Polecam (1) Obsługa i pomoc w wyborze materiałów i sprzętu AGD super. Jeżeli chodzi o... Marcin M opinia-meble (1) U mnie z kolei wszystko wyglądało dobrze, jakość z najwyższej półki no i... Miro BRAWO! (1) Rok tem zamowilem pelne wyposazenie obszernej kuchni (mebloscianka,... Piotr Radziej
Polecam !!! (1) Profesjonalna obsługa,zaczynając od pań obsługujących, a kończąc na... www.projektywnetrza.pl Rewelacja, bez zastrzeżeń polecam innym. (1) Zamówiliśmy meble kuchenne z żoną. Posiłkowaliśmy się jedynie opiniami na... Michał Rusiecki Krystyna - opinia (1) Polecam gorąco ! Wielkie zaangażowanie w doradzenie klientowi materiałów,... Krystyna Jak wszędzie... (1) Na etapie uzgadniania wszystko jest cukierkowo. Kiedy zbliża się termin... Klient Wykonanie mebli kuchennych (1) Pełen profesjonalizm w doborze mebli,doradztwo + wykonanie na wysokim... Tomek Godni polecenia!!!! (1) Polecam firmę KABA wszystkim którzy mają do zrobienia szafę. Skorzystałam z... Pani Eliza odradzam (1) ....Nadal czekam na reklamowane drzwi do zabudowy ...to już rok czasu...pani... Yoasia Niezbędny sklep (1) Często w poszukiwaniu mebli odwiedza się sklepy mieszczące się w innych... klientka pani domu - opinia (1) A ja jestem zadowolona z mojego zakupu w tym sklepie...meblowałam sobie nowe... pani domu warto odwiedzić sklep, polecam (1) BŁYSKAWICZNA REALIZACJA, TOWAR GODNY POLECENIA,JA JAKO KLIENT JESTEM ZADOWOLONY. ROBERT super trafiłam (1) podjechałam z ciekawości i zostałam super zaskoczona, dobrałam do salonu... kinga Super mebelki (1) Dziękuje za umeblowanie mojego mieszkania. Projekty były świetne a szafy i... Magda H. Tkaniny meblowe (1) Polecam sklep z szeroką gamą tkanin meblowych: www.stilex-sklep.pl Nie... onejl :) (1) Jestem stałą Klientką Salonu Meblowego Danuta. Od wielu lat robię zakupy... gosiaque czysta amatorszczyzna (2) zabudowa kuchni, od projektu do końcowego montażu, 5 miesięcy. projekt w... k odradzam sklep dobre meble (1) Kupiłam segment z kolekcji Werona wraz ze skręceniem i wnoszeniem za które... Alina CAŁKOWICIE ODRADZAM, TO JAKAŚ KPINA !!!!! (1) Odradzam tą niesolidną firmę. W dniu dzisiejszym dzwoniłem, żeby zamówić... zainteresowany