SUPER!!! (1) Dziękuję firmie NORDIA za profesjonalną obsługę , świetne wykonanie... Zosia Polecam !!! (1) Terminy, jakość i obsługa mojego projektu na wysokim poziomie. Pan wykonał... J.S Naprawdę polecam:) (1) Korzystałam już z usług tej firmy dwukrotnie. W obu przypadkach spotkałam się... AB
zadowolony (1) Firma wykonywała nam szafki do łazienki na wymiar, wybór kolorów oraz... maciek nigdy wiecej (1) poniewaz ta firma nie wywiazuje sie z umowy i z ludzi robi wariatow to... monika Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Madamebel. Pani Marta stworzyła bardzo... Mariah monika - opinia (1) We wrześniu zeszłego roku trafiłam do w/w salonu. Jakość mebli, ich cena jak... monika ... (1) Opinia dotyczy oddzialu we Wrzeszczu, na ul.Partyzantow. ....Wszytsko jest... Robert Karpinski Polecam wszystkim!! (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu. Obsługa w salonie bardzo mila i przede... Dorota NIE SĄ TERMINOWI !!!!!!! OPÓŹNIENIA TO STANDARD !!!!!!!!! (1) Zamawiałam meble dwa razy, i dwa razy niestety z opóźnieniami były... Gdynianka Godni polecenia!!! (1) Bardzo skrupulatni, dokładni, dotrzymali terminów, "czyści" - na montaż... Ania super (1) Świetna, sprawna współpraca. Począwszy od złożenia zamówienia po... Agnieszka Firma godna polecenia (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze współpracy ze studiem Arino House. Byla to... Agnieszka Konkol ania - opinia (1) realizacja zamówienia trwała 8 tygodni (a nie 4 jak zapewniał właściciel przy... ania KUCHNIA NIE WYKOŃCZONA OD CZERWCA 2007 (1) Nie mam nawet ochoty się rozpisywać w temacie, takich partaczy jak FAMA nie... Łukasz Skrzeszewski Masakra!! (1) listoapd 2007 zamówiłem kuchnie-wszystko było pięknie dopóki nie zapłaciłem.... danielde sprostowanie (2) Dla zachowania rzetelności czuje się w obowiązku sprostować swoją wypowiedź z... anna kieturakis Jak kuchnia - to tylko z Antaris :) (1) Profesjonalizm od samego początku. Doradztwo, konsultacje, realizacja -... Joanna z Gdańska ostrzegam przed ta firma (2) Meble zostaly zamowione rok temu i dana zaliczka. W kwietniu zaczeli montaz i... anna Kieturakis Maliniak - opinia (1) Bardzo solidnie i fachowo , polecam cena nie powala jakość zachwyca Maliniak