tylko tam... (1) naprawdę bardzo duży wybór dostosowany do potrzeb... obsługa bardzo miła... gość stanowczo odradzam!!! (2) Zamowilam kuchnie 28.08.2009, po 2 miesiacach kuchnia byla gotowa do... Nie wybierajcie BRW Polecam ! (1) Solidna firma. Fachowe podejście od projektu aż do realizacji. Kuchnia... Kamil
Moje doświadczenie z firmą Jadczak (1) Żeby zamówić kuchnię byliśmy z dziewczyną w kilku firmach. Tutaj jednak... Bartek B. Jesteśmy zadowoleni (1) Zabudowę kuchenną trafiliśmy w promocji -30% wiec cena bardzo atrakcyjna,... Rafał&Iwona Super (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsluga mila, realizacja w terminie.... Zadowolony klient Polecam firmę Stolgro (1) W firmie Stolgro zamówiłam meble kuchenne w nowoczesnej stylizacji. Zostały... Urszula NIE POLECAM!!! (4) Nieterminowo, opóźnienia kilkumiesięczne, jakość wykonania nieadekwatna do ceny. @ sheryll - opinia (5) nie polecam. obsługa biura jest niesympatyczna. odstrasza zachowanie i... sheryll POLECAM (1) A ja jestem zadowolona z tego salonu! Miła i rzetelna obsługa!!! Mebelki... jolka Meble Kuchenne (1) Bardzo dobry kontakt z firmą, materiały drogie, ale dobrej jakości. Wykonanie... Paweł Również nie polecam. (3) Ładne meble za niemałe pieniądze. Niestety przestrzegam wszystkich... Petent W sumie wszystko w porządku (1) Przeczytałam opinie ma trójmieście już po zamówieniu witrynki i trochę się... Maja POLECAM WSZYSTKIM ! (1) Na początku listopada wybrałam się do studia w Auchan by zamówić kuchnię,... Ludmiła S. Polecam ;] (1) Zamówiłam u Pana Leszka kuchnię i szafę przesuwną na wymiar. Pan Leszek... Agnieszka O. Polecam (1) Serdecznie polecam te firme, wkonano u mnie piekna kuchnie za niewielkie... Joanna Super Panie ! (1) Naprawdę polecam żeńską część obsługi na Matarni, mam na myśli dwie... Eryk Degowski JAKOŚĆ ESTETYKA FUNKCJONALNOSĆ (1) WITAM SUPER OBSŁUGA PROFESJONALNA WYKONANIE POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY... JAREK Grazyna z Gdyni - opinia (1) Bardzo polecam firme Fama design.Trafilam tam przez przypadek, przy okazji... Grazyna z Gdyni Super kuchnia!!!!!!!!!!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu mebli kuchennych ze sprzętem Agd w tym... Zofia i Piotr