....pelen brak profesjonalizmu (2) Panowie zrobili mi dziure na wylot w scianie, mam krzywa szafe, zamontowane... Joanna Niesolidność (2) Wykonanie zabudowy (sierpień) było nieznacznie opóźnione,fachowcy nie... Iwona P. Godni polecenia (2) Zanim trafiłem do Studio Net odwiedziłem naprawdę wiele punktów w całym... Pałasz Aleksander
Zdecydowany negatyw (1) Poczynając od słabej obsługi, poprzez brak pomocy nawet w wyniesieniu... Głos rozsądku Polecam. Miła obsługa. Szybka realizacja. (1) Zamówiłem szafkę narożną. Zrobili ją już na następny dzień. A że montowali... fala rewelacja (1) gorąco polecam Pana Grzegorza, nawet w budownictwie z lat 70-tych o krzywych... K.P. Polecam Gorąco (1) Polecam wszystkim salon mebli Kuchennych Black Red White, o tym że meble BRW... bozena POLECAM FIRME AREDO (1) Bardzo miła obsługa, szybki termin realizacji, fachowy montaż, bardzo szeroki... Jerzy Polecam (1) Pod koniec stycznia również kupiłam meble z tego sklepu. Nie byłam... Emilia zadowolona (2) Na meble czekałam tylko 2 dni w innych sklepach BRW powiedziano mi ze bede... Korty Polecam (1) Ja również polecam ten salon. Dwukrotnie korzystałam z usług: raz kuchnia i... zapomniałam tylko tam... (1) naprawdę bardzo duży wybór dostosowany do potrzeb... obsługa bardzo miła... gość stanowczo odradzam!!! (2) Zamowilam kuchnie 28.08.2009, po 2 miesiacach kuchnia byla gotowa do... Nie wybierajcie BRW Polecam ! (1) Solidna firma. Fachowe podejście od projektu aż do realizacji. Kuchnia... Kamil Moje doświadczenie z firmą Jadczak (1) Żeby zamówić kuchnię byliśmy z dziewczyną w kilku firmach. Tutaj jednak... Bartek B. Jesteśmy zadowoleni (1) Zabudowę kuchenną trafiliśmy w promocji -30% wiec cena bardzo atrakcyjna,... Rafał&Iwona Super (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsluga mila, realizacja w terminie.... Zadowolony klient Polecam firmę Stolgro (1) W firmie Stolgro zamówiłam meble kuchenne w nowoczesnej stylizacji. Zostały... Urszula NIE POLECAM!!! (4) Nieterminowo, opóźnienia kilkumiesięczne, jakość wykonania nieadekwatna do ceny. @ sheryll - opinia (5) nie polecam. obsługa biura jest niesympatyczna. odstrasza zachowanie i... sheryll