OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 (1) Ta firma to nie porozumienie wszystko jest piękne dopóki nie podpisze się... Kamila polecam (1) firma wykonała mi nietypowe meble biurowe w tym podwieszany sufit / półkę na... ania Super (1) Fajny, miły młody facet , bardzo fajne podejście do klienta, termin montażu... dorotka1112
opinia_ AGMA (1) Ciesze sie, że trafiłem do tego studia. Podejście do klienta naprawde na... Karol os. Kolorowe Polecam (1) Monika i Wojtek- oprócz tego, że są prawdziwymi fachowcami obdarzonymi w... Magda polecam (1) Polecam...miła, fachowa obsługa. Kuchnia zrobiona w terminie i... Dorota STANOWCZO ODRADZAM (1) Jakość mebli pozostawia wiele do życzenia. Fronty są poobdzierane i nie... Zawiedziona klientka Profesjonalna i solidna firma POLECAM! (1) Wykonano w moim domu zabudowę pod schodami i na poddaszu - wszędzie skosy.... MR Prawie ok (1) Zamówienie zabudowy i wykonanie poszło w miarę sprawnie. Panowie zgłosili się... Paweł Najlepszy sklep w Trójmieście (1) Wyjątkowe meble, ogromny wybór, profesjonalna obsługa. Wykonują na... Zbych profesjonalnie i solidnie (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z bardzo miłej i profesjonalnej obsługi oraz... Aleksandra super studio (1) super studio Bardzo dobra solidna firma z fachowym doradztwem miłą obsługą,... andrzej super szafa (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości i wykonania polecam. ela SUPER!!! (1) Dziękuję firmie NORDIA za profesjonalną obsługę , świetne wykonanie... Zosia Polecam !!! (1) Terminy, jakość i obsługa mojego projektu na wysokim poziomie. Pan wykonał... J.S Naprawdę polecam:) (1) Korzystałam już z usług tej firmy dwukrotnie. W obu przypadkach spotkałam się... AB zadowolony (1) Firma wykonywała nam szafki do łazienki na wymiar, wybór kolorów oraz... maciek nigdy wiecej (1) poniewaz ta firma nie wywiazuje sie z umowy i z ludzi robi wariatow to... monika Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Madamebel. Pani Marta stworzyła bardzo... Mariah monika - opinia (1) We wrześniu zeszłego roku trafiłam do w/w salonu. Jakość mebli, ich cena jak... monika