Aranżacja mieszkania (1) Pod koniec poprzedniego roku znalazłem na portalu Trójmiasto ogłoszenie , iż... daniel k Obsługa na medal. (1) Nie wiem co nie przypasowało osobie w poprzednim wpisie ale ja mam zgoła... Klient PROFESJONALIZM I DOŚWISDCZENIE (1) W 100% polecam firmę Studio Nova!!! Uzyskałam profesjonalną pomoc przy... Magda z Rodziną
Kuchnia na wymiar w przystępnej cenie (1) Polecam Studio Kuchenne ORZECH - wykonane na wymiar umeblowanie aneksu... Asia UWAGA OSZUŚCI (1) Ostrzeżenie przed AWERTOP I SIMA. Pan Szymon przyjął zamówienie w kwietniu,... jst07@wp.pl Nie dokończyli kuchni i znikneli (8) Witam, Zamówiłem w firmie MadaMebel zabudowę kuchni w listopadzie i z małym... filnik Gorąco polecam! (1) Szafa w sypialni to już kolejna realizacja Studia Net w naszym domu.... Dominika i Rafał Pełen profesjonalizm w każdym detalu (1) Polecam. Nasza kuchnia wyszła super. Ekipa monterska bardzo sprawna,szybka i... Kamil F. Opinia na temat mebli kuchennych (1) W ostatnim czasie korzystałam z waszych usług. Według mnie firma jest godna... Maria Kociewiak Firma godna polecenia !!! (1) Przez długi czas poszukiwaliśmy sprawdzonej, nie zbyt drogiej firmy, która... Carla Meble kuchenne - Mebef firma warta polecenia !!! (1) Przez długi czas poszukiwaliśmy sprawdzonej, nie zbyt drogiej firmy, która... Carla854 firma godna zaufania_ polecam (1) Zamówiliśmy kuchnię do bloku z wielkiej płyty, gdzie o prostych ścianach... Ola Polecam! (1) Wszystko zostało zrobione po mojej myśli, oczywiście z praktycznymi poradami... Joanna Tylko i wyłącznie POLECAM firmę AREDO! (1) Dobra, sprawdzona firma oferująca niespotykane kuchnie do zabudowy. Istotne... Dagmara Szafa w korytarzu (1) Szefem, a zarazem właścicielem firmy Allma jest przesympatyczny człowiek o... Klientka z Zaspy ZDECYDOWANIE POLECAMY!!! (1) Nie tak dawno korzystaliśmy z usług firmy KAMA, z których jesteśmy bardzo... Beata i Rafał super (1) Wszystko super, kuchnia wyszła jeszcze lepiej niż na projekcie. Obsługa... Katarzyna Polecamy (1) Fajny projekt, ładna kuchnia, w terminie, bez problemów i uwag, szybko... Daria i Radek Spełnione marzenie (1) Projektant z Aredo spełnił marzenie mojego męża o czerwonej kuchni. Projekt... Lucyna Firma godna polecenia w 100% ! (1) Począwszy od świetnej obsługi, po przez duży wybór asortymentu, indywidualne... eMi