Magda - opinia (1) Pan Tarańczuk robił dla mnie szafę w sypialni, jestem bardzo zadowolona.... Magda Pan Jacek miły i solidny fachowiec. (1) Zleciłem zabudowe sypialni i kuchni ,jestem zadowolony z usługi.A propo... Andrzej Tragedia XXXL (1) Brak słów.Nie polecam.Projektant nie miał pojęcia o... rozczarowana
NIE POLECAM, MAM SAME KŁOPOTY I ZNISZCZONE MEBLE (1) Zamówiłam meble, cieszyłam się jak gwizdek, a potem same kłopoty. Głównie... JOANNA BIAŁECKA TRAGEDIA (1) Popoieram moja przedmowczynie!! Wszytsko jest w porzadku na samym poczatku!... Niezadowolona zdecydowanie odradzam (1) Na zamówione meble czekałam 8 tygodni! Po montażu okazało się, że... kasiotta R. cichosz - opinia (1) Wykonanie mebli super . Montaż bardzo sprawny . Terminy zachowane, a przede... R. cichosz Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie... (1) Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie! Serdecznie dziękuję!... Andrzej Andrzej - opinia (1) Obsługa projektowa bardzo fajna i kompetentna. Obsługa wykończenia to... Andrzej maja duzy wybor ale tandety typu jysk, ktora jest wszedzie!!! Polecam starszym Panią (1) kupilam tam juz 3cie łóżko, pierwsze drogie na maxa i do niego nie mam... Kasia brak kompetencji (1) bardzo niekompetentne obsługa, niedotrzymywanie terminów, niesłowność groszek A może się wycofali? (1) Ostatnio,jak tam przejeżdżałem widziałem tylko napis Lampy. gftfhg k.r. - opinia (1) Zamówiłam szafę wnekową i naprawdę jestem zadowolona. Szybki montaż, dobra... k.r. Dziękujemy za piekną kuchnię!!!!! (1) Szukaliśmy odpowiedniej kuchni dwa miesiące aż przez przypadek zajechaliśmy... Beata&Andrzej Warto skorzystać z usług HTH !!! (1) Dzięki HTH nasza kuchnia wygląda nowocześnie i przyjaźnie. W czasie naszego... Joanna amarl (1) zamówiłem zabudowę kuchni, później garderoby i przedpokoju - Pani Monika i... amarl na razie krótko (1) Przy okazji napiszę więcej o swoich doświadczeniach z firmą hth, na razie na... Marzena ja takze nie polecam! (1) solo_777 Naprawdę warte polecenia!!! (1) Miło, szybko (w terminie), skutecznie i naprawdę profesjonalnie. Jestem... Ida ZABUDOWA (1) W 2006 roku była robiona kuchnia ,teraz zabudowa nic się nie zmieniło w... Roman