Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie... (1) Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie! Serdecznie dziękuję!... Andrzej Andrzej - opinia (1) Obsługa projektowa bardzo fajna i kompetentna. Obsługa wykończenia to... Andrzej maja duzy wybor ale tandety typu jysk, ktora jest wszedzie!!! Polecam starszym Panią (1) kupilam tam juz 3cie łóżko, pierwsze drogie na maxa i do niego nie mam... Kasia
brak kompetencji (1) bardzo niekompetentne obsługa, niedotrzymywanie terminów, niesłowność groszek A może się wycofali? (1) Ostatnio,jak tam przejeżdżałem widziałem tylko napis Lampy. gftfhg k.r. - opinia (1) Zamówiłam szafę wnekową i naprawdę jestem zadowolona. Szybki montaż, dobra... k.r. Dziękujemy za piekną kuchnię!!!!! (1) Szukaliśmy odpowiedniej kuchni dwa miesiące aż przez przypadek zajechaliśmy... Beata&Andrzej Warto skorzystać z usług HTH !!! (1) Dzięki HTH nasza kuchnia wygląda nowocześnie i przyjaźnie. W czasie naszego... Joanna amarl (1) zamówiłem zabudowę kuchni, później garderoby i przedpokoju - Pani Monika i... amarl na razie krótko (1) Przy okazji napiszę więcej o swoich doświadczeniach z firmą hth, na razie na... Marzena ja takze nie polecam! (1) solo_777 Naprawdę warte polecenia!!! (1) Miło, szybko (w terminie), skutecznie i naprawdę profesjonalnie. Jestem... Ida ZABUDOWA (1) W 2006 roku była robiona kuchnia ,teraz zabudowa nic się nie zmieniło w... Roman Wspaniała profesjonalna firma (1) Firma na prawdę godna polecenia, swietna jakość materiałów, fachowcy,... Magda Wszystko gra :) (1) Bardzo fajny sklep, swietna obsluga i kontakt z klientem. Sa slowni,... Michal Zabudowa (1) Bardzo dobra pomoc przy projekcie i bardzo dobre wykonanie. Szybki i... Adam mieliśmy szczęście że trafiliśmy do HTH (1) 2 opinie szczęśliwych właścicieli kuchni HTH OPINIA ŻONY: Pełen... Marcin Jak kuchnia - to tylko Antaris!!! (1) Zamówiłam kuchnię wraz z transportem do Warszawy. Miałam własny projekt, ale... Joanna Zadowolony klient (1) Andrzej J. Naprawdę przyjazne Studio Mebli Kuchennych (1) W marcu zdecydowałam się na zabudowę kuchenną w studio AGMA. Przedstawiona... Magda