR Warto (1) Zamówiłam kuchnie w tej firmie jakiś miesiąc temu i jestem bardzo pozytywnie... Magda K. Janusz i Kasia - opinia (1) Z usług firmy Antaris skorzystaliśmy pięć lat temu przy aranżacji naszej... Janusz i Kasia POLECAM!!! (1) Super obsługa.Można oczekiwać dobrej usługi za dobrą cenę,ale otrzymałem... Krzysztof Malinowski - Pruszcz G walek (1) ta firma to sciema uuuu jestem monterem w tej firmie już 12roczek (2) ....i niektóre z czytanych opini o firmie FAMA to do łez mnie doprowadzają... Roman OPINIA (1) Będzie krótko i rzeczowo! Zdziwiła mnie tak wysoka jakość przy BARDZO... Adrian S. Zadowolona - opinia (1) Szukaliśmy z mężem kuchni, którą sobie wymarzyliśmy juz dawno. Wiedzieliśmy... Zadowolona