odradzam (1) ....Nadal czekam na reklamowane drzwi do zabudowy ...to już rok czasu...pani... Yoasia Niezbędny sklep (1) Często w poszukiwaniu mebli odwiedza się sklepy mieszczące się w innych... klientka pani domu - opinia (1) A ja jestem zadowolona z mojego zakupu w tym sklepie...meblowałam sobie nowe... pani domu
warto odwiedzić sklep, polecam (1) BŁYSKAWICZNA REALIZACJA, TOWAR GODNY POLECENIA,JA JAKO KLIENT JESTEM ZADOWOLONY. ROBERT super trafiłam (1) podjechałam z ciekawości i zostałam super zaskoczona, dobrałam do salonu... kinga Super mebelki (1) Dziękuje za umeblowanie mojego mieszkania. Projekty były świetne a szafy i... Magda H. Tkaniny meblowe (1) Polecam sklep z szeroką gamą tkanin meblowych: www.stilex-sklep.pl Nie... onejl :) (1) Jestem stałą Klientką Salonu Meblowego Danuta. Od wielu lat robię zakupy... gosiaque czysta amatorszczyzna (2) zabudowa kuchni, od projektu do końcowego montażu, 5 miesięcy. projekt w... k odradzam sklep dobre meble (1) Kupiłam segment z kolekcji Werona wraz ze skręceniem i wnoszeniem za które... Alina CAŁKOWICIE ODRADZAM, TO JAKAŚ KPINA !!!!! (1) Odradzam tą niesolidną firmę. W dniu dzisiejszym dzwoniłem, żeby zamówić... zainteresowany kiko - opinia (1) Bardzo ładnie wykonana zabudowa kuchni, starannie, bez fuszerki. Projekt... kiko Fachowo (1) Usługa na wysokim poziomie. Fachowo, szybko, sprawnie. str HTH -Polecam prawdziwy ekspert w Kuchni (1) Tego oczekiwalismy od "Eksperta w Kuchni" -milo,szybko,sprawnie i... Tomasz Polecam! (1) Spokojnia mogę polecić firmę, która wykonała mi zabudowę mebli kuchennych.... Zadowolona Profesjonalizm w każdym calu! (1) Chciałabym podziękować za wspaniałą obsługę z jaką spotkałam się w salonie... Monika ala+voj - opinia (1) Bardzo dobre wykonanie, szybko, na czas, profesjonalne doradztwo; obsługa bez... ala+voj Super!!! (1) Wszystko od początku super. Od obsługi (gdańsk) aż po realizację. Polecam! Marcin FATALNA OBSLUGA KLIENTA (1) Podjescie do klienta - zerowe. Brak jakiejkolwiek ochoty, zeby pomoc w... Maria Polecam Studio OCEAN (1) Bardzo miła, fachowa obsługa. Doradztwo przydatne, pomiar sprawny, projekty... Elzbieta