NAJLEPSZA FIRMA I STOLARZ W TRÓJMIEŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kuchnia w wykonaniu pana Leszka to poprostu bajka,do dzis po 10 latach,blaty... Maciej Walaszczyk Problem z Reklamacja (2) W 2010 roku zamowilem meble kuchenne w tej firmie która wykonała usluge. Po... bronek Na medal (1) Kuchnia wykonana bardzo starannie,zgodnie z naszymi wymogami, wygląd zgodny z... Klaudia i Robert
Uważajcie na tą firmę! (1) Nierzetelna firma, która nie dość, że zamiast obiecywanych 3 dni montażu... Anna POLECAM (1) Nową kuchnią jestem zachwycona! Świetne doradztwo, fachowy montaż, terminowa... Ania Polecam (1) Solidnie i profesjonalnie. Fachowe doradztwo, porządny, cierpliwie... Dorota Wszystko super (3) Jestem bardzo zadowolona z kuchni i współpracy z tą firmą. Kupiliśmy kuchnię... K.S. polecam (1) Bardzo, sympatyczna i profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania na... Olek Zdecydowanie na nie (5) Właściciel niesłowny, unika kontaktu z klientem. W sima studio klient jest... klient POLECAM! (1) Profesjonalizm od samego początku. Doradztwo, konsultacje, realizacja -... Katarzyna super szefowa (2) mila,kompetentna,wspanialy doradca pawel Meble kuchenne (2) Bardzo miła obsługa. Meble wyglądają super. Terminowa realizcja. Polecam merbau. Ania Kuchnia marzeń (2) Przemiły kontakt, profesjonalna obsługa, bogata oferta, wzorowa realizacja,... Bartek Wszystko w porzadku (1) Polecam tę firmę. Zamówiliśmy meble dość wymyślne i skomplikowane, pan... Aldona nie polecam (2) Nie polecam, montaż tra juz 3 miesiące, ja już sobie odpuścilem została tylko... bart 100% satysfakcji (1) Zachęceni pozytywnymi opiniami o firmie MEBEF zamówiliśmy zabudowę szafy i na... Kasia Ani jededen tam pracujący "projektant" nie ma kierunkowego wykszatłcenia! (1) Moi drodzy, Moim zdaniem PROJEKTANT to osoba, która ma wykształcenie... Marzena K. Naprawdę warto. (1) Witam wszystkich poszukujących opinii o firmie MEBEF. Właśnie ukończono... Bartek Pełna kultura (1) Zabudowa ciasnej wnęki - super funkcjonalne. Meble - takie jakie chciałem.... Andrzej jestesmy mile zaskoczeni (1) meble przyjechaly o czasie panowie odrazu zabrali sie za prace i znaja sie na... ela i maciej