zadowoleni (1) Pełen profesjonalizm , polecam wszystkim. Pani projektan widać zna się na... dawid dramat (4) zamówiłem meble do nowego mieszkanka w 2009 roku do momentu przelewu... tomek Polecam! Nie zgadzam sie z opinią przedmówcy! (1) Zamówiłem meble kuchenne w lutym 2011r. i wszystko zostało zrobione jak... Franciszek Dolas
meble kuchenne (3) Zamówiłam w tej firmie meble kuchenne.Nie był to łatwy projekt,gdyż w mojej... ilona Dzięki za ostrzeżenie (1) Dziękuję za opinie.Szukam solidnej firmy ale okazuje się,że nie można takiej... zdegustowana zaskakujące pomysly (1) Kupowałam mieszkanie , w którym jedynym mankamentem byla nieustawna kuchnia.... Mariola Godni polecenia (1) Polecam firmę szczególnie tym, którzy nie do końca wiedzą czego chcą.... Marcin Szybko Tanio i Solidnie (1) Firma godna polecenia. Robili u mnie 2 zabudowy,od pomiaru do montażu... Kaśka Pełen profesjonalizm (1) Cóż tu dużo pisać, niewiele jest takich firm na rynku. Po pierwsze słowność,... Sebastian Ten salon mogę śmiało każdemu polecić!!! (1) Mieszkam w Toruniu, interesujące mnie meble kuchenne znalazłem wśród kilku... Edward Świetne wyknanie nowej aranżacji w moim gabinecie (1) Serdecznie polecam usługi tej firmy. Wykonali w moimi salonie kosmetycznym... Andrzej - właściciel Centrum Pię Zadowoleni (1) Polecam salon mebli kuchennych Nobilia, nasza kuchnia wygląda bardzo... Anna i Jarek Zadowolony Klient (2) Trafiłem do Simastudio z gotowym projektem. Chciałem uzyskać wycenę,ale... Jacek z Gdańska SUPER KUCHNIA (1) Ja też polecam w 100%. Kuchnię zamówiłam w czerwcu tego roku, po 6... Wiola SUPER (1) Jestem bardzo zadowolona, że skorzystałam z oferty. Szybki termin wykonania.... Justyna KLASA (1) Firma wyprzedziła moje oczekiwanie na każdym kroku. Bardzo profesjonalne i... Łukasz, Gdańsk ANNA - opinia (1) Bardzo miła obsługa, szybki termin realizacji, fachowy montaż, bardzo szeroki... ANNA szukają jeleni (1) firma polecona przez kolegę. na początku lipca umówiłem się na pomiar wnęki.... cierpliwy Super szafy! (6) Witam nazywam sie Anna mieszkam w Gdansku. Polecam wszystkim w 100%,... Dzial Marketingu Komandor Pomorz meble kuchenne (1) Witam Firma godna polecenia, dokładne i trwałe wykonanie. Meble dokładnie... Sebastian i Sylwia