... (1) Opinia dotyczy oddzialu we Wrzeszczu, na ul.Partyzantow. ....Wszytsko jest... Robert Karpinski Polecam wszystkim!! (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu. Obsługa w salonie bardzo mila i przede... Dorota NIE SĄ TERMINOWI !!!!!!! OPÓŹNIENIA TO STANDARD !!!!!!!!! (1) Zamawiałam meble dwa razy, i dwa razy niestety z opóźnieniami były... Gdynianka
Godni polecenia!!! (1) Bardzo skrupulatni, dokładni, dotrzymali terminów, "czyści" - na montaż... Ania super (1) Świetna, sprawna współpraca. Począwszy od złożenia zamówienia po... Agnieszka Firma godna polecenia (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze współpracy ze studiem Arino House. Byla to... Agnieszka Konkol ania - opinia (1) realizacja zamówienia trwała 8 tygodni (a nie 4 jak zapewniał właściciel przy... ania KUCHNIA NIE WYKOŃCZONA OD CZERWCA 2007 (1) Nie mam nawet ochoty się rozpisywać w temacie, takich partaczy jak FAMA nie... Łukasz Skrzeszewski Masakra!! (1) listoapd 2007 zamówiłem kuchnie-wszystko było pięknie dopóki nie zapłaciłem.... danielde sprostowanie (2) Dla zachowania rzetelności czuje się w obowiązku sprostować swoją wypowiedź z... anna kieturakis Jak kuchnia - to tylko z Antaris :) (1) Profesjonalizm od samego początku. Doradztwo, konsultacje, realizacja -... Joanna z Gdańska ostrzegam przed ta firma (2) Meble zostaly zamowione rok temu i dana zaliczka. W kwietniu zaczeli montaz i... anna Kieturakis Maliniak - opinia (1) Bardzo solidnie i fachowo , polecam cena nie powala jakość zachwyca Maliniak Super mebelki łazienkowe (1) Mam malutka łazienkę i niewiele się zmieściło ale mebelki super się... Dorota polecam (1) wykonanie kuchni i szafy zgodne z zamowieniem i w terminie .pan marcin... kowal polecam (1) Robiłem zabudowę z płyty laminowanej i drewna - wykonanie bez zarzutów,... Jan Ważka jeden z najlepszych w trójmieście (1) bardzo dobty sklep często odwiedzam ten salon, ponieważ wybór mebli jest... Rafał uwaga na usługę transportową!!!! (1) za wniesienie mebli zarządali po 20 zl za każdy element. Bez rachunku!!!... Jola anonim - opinia (1) To jak ten sklep dba o klienta pozostawia wiele do życzenia. Sprzedawczyni... anonim Zadowoleni klienci z Orunii :) (1) Rewelacja - zarówno projekt jak i wykonanie. W sposób rzetelny i... Madzia i Sebek