Meble kuchenne i zabudowy wnęk - SUPER (1) Tanie to nie było, ale i powierzchnia do zabudowy była olbrzymia. Tylko w... Krystyna gorąco polecam (1) każdemu polecam firmę GRAB, wyborem materiałów, ceną i szybkością wykonania... LL Polecam z czystym sumieniem (2) Jestem zachwycona. Meble są piękne, firma solidna. Dwa dni przed terminem... Izabela J.
meble dla dziecka (1) wielki plus dla pana marcina,zlecenie wykonanie w terminie ,zgodne z... joanna POLECAM (1) Szybko, terminowo i w pełni profesjonalnie. Projektant, który mnie obsługiwał... Zadowolony firma godna polecenia (1) jestem raczej wybredna i zawsze szukam dobrego towaru za rozsądną cenę,firmę... jolanta Pełen Profesjonalizm (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam Państwu usługi dukomfort.pl Miałam... julia pobielska super salon (1) meble tylko tam...................... as OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 (1) Ta firma to nie porozumienie wszystko jest piękne dopóki nie podpisze się... Kamila polecam (1) firma wykonała mi nietypowe meble biurowe w tym podwieszany sufit / półkę na... ania Super (1) Fajny, miły młody facet , bardzo fajne podejście do klienta, termin montażu... dorotka1112 opinia_ AGMA (1) Ciesze sie, że trafiłem do tego studia. Podejście do klienta naprawde na... Karol os. Kolorowe Polecam (1) Monika i Wojtek- oprócz tego, że są prawdziwymi fachowcami obdarzonymi w... Magda polecam (1) Polecam...miła, fachowa obsługa. Kuchnia zrobiona w terminie i... Dorota STANOWCZO ODRADZAM (1) Jakość mebli pozostawia wiele do życzenia. Fronty są poobdzierane i nie... Zawiedziona klientka Profesjonalna i solidna firma POLECAM! (1) Wykonano w moim domu zabudowę pod schodami i na poddaszu - wszędzie skosy.... MR Prawie ok (1) Zamówienie zabudowy i wykonanie poszło w miarę sprawnie. Panowie zgłosili się... Paweł Najlepszy sklep w Trójmieście (1) Wyjątkowe meble, ogromny wybór, profesjonalna obsługa. Wykonują na... Zbych profesjonalnie i solidnie (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z bardzo miłej i profesjonalnej obsługi oraz... Aleksandra super studio (1) super studio Bardzo dobra solidna firma z fachowym doradztwem miłą obsługą,... andrzej