Brak słów (1) Nie polecam, chyba,że ktoś jest bardzo cierpliwy i chce poczekać pół roku. U... Agnieszka Serdecznie polecam (1) Mogę szczerze polecić - jedyna osoba, która miała ofertę cenową dostosowaną... Darek meble Daniel orzech (1) Kupiłem ostatnio mebelki z kolekcji Daniel Orzech- przepiękny design, jakość... bartosz J
:) (1) Jestem super zadowolona z zakupów,sklep nastawiony przyjaznie dla klienta!!! marija polecam (1) Zakupiłem w tym sklepie kanape i stól z krzesłami z którego jestesmy z zoną... marekj Tak jak być powinno (1) Szczerze polecam! bardzo fachowe podejscie do klienta. Fachowa pomoc przy... fery Lipa, nie polecam (1) A u mnie pol roku jak kuchnia niekompletna. Stanowczo nie polecam. Kolega... Niezadowolony Polecam (1) Zdecydowałem się na robienie kuchni w tym miejsu z pewnymi obawami (nie... gamrep Moje meble maja juz 6 lat!... (1) a mimo tego nadal sa fantastyczne. A to dzieki wysokiej jakosci materialów.... D. długi czas oczekiwania na realizacje zamówień (1) Zdecydowanie odradzam kupowanie w tym sklepie. Sklep ma najwyraźniej... Simplus Dziękujemy za świetną kuchnię! (1) Minął już rok odkąd mamy nową kuchnię i cały czas nie możemy się nią... Ewa i Irek solidny i terminowy (1) zabudowa solidna i nie droga. jestem zadowolony. Marcin Magda - opinia (1) Pan Tarańczuk robił dla mnie szafę w sypialni, jestem bardzo zadowolona.... Magda Pan Jacek miły i solidny fachowiec. (1) Zleciłem zabudowe sypialni i kuchni ,jestem zadowolony z usługi.A propo... Andrzej Tragedia XXXL (1) Brak słów.Nie polecam.Projektant nie miał pojęcia o... rozczarowana NIE POLECAM, MAM SAME KŁOPOTY I ZNISZCZONE MEBLE (1) Zamówiłam meble, cieszyłam się jak gwizdek, a potem same kłopoty. Głównie... JOANNA BIAŁECKA TRAGEDIA (1) Popoieram moja przedmowczynie!! Wszytsko jest w porzadku na samym poczatku!... Niezadowolona zdecydowanie odradzam (1) Na zamówione meble czekałam 8 tygodni! Po montażu okazało się, że... kasiotta R. cichosz - opinia (1) Wykonanie mebli super . Montaż bardzo sprawny . Terminy zachowane, a przede... R. cichosz Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie... (1) Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie! Serdecznie dziękuję!... Andrzej