pawel - opinia (1) generalnie wszystko ok jestem zadowolony. polecam pawel studio godne polecenia (2) Studio godne polecenia ponieważ: Pan Adam potrafi przeprowadzić Klienta przez... Żaneta ofik - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam zakupu meble w BRW przy al. Grunwaldzka 211.... ofik
moja opinia (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Kreatywność i otwartość na potrzeby klienta. Małgorzata Złoty medal !!!!! (1) Firma godna polecenia. Kuchnia, którą Pan Adam mi montował spełnia... PANKRACY Mateusz - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porzadku . Była jedna poprawka ale wszystko było... Mateusz AS W RĘKAWIE (1) PAN ADAM JEST W 100 % PROFESJONALISTĄ MEBLE KUCHENNE WYKONANE PERFEKCYJNIE... GIZMO Polecam (1) Mogę z czystym sumieniem polecić. Dobry kontakt z projektantem, otrzymaliśmy... Magdalena azsas - opinia (1) solidne wykonanie i przystępne ceny;-) polecam azsas Madal dla NAMEDAL (1) Pełen profesjonalizm.Konkretnie i trafnie doradczo,na czas,konkurencynie... KJ Pan Adam (1) Szczerze polecam usługi wykonane przez Pana Adama. W moim mieszkaniu wykonał... Zbyszek Solidna Firma (1) Korzystam z usług tej firmy od kilku lat. Pan Adam wykonywał zabudowy we... Marcin Frymark Tomasz - opinia (1) Szczerze polecam Pana Adama!! U mnie w domu zrobił całą zabudowę korytarza i... Frymark Tomasz zadowolony (1) miałem przyjemność z tą firmą podczas tworzenia zabudowy w domu (szafa) oraz... Sławek Polecam! (1) Firma godna polecenia. Bardzo bogata oferta - zarówno modeli, jak i kolorów.... Agnieszka Aranżacja Apartamentu (1) Na łamach tego portalu chciałbym serdecznie podziękować Pani Natalii za pomoc... Mariusz Prawie fajnie :) (1) nie polecam!!!!!Projekt nie uwzglednił gabarytów sprzętu . Zamiast przeprosin... Zawiedziony najlepsze meble (1) zamawiam już 3 kuchnię oczywiście do trzeciego domu i nie przyszło mi da... Justyna Bieszke Bardzo dobre meble (1) Jestem wprost zachwycona meblami HTH. Polecili mi je znajomi i mieli rację,... Zuzanna82 Polecam (1) Zgadzam się całkowicie z opinią Pani "Klientka z Zaspy"- oddaje w 100% to co... Wiola