PROFESJONALNIE (1) Witajcie wszyscy, którzy bedziecie to czytać. Nigdy nie bawie się w pisanie... Biuro Rachunkowe Kuchnia (1) Miałam własny projekt kuchni,który zostal zrelaizowany w 100% A także... Monika odradzam MARGREG!!!!! (1) Stanowczo odradzam. Niesłowny Pan Marcin nie pojawia sie w umówionych... mila
Daniel - opinia (1) Radzę dobrze się zastanowić zanim zechcecie Państwo robić interesy z tą... Daniel super oferta i bardzo miła obsługa (1) mnie i wielu znajomym proponowano w salonie pyszną kawę,obsługa zawsze bardzo... kubek Zadowolony klient (1) BArdzo dobrze się współpracowało - firma oferowała pomoc przy doborze... Piotr W. Nasza dewiza: płacę i wymagam! (1) Decyzja o wyborze właściwej firmy zapadła szybko. Priorytet to: dobra dla nas... Mat-Iz Dorota - opinia (1) Bardzo miła obsługa, niskie ceny, można się targować i kupować na raty. Dorota bardzo kiepska ocena (1) Zamówiliśmy meble do biura z tej firmy w listopadzie 2007 roku... jeszcze nie... g.k. Polecam (1) Robiąc projekt nie myślałem, że w Auchan jest tak fajna i doświadczona grupa... Zbyszek Grzegorz - opinia (1) fachowo wykonane projekty i montaże ogulnie jestem zadowolony z tej firmy Grzegorz HTH, czyli zadowolenie Klienta. (1) Chciałbym serdecznie podziękować za miłą i przede wszystkim profesjonalną,... Dariusz Jackiewicz polecam (1) zamowiona szafa wykonana zgodnie z zamowieniem i fachowo gosc NIE POLECAM (1) Zgadzam się z przedmówcą. Pan stolarz jest niesłowny w stosunku do klienta.... gość NIE POLECAM (1) Myślę, że pan Marcin nie powinie zabierać się za biznes skoro traktuje... Natalia NIGDZIE INDZIEJ !!! (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem kuchni zaprojektowanej i wykończonej prze... Mirosław Ziółkowski maro - opinia (1) Zdecydowałem się na robienie kuchni w tym miejsu z pewnymi obawami ale... maro Niezadowolony - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Wlasnie minelo pol roku od czasu podpisania umowy,... Niezadowolony Moja kuchnia ma juz prawie 10 lat. (1) Sprawuje sie bardzo dobrze. Jest ladna, elegancka i funkcjonalna. Mam... Dagmara 3 miesiące czekania na lampkę nocną (1) Miesiąc przed świętami Bożego Narodzenia zamówiłem lampkę nocą. Mial to być... Paweł