Dla mnie ok. (2) Profesjonalnie i szybko, następnym razem też zapewnę się do nich zgłoszę. Aki M - opinia (1) Mebelki są śliczne i praktyczne M tak trzymać (1) Mam meble z EMKO już 15 lat i funkcjonują bez uwag. Polecam tę solidną i w... Maternik
POLECAM (1) Pan Piotr jako jedyny zainteresował się naszą nietypową wnęką, dodatkowo... DH Polecam - wszystko tak jak być powinno (2) Podobało mi się podejście do klienta, to, że sami zaproponowali różne... tictac uwaga przy zamowieniu (1) radze uwaznie sprawdzac co sprzedawca zamawia w fabryce. do mnie przyszedl... kamien UWAGA!!` (1) Pozornie miły i uczynny ale uwaga... Nie wykonał pracy do końca bo niby...... poszkodowany Z czystym sumieniem polecam ANTARIS :) (1) W bardzo sympatycznej atmosferze powstał projekt naszej kuchni.Projektantka... Kasia i Wojtek Brak słów (1) Nie polecam, chyba,że ktoś jest bardzo cierpliwy i chce poczekać pół roku. U... Agnieszka Serdecznie polecam (1) Mogę szczerze polecić - jedyna osoba, która miała ofertę cenową dostosowaną... Darek meble Daniel orzech (1) Kupiłem ostatnio mebelki z kolekcji Daniel Orzech- przepiękny design, jakość... bartosz J :) (1) Jestem super zadowolona z zakupów,sklep nastawiony przyjaznie dla klienta!!! marija polecam (1) Zakupiłem w tym sklepie kanape i stól z krzesłami z którego jestesmy z zoną... marekj Tak jak być powinno (1) Szczerze polecam! bardzo fachowe podejscie do klienta. Fachowa pomoc przy... fery Lipa, nie polecam (1) A u mnie pol roku jak kuchnia niekompletna. Stanowczo nie polecam. Kolega... Niezadowolony Polecam (1) Zdecydowałem się na robienie kuchni w tym miejsu z pewnymi obawami (nie... gamrep Moje meble maja juz 6 lat!... (1) a mimo tego nadal sa fantastyczne. A to dzieki wysokiej jakosci materialów.... D. długi czas oczekiwania na realizacje zamówień (1) Zdecydowanie odradzam kupowanie w tym sklepie. Sklep ma najwyraźniej... Simplus Dziękujemy za świetną kuchnię! (1) Minął już rok odkąd mamy nową kuchnię i cały czas nie możemy się nią... Ewa i Irek solidny i terminowy (1) zabudowa solidna i nie droga. jestem zadowolony. Marcin