Super mebelki łazienkowe (1) Mam malutka łazienkę i niewiele się zmieściło ale mebelki super się... Dorota polecam (1) wykonanie kuchni i szafy zgodne z zamowieniem i w terminie .pan marcin... kowal polecam (1) Robiłem zabudowę z płyty laminowanej i drewna - wykonanie bez zarzutów,... Jan Ważka
jeden z najlepszych w trójmieście (1) bardzo dobty sklep często odwiedzam ten salon, ponieważ wybór mebli jest... Rafał uwaga na usługę transportową!!!! (1) za wniesienie mebli zarządali po 20 zl za każdy element. Bez rachunku!!!... Jola anonim - opinia (1) To jak ten sklep dba o klienta pozostawia wiele do życzenia. Sprzedawczyni... anonim Zadowoleni klienci z Orunii :) (1) Rewelacja - zarówno projekt jak i wykonanie. W sposób rzetelny i... Madzia i Sebek Mirosław Głuchowski - Dyrektor Oddziału (1) Dotyczy : Odpowiedzi na złą opinię Nagłówek : "Nie polecam tej firmy"... Mirosław Głuchowski SUPER FIRMA (1) W październiku 2008 roku zakupiliśmy do naszego nowego mieszkania kuchnie.... Monika i Adam Wreszcie polski produkt za przystepna cenę z zachowaniem wysokiej jakości (1) Warto wierzyć w polskie produkty i ta firma jest tego najlepszym przykładem.... Wojtek Robert - opinia (1) Długo czekałem na meble, to moze nie ich wina. Brakowało i wciąż brakuje... Robert Meble Pokojowe (1) Podobno nie ma możliwości aby coś było tanie, dobre i wzorcowe. Ta firma... Wolne Miasto Gdańsk Pełen profesjonalizm :) (1) Poszukując wykonawcy dość nietypowej kuchni trafiłam do firmy Wikus. Ponieważ... Małgorzata Niezawodni (1) W 2005 roku zamowilam w HTH kuchnie, mialam z nia pare problemow, wszystkie... Aga Zdecydowanie nie polecam tego studia - fatalna obsługa klienta (1) Zdecydowanie nie polecam tego studia. Spóźnienie w montażu- 5 tygodni, przy... Marta S. Moja szafa (2) Mam juz szafe dwa lata w przedpokoju i musze przyznać ,że jest super.To byl... Bolewska J. Urszula Pawłowska (1) Potwierdzam opinię mojego przedmówcy. Otrzymałam zamówiona kuchnię w... Urszula Pawłowska Nie polecam tej firmy (1) Firma HTH od lipca montuje nam kuchnie i niestety nie może skończyć.... Dariusz Bardzo dobra (1) Firma wzorowa pod wzgledem jakosci, terminów i cen. Piotr Sosnowski RENATA HALK - opinia (1) BARDZO POLECAM OBSŁUGA PROFESJONALNA, MIŁA, RENATA HALK