FATALNA OBSLUGA KLIENTA (1) Podjescie do klienta - zerowe. Brak jakiejkolwiek ochoty, zeby pomoc w... Maria Polecam Studio OCEAN (1) Bardzo miła, fachowa obsługa. Doradztwo przydatne, pomiar sprawny, projekty... Elzbieta dramat (1) nie polecam za bardzo tego sklepu. do momentu zamówienia mebli wszystko było... remik
Polecam! (1) Firmę Cezar znamy od 10 lat! W 2008 roku po raz kolejny skorzystaliśmy z... Monika Jest_Super (1) Wszystko było super, tylko musicie trochę zadbać o siebie, bo praca po... Zbyszek Fachowo i profesjonalnie (1) Zamawialiśmy w Stol-kosie blat kuchenny i łazienkowy. Asortyment zdecydowanie... Piotr R.H.Mleczko - opinia (1) Miła i fachowa obsługa, a przede wszystkim profesjonalizm.Moje... R.H.Mleczko polecam firmę (1) W ub. roku firma wykonała nam meble kuchenne. Można liczyć na projekt,... Ewa i Krzysztof Profesjonalna Obsługa i kompetencja (1) Mogę z czystym sumieniem polecić potencjalnym klientom. Od projektu do... Maciej Obsługa - REWELACJA... (1) Faktycznie słowa reklamujące salon sprawdzają się w 100%! Przede wszystkim... W Fajny sklep (1) Sklep polecili mi znajomi, a ja będę polecać innym. Duży wybór i b. miła... Anka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo gorąco polecam zakupy w tym sklepie!!! Miła i kompetentna obsługa.... stały klient Zadowolona ! (1) Poszukując wykonawcy dość nietypowej kuchni trafiłam do firmy FAMA DESIGN.... Magdalena polecam (1) Jestem architektem. Moja znajomość z firmą "Cezar" zaczęła się od tego, że... Katarzyna Rembarz - pracownia ar Meble kuchenne i zabudowy wnęk - SUPER (1) Tanie to nie było, ale i powierzchnia do zabudowy była olbrzymia. Tylko w... Krystyna gorąco polecam (1) każdemu polecam firmę GRAB, wyborem materiałów, ceną i szybkością wykonania... LL Polecam z czystym sumieniem (2) Jestem zachwycona. Meble są piękne, firma solidna. Dwa dni przed terminem... Izabela J. meble dla dziecka (1) wielki plus dla pana marcina,zlecenie wykonanie w terminie ,zgodne z... joanna POLECAM (1) Szybko, terminowo i w pełni profesjonalnie. Projektant, który mnie obsługiwał... Zadowolony firma godna polecenia (1) jestem raczej wybredna i zawsze szukam dobrego towaru za rozsądną cenę,firmę... jolanta