POLECAM (1) A ja jestem zadowolona z tego salonu! Miła i rzetelna obsługa!!! Mebelki... jolka Meble Kuchenne (1) Bardzo dobry kontakt z firmą, materiały drogie, ale dobrej jakości. Wykonanie... Paweł Również nie polecam. (3) Ładne meble za niemałe pieniądze. Niestety przestrzegam wszystkich... Petent
W sumie wszystko w porządku (1) Przeczytałam opinie ma trójmieście już po zamówieniu witrynki i trochę się... Maja POLECAM WSZYSTKIM ! (1) Na początku listopada wybrałam się do studia w Auchan by zamówić kuchnię,... Ludmiła S. Polecam ;] (1) Zamówiłam u Pana Leszka kuchnię i szafę przesuwną na wymiar. Pan Leszek... Agnieszka O. Polecam (1) Serdecznie polecam te firme, wkonano u mnie piekna kuchnie za niewielkie... Joanna Super Panie ! (1) Naprawdę polecam żeńską część obsługi na Matarni, mam na myśli dwie... Eryk Degowski JAKOŚĆ ESTETYKA FUNKCJONALNOSĆ (1) WITAM SUPER OBSŁUGA PROFESJONALNA WYKONANIE POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY... JAREK Grazyna z Gdyni - opinia (1) Bardzo polecam firme Fama design.Trafilam tam przez przypadek, przy okazji... Grazyna z Gdyni Super kuchnia!!!!!!!!!!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu mebli kuchennych ze sprzętem Agd w tym... Zofia i Piotr Polecam (1) Obsługa i pomoc w wyborze materiałów i sprzętu AGD super. Jeżeli chodzi o... Marcin M opinia-meble (1) U mnie z kolei wszystko wyglądało dobrze, jakość z najwyższej półki no i... Miro BRAWO! (1) Rok tem zamowilem pelne wyposazenie obszernej kuchni (mebloscianka,... Piotr Radziej Polecam !!! (1) Profesjonalna obsługa,zaczynając od pań obsługujących, a kończąc na... www.projektywnetrza.pl Rewelacja, bez zastrzeżeń polecam innym. (1) Zamówiliśmy meble kuchenne z żoną. Posiłkowaliśmy się jedynie opiniami na... Michał Rusiecki Krystyna - opinia (1) Polecam gorąco ! Wielkie zaangażowanie w doradzenie klientowi materiałów,... Krystyna Jak wszędzie... (1) Na etapie uzgadniania wszystko jest cukierkowo. Kiedy zbliża się termin... Klient Wykonanie mebli kuchennych (1) Pełen profesjonalizm w doborze mebli,doradztwo + wykonanie na wysokim... Tomek Godni polecenia!!!! (1) Polecam firmę KABA wszystkim którzy mają do zrobienia szafę. Skorzystałam z... Pani Eliza