Wspaniała profesjonalna firma (1) Firma na prawdę godna polecenia, swietna jakość materiałów, fachowcy,... Magda Wszystko gra :) (1) Bardzo fajny sklep, swietna obsluga i kontakt z klientem. Sa slowni,... Michal Zabudowa (1) Bardzo dobra pomoc przy projekcie i bardzo dobre wykonanie. Szybki i... Adam
mieliśmy szczęście że trafiliśmy do HTH (1) 2 opinie szczęśliwych właścicieli kuchni HTH OPINIA ŻONY: Pełen... Marcin Jak kuchnia - to tylko Antaris!!! (1) Zamówiłam kuchnię wraz z transportem do Warszawy. Miałam własny projekt, ale... Joanna Zadowolony klient (1) Andrzej J. Naprawdę przyjazne Studio Mebli Kuchennych (1) W marcu zdecydowałam się na zabudowę kuchenną w studio AGMA. Przedstawiona... Magda art - opinia (1) Ciężko nawiązać współpracę, nastawienie na duży zysk, nie zawsze mający... art super sklep! (1) super sklep, miła i fachowa obsługa,cierpliwa Pani Olga:)bardzo dziekuje:),... Marta i Sławek super zakupy w super cenie:) (1) Zakupiłam w sklepie Danuta fantastyczną kuchnię na wymiar, zostałam fachowo... Małgorzata Firma godna polecenia (0) To już drugi raz kiedy skorzystałem z usług firmy Stol-Kos - zleciłem... Dariusz