Polecam !!! (1) Firma , naprawdę godna polecenia !!! Terminowa, rzetelna, przystępna cena . W.Grajek Piotr Utko - opinia (1) GORĄCO POLECAM FIRMĘ AREDO, SUPER OBSŁUGA, SUPER ZROBIONA ROBOTA Piotr Utko Polecam (1) Szybka i terminowa realizacja. Dziękujemy za dobry i praktyczny projekt.... Ewa
Polecam (1) Studio Aredo godne polecenia. Wszystko pięknie dopracowane, fachowa pomoc i... Magda Polecam firmę AREDO (1) Polecam firmę AREDO, z uwagi na miłą obsługę , trafne sugestie dot.... Grażyna kuchnia moich marzeń:) (1) Jestem bardzo zadowolona z rozplanowania, projektu, mebli i cierpliwości... Monika Polecam (1) Warto skorzystać z usług firmy AREDO- bardzo profesjonalne podejście do... Malwina Polecam panią Iwonke!!! (1) Witam serdecznie, chciałabym razem z mężem bardzo polecić państwu panią... Sabina Wspaniały zakład (1) Tak fantastycznej i profesjonalnej ekipy jeszcze nie spotkałam. Zdecydowałam... Krystyna U. Galeria indeco (3) Bardzo fajne studio mebli ciekawe rozwiazania mila obsluga i profesjonalny... anka 33 Podziękowanie dla projektantki - P. Iwony ! (1) Kuchnia została zaprojektowana przez P. Iwonę, która wykazała się bardzo duża... Mariola ława opium (3) W maju zakupiliśmy z mężem naszą "wymarzoną" ławę opium. Cena ławy była dość... Reda Polecam!!! (1) Polecam wszystkim firmę Studio Alaska. Spotkałam się tam z profesjonalną i... Marta Pasieczna Kuchnia i inne meble (1) Skorzystałam z oferty i zamówiłam kuchnię i inne meble (szafa wnękowa, meble... Dominika SUPER !!!! (1) Polecam salon w Gdańsku. Pan Mirek jest profesjonalistą, który zadbał o... Ew@ Godni polecenia (1) Skorzystałam z usług tej firmy kierując się super-opiniami w internecie i... Iwona Bardzo polecam firmę Studio Net (1) Zdecydowanie polecam fimę Studio Net, gdyż są dokładni w tym co robią. Jakość... K.P. POLECAM-WARTO (1) Piękne Projekty komputerowe,a najważniejsze że końcowa realizacja garderoby i... Ania Pani IZA ???? (3) Nie wiem o co chodzi tym wszystkim osobom, które tak strasznie miło... Rox Bardzo polecam!!! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, wiele praktycznych porad przy projekcie kuchni... Marzena