Polecam (1) Wszystko tak jak być powinno. Na pewno do nich wrócę. Darmowy projekt, szybka... zadowolony kient kasia - opinia (1) kupiłam kuchnie w zeszłym roku i od poczatku sa problemy projekt nie spełnił... kasia Nowoczesna i piękna (1) Jestem bardzo zadowolona. Polecam projektanta - Pana Sebastiana. Mam kuchnie... Malgosia
Komplet wypoczynkowy (1) Prawie trzy lata temu kupiliśmy komplet wypoczynkowy pokryty sztuczną skórą... Bodzio Rzetelna i profesjonalna firma, szczerze POLECAM !!! (1) Rzetelna i profesjonalna firma, szczerze POLECAM !!! darek poniżej krytyki (1) Witam. Skorzystałem z usług biura w Auchan. Pan projektant za 150 zł w ok. 10... pabe Monika i Wojtek - opinia (1) Polecam wszystkim, bardzo duży wybór akcesorii , rewelacyjna obsługa Monika i Wojtek Sprostowanie (1) W nawiązaniu do zgłoszonej reklamacji z dnia 28.08.08 chciałabym teraz... oksana Rozczarownie (1) Kupiłam w sklepie Abra meble 23 maja. Wydano mi wszystkie,oprócz jednej małej... Jola Formela ewa - opinia (1) Rewelacyjne studio nie wspominając już o całej reszcie. Profesjonalne... ewa polecam (1) Kuchnia została wykonana terminowo i profesjonalnie. Elżbieta A. Ponownie zadowolony klient (1) Tak jak poprzednio jestem zadowolony z obsługi. Obsługa była precyzyjna i... Marcin klient - opinia (1) Projektant nie miał pojęcia o profesjonalnym projektowaniu. Czekał na pomysły... klient Klienci - opinia (1) Profesjonalna i życzliwa obsługa - dziękujemy Pani Magdo.Przede wszystkim... Klienci REWELACJA (1) Około jednego miesiąca temu zakupiliśmy z mężem kuchnie. Na kuchnie... Agnieszka Mońco - Duraszek To jest to !!!! (1) Super miła obsługa, rzetelność, terminowośc, dokładnośc ...itd. Polecam... Aga Mam super szafę Komandora i masę miejsca:) (2) Mialam problem z sensownym pomieszczeniem wszystkich moich szpargałów, ale... Anka Sylwia - opinia (1) TRAGEDIA!!! Zamawiałam kuchnie na Partyzantów.Koszmarnie długo się czeka, z 7... Sylwia Petarda sklep , super obsługa , Polecam!!! (1) Petarda sklep , super obsługa , Polecam!!! Karol polecam (1) Od około miesiąca jestem posiadaczką mebli kuchennych i łazienkowych. Jak na... agnes